رفتن به مطلب

سوال ساخت سایت

Recommended Posts

برای ساخت سایت دنبال یه cms  فارسی و ترجیحا" رایگان میگردم ممنون میشم کسی  بتونه اطلاعاتی بهم بده؟

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، yasamin67 گفته است :

برای ساخت سایت دنبال یه cms  فارسی و ترجیحا" رایگان میگردم ممنون میشم کسی  بتونه اطلاعاتی بهم بده؟

سلام

از مدیریت محتوا وردپرس استفاده کنین، هم فارسیه هم امکانات زیادی داره و اکثرا سایتهای فارسی زبان همین وردپرس هستن.

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/28, 12:44:58، yasamin67 گفته است :

بهترین وردپرس هست و چه سایت های بزرگی هم که با وردپرس ساخته شدن.

داخل ایران هم خیلی خوب پشتیبانی داره میشه و قالب های زیادی براش طراحی شده و همینطور آموزش

به سایت همیار وردپرس یک سر بزنین

در ۱ ساعت قبل، hatami73 گفته است :

سلام 

شما از جوملا استفاده کنید.   از وردپرس کامل تره 

joomina.ir  

ببخشین چقدر تجربه کار با هر دو  رو دارین؟ ازهیچ لحاظ پیشنهاد نمیشه جوملا

ویرایش شده توسط hamedlim
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، hamedlim گفته است :

بهترین وردپرس هست و چه سایت های بزرگی هم که با وردپرس ساخته شدن.

داخل ایران هم خیلی خوب پشتیبانی داره میشه و قالب های زیادی براش طراحی شده و همینطور آموزش

به سایت همیار وردپرس یک سر بزنین

ببخشین چقدر تجربه کار با هر دو  رو دارین؟ ازهیچ لحاظ پیشنهاد نمیشه جوملا

بنده طراح وبسایت هستم ... 2 سالی هست سابقه کار دارم ...  تعصب الکی نداشته باشید

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز بنده هم طراح سایت هستم اصلا هیچ مدیریت محتوایی با وردپرس قابل مقایسه نیست وردپرس مال گوگل هستش 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، nima19 گفته است :

درود دوست عزیز بنده هم طراح سایت هستم اصلا هیچ مدیریت محتوایی با وردپرس قابل مقایسه نیست وردپرس مال گوگل هستش 

اينكه وردپرس ماله گوگله را از كجا دراوردين؟

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، ⠀⠀⠀ گفته است :

اينكه وردپرس ماله گوگله را از كجا دراوردين؟

عزیز کل دنیا این رو میدونن که یکی از سهام دار های اصلی وردپرس گوگله نمیدونم شما چطور نمیدونید واقعا برام سواله 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، nima19 گفته است :

در 35 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

عزیز کل دنیا این رو میدونن که یکی از سهام دار های اصلی وردپرس گوگله نمیدونم شما چطور نمیدونید واقعا برام سواله 

درود

در اینکه وردپرس مدیریت محتوای قدرتمندی داره حرفی نیست، اما من ندیده و نشنیده ام و در وبگردیها هم نیافتم چیزی حاکی از تعلق بخشی از سهام وردپرس به گوگل.

به علاوه گوگل خودش سرویس بلاگر رو داره.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

در اینکه وردپرس مدیریت محتوای قدرتمندی داره حرفی نیست، اما من ندیده و نشنیده ام و در وبگردیها هم نیافتم چیزی حاکی از تعلق بخشی از سهام وردپرس به گوگل.

به علاوه گوگل خودش سرویس بلاگر رو داره.

عزیز در سال های قبل سال های اولی که وردپرس ایجاد شد و پیشرفت خوبی داشت بودپس دایی بندهبرای یه سمینار به خارج از کشور میره البته ایشون الان خودشون کارمند گوگل هستن

وردپرس رو همون موقع تا جایی که میگفتن مقداری از سهامش رو گوگل بصورت نامحسوس گرفته البته عزیز من نمیان اینطور چیزهایی رو جار بزنن

اون قضیه رو مطمئن هستم چون پسر داییم  نیازی نداره که به من دروغ بگه

در مورد جوملا و وردپرس هم در هیچ موقعی در شرایط برابر جوملا بالاتر از وردپرس قرار نمیگیره شما میتونید با قالب عادی خودشون مطلب بزارید مطلب یکسان بدونید کدومشون زودتر بالا میان

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

عزیز در سال های قبل سال های اولی که وردپرس ایجاد شد و پیشرفت خوبی داشت بودپس دایی بندهبرای یه سمینار به خارج از کشور میره البته ایشون الان خودشون کارمند گوگل هستن

وردپرس رو همون موقع تا جایی که میگفتن مقداری از سهامش رو گوگل بصورت نامحسوس گرفته البته عزیز من نمیان اینطور چیزهایی رو جار بزنن

اون قضیه رو مطمئن هستم چون پسر داییم  نیازی نداره که به من دروغ بگه

در مورد جوملا و وردپرس هم در هیچ موقعی در شرایط برابر جوملا بالاتر از وردپرس قرار نمیگیره شما میتونید با قالب عادی خودشون مطلب بزارید مطلب یکسان بدونید کدومشون زودتر بالا میان

داداش شرکتهای امریکایی مخصوصا اونهایی که سهامشون عمومی عرضه می شه نظام مالی شفافی دارند و درگزارشهای سالانه شاید جار نزنند، ولی بیلان مالی رو اعلام می کنند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...