رفتن به مطلب

عدم شناسایی هارد اکسترنال، آیا مشکل از BIOS هست؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 20 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

بهتره اگه شک دارین از بایوس بوده، بایوس رو به نسخه اولیه دانگرید کنید

آخه فکر نمیکنم از BIOS باشه چون این مشکل هارد با دو تا کامپیوتر دیگه هم وجود داره که اصلا بایوسشون دستکاری نشده

ضمناً از شواهد device manager شما معلومه که کاملا درایورهای سی‌دی مادربرد رو نصب نکردین.

در حال حاضر فقط PCI simple communications controller نصب نیست که درایوری براش پیدا نکردم (عکس سوم پست 6)

هارد رو به تلویزیون بزنید ببینید کار می‌کنه یا خیر

هارد رو به تلویزیون وصل نکردم ولی به پورت USB3 لپتاپ وصل کردم و شناختش

اتصالاتش رو چک کنید

کابل رو عوض کردم بی فایده بود

با نسخه boot cd ویندوز یا لینوکس سیستم رو بیارین بالا ببینین اونطور هم هارد شناخته نمیشه!؟

اینکار فکر نمیکنم نتیجه خاصی بده،
اگه فرض کنیم با boot cd هارد رو شناخت یعنی مشکل از ویندوز من بوده خب اگه مشکل فقط از ویندوز منه پس چرا با ویندوز دو تا کامپیوتر دیگه هم مشکل داره اونا که دیگه بایوس آپدیت نکردن!
اگرم فرض کنیم با boot cd هارد رو نشناخت یعنی کلا هارد مشکل داره، خب اگه هارد مشکل داره پس چرا با USB3 لپتاپ شناسایی میشه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز برخی اوقات مشکلات برای usb به صورت دو طرفه پیش میاد. یعنی ممکنه خود هارد هم اشکال توش به وجود اومده باشه ( پست قبلی در مورد سوختن قطعات رو مطالعه بفرمائین)

بخاطر همین عرض کردم تمام موارد رو چک بفرمائین

اینکه فرمودین روی لپ‌تاپ تون که USB3 هست جواب میده، خب بخاطر اینه که هاردتون از نوع USB3 هست.

اون دو تا کامپیوتر دیگه هم احتمال اینکه درایور USB3 شون نصب نباشه هست یا کلا نصب درایور چیپ مادربردشون.

پس باید موارد رو چک کنید و اطلاع بدید

برای بعضی دوستان مطمئنا - در برخی موارد - پیش اومده که هارد USB3 به USB2 هاشون نخورده و با آپدیت فرمور مادربرد و یا هارد و یا حتی نصب درایورهای جدید مشکلشون حل شده.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

اون دو تا کامپیوتر دیگه هم احتمال اینکه درایور USB3 شون نصب نباشه هست یا کلا نصب درایور چیپ مادربردشون.

اون دو تا کامپیوتری که در موردشون حرف زدم اصلا مادربردهاشون USB3 رو ساپورت نمیکنن که بخام درایوری براشون نصب کنم

در 4 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

برای بعضی دوستان مطمئنا - در برخی موارد - پیش اومده که هارد USB3 به USB2 هاشون نخورده و با آپدیت فرمور مادربرد و یا هارد و یا حتی نصب درایورهای جدید مشکلشون حل شده.

این موردی که دارید در موردش صحبت میکنید در زمانی صادقه که هارد از همون روز اول کلا با USB2 مشکل داشته باشه، در صورتیکه مشکل هاردی که در این تاپیک داریم در موردش حرف میزنیم این نیست، این هارد از روز اول همچین مشکلی رو نداشته و هم با USB2 و هم USB3 کار میکرده

پ.ن: حدس خودم اینه که هارد از نظر سخت افزاری مشکل پیدا کرده طوری که نمیتونه با USB2 ارتباط برقرار کنه، از نظر محتوای اطلاعات و ارتباطش با پورت USB3 مشکل نداره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Ramkal گفته است :

اون دو تا کامپیوتری که در موردشون حرف زدم اصلا مادربردهاشون USB3 رو ساپورت نمیکنن که بخام درایوری براشون نصب کنم

این موردی که دارید در موردش صحبت میکنید در زمانی صادقه که هارد از همون روز اول کلا با USB2 مشکل داشته باشه، در صورتیکه مشکل هاردی که در این تاپیک داریم در موردش حرف میزنیم این نیست، این هارد از روز اول همچین مشکلی رو نداشته و هم با USB2 و هم USB3 کار میکرده

پ.ن: حدس خودم اینه که هارد از نظر سخت افزاری مشکل پیدا کرده طوری که نمیتونه با USB2 ارتباط برقرار کنه، از نظر محتوای اطلاعات و ارتباطش با پورت USB3 مشکل نداره

مطالعه کردم دوست عزیز و اطلاع دارم که مشکلتون با usb2 هست و بنده هم گفتم ممکن هست مادربرد شما به دلایلی فرمور هارد شما رو تغییر داده - حالا بعضی مواقع نوسانات برق یا ناهماهنگی ها و یا هرمورد دیگه ای مثل موردی که قبل‌تر عرض کردم و ... - بخاطر همین روی usb2 ها جواب نمیده.

امکان تغییر در usb ها و محصولات اونها وجود داره...

در بخش پ.ن که فرمودین مشهود هست نوشته‌های بنده. پس لطف کنید و موارد رو تست بفرمائید.

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/25, 18:42:34، EHSANRF گفته است :

مطالعه کردم دوست عزیز و اطلاع دارم که مشکلتون با usb2 هست و بنده هم گفتم ممکن هست مادربرد شما به دلایلی فرمور هارد شما رو تغییر داده - حالا بعضی مواقع نوسانات برق یا ناهماهنگی ها و یا هرمورد دیگه ای مثل موردی که قبل‌تر عرض کردم و ... - بخاطر همین روی usb2 ها جواب نمیده.

امکان تغییر در usb ها و محصولات اونها وجود داره...

در بخش پ.ن که فرمودین مشهود هست نوشته‌های بنده. پس لطف کنید و موارد رو تست بفرمائید.

اگه فرض رو بر این بزاریم که فریمور هارد اکسترنال به هم خورده باشه، راه حل درست شدنش چیه؟

لینک به دیدگاه

شما با برنامه driver pack 2016 یا 2017 اون موارد نصب کن شاید تغییر در نوع کارکرد usb مادربرد ایجاد کنه و هارد بیاد بالا

اون مورد که با pci simple شروع میشه در نسل های جدید اینتل با برنامه managment engine حل میشه.

در ضمن حالا که آپدیت کردید اول یه clear CMOS بزنید. برد داشتیم کیبرد اصلا نمیشناخت یه کلیر زدیم کیبرد برگشت.

روش ساده هم اینه برق رو از پاور قطع کنید. باتری سکه ای برد رو در بیارید و دو سر  +- سوکت باتری رو اتصال بدید و در همون حالت دکمه power جلوی کیس رو نگه دارید

لینک به دیدگاه

فریموری که عرض کردم به همین راحتی هم مشکل پیدا نمیکنه

اول اتصالات رو چک کنین

بعد بایوس رو برگردونین به همون نسخه قبل

سپس چک کنین ببینین سایت سازنده هاردتون فرمور جدید داده یا خیر

اگه نداده که هیچ ولی اگه داده، بعد از بکاپ اطلاعات (برای اطمینان) اون رو آپدیت کنین.

شخصا بعید می‌دونم از فرمور باشه

بنده همیشه موارد دیگه رو چک می‌کنم و موقعی که دیگه هیچ راه قطعی براش پیدا نمیشه سراغ فرمور میرم (البته فقط برای هارد)

پ.ن: در برخی موارد هاردهای ADATA HD710 , 720 این مشکل رو دارن و باید برن گارانتی...

این همه گذشت و شما نوع هاردتون رو ذکر نکردین (یا شاید هم من ندیدم)

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/27, 02:10:09، EHSANRF گفته است :

این همه گذشت و شما نوع هاردتون رو ذکر نکردین (یا شاید هم من ندیدم)

مدل: Silicon Power A80 2TB

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Ramkal گفته است :

دوست عزیز یه هارد اکسترنال دیگه پیدا کن تست کن با سیستمت اگه شناسایی شد مشکل از هاردته که با USB 2 سازگاری نداره البته همه هاردهای USB 3 روی دو هم دانگرید میشن ولی شاید هارد شما ایراد داره یا فریمورش این امکان رو نداره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Ramkal گفته است :

این مشکل توی این نوع هارد بارها گزارش شده...

?The USB 3.0 hard drive can only work on USB 3.0 OS but not USB 2.0, is it because of the consistency

USB 3.0 external hard drives may require more current than a similar USB 2.0 device. So it is possible that the USB 2.0 connection will not deliver the required amount of power. If such situation happens, we suggest you connect the hard drive with a USB-Y cable or directly plug into the USB port of the computer case to ensure adequate power supply for the USB 3.0 device

این پرسش و پاسخ رو توی سایت سیلیکون‌پاور پیدا کردم که ترجمه‌اش می‌کنم براتون:

سوال: هارد درایو USB 3.0 من فقط می‌تونه - توی سیستم‌عامل - با USB 3.0 کار کنه و با USB 2.0 نه. آیا این به‌دلیل سازگاریه؟

جواب: هارد درایوهای اکسترنال USB 3.0 معمولا بیشتر از منابع دستگاه‌های USB 2.0 استفاده می‌کنن (نیاز دارن). بنابراین ممکن هست که ارتباط USB 2.0 اون مقداری که نیاز هست - برای اون هارد اکسترنالusb3 - ، برق (قدرت) نداره. اگر این‌طور حالتی اتفاق افتاده، ما به شما پیشنهاد می‌دیم از کابل های USB-Y استفاده کنین تا برق مورد نیاز پورت USB رو از پاور کیس کامپیوترتون به صورت مجزا بگیره و این برای اطمینان بخشی به حداقل میزان برق مورد نیاز USB 3.0 هست.

پیشاپیش عذر میخوام بایت ترجمه سریع، دست و پا شکسته و عجولانه‌ام.

نمونه ای از کابلی که پشتیبان سیلیکون‌پاور گفته:

usb-3-0-type-a-male-to-type-b-micro-usb-

در هر صورت اگه هاردتون گارانتی داره، بفرستین گارانتی و جریان رو توضیح بدین.

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...

همونطور که قبلا هم گفتم مشکل این هارد این بود که از طریق پورت usb2 شناسایی نمیشد ولی از طریق usb3 شناسایی میشد.

با مراجعه به شرکت گارانتی کننده مشخص شد که مشکل از بورد هارد هست که با تعویض کردن بورد مشکل حل شد.

مرسی از دوستان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...