رفتن به مطلب

فروش کارت 5830 گیگابایت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان همانطور که از عنوان تاپیک مشخصه یک عدد کارت GIGABYTE GV-R583UD-1GD برای فروش موجوده .

کارت کاملا تمیزه ، تمام متعلقاتش موجوده و تا 28/Jul سال 2013 گارانتی آواژنگ داره .

کارت دو تا فن داره ، و دماش نسبت به بقیه کارت ها یه مقدار پایین تره و به گفته دوستان اورکلاکر ، گزینه ی خوب برای اور هستش .

post-6496-065227600 1307862729_thumb.jpg

متاسفانه قیمت به روز این کارت رو ندارم، اخرین قیمتی که از این کارت داشتم 316 تومن بوده ، اقای حسینی هم هنوز قیمت این مدل رو توی سایت 316 زدن ، نمیدونم موجود دارن یا نه ! ولی دیروز کارت 5830 Power Color رو که طراحیش نسبت به این کارت زیاد جالب نیست 290 تومن بهم قیمت دادن ، این کارت 2 تا فن داره و از اون مدل خیلی بهتره .

من شهرستان هستم و هزینه ی ارسال به عهده خریدار هستش .

بنده قبلا در فروم های دیگه معامله داشتم ، و فکر میکنم بعضی از دوستانی که باهاشون معامله کردم هم در این فروم عضو هستن ولی در هر حال برای اعتماد سازی ، امکان معامله از طریق سیستم لیون هست .

قیمت پایه 180 تومن هست و خواهش میکنم کمتراز این مبلغ قیمت ندید .

با کارت های 560 و 570 هم تعویض میشه .

این هم تصویر خود کارت :

post-6496-082197800 1307862323_thumb.jpg

post-6496-050667900 1307862415_thumb.jpg

اطلاعات کامل دادم پس لطفا بحث تخصصی نفرمایید .

سوالی بود در خدمتتون هستم .

موفق باشید Rose.gif

ویرایش شده توسط Green Day
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من قصد خرید ندارم ولی یه جا 5850 دیدم 225 یا 235 تومن!

لینک به دیدگاه

سلام من یه EVGA GTX 560 TI SUPERCLOKED SC دارم تقریبا 1 ماه پیش خریداری کردم مشکل من دمای این کارته که تا 79 درجه بالا میره و صدای فنش میره رو اعصابم . البته من اتاقم جوری هستش که بسته هستش و تا حدودی گرم و متاسفانه کیسم هم معمولی هستش و نمیتونه به دما کمکی بکنه . دمای کارت شما در لود سنگین چقدر هست عزیز ؟ و این که چقدر سر میدی تاق بزنیم ؟

فکر نمیکنم نیازی به توضیح درباره کارتم باشم چون حتما این کارت رو خوب میشناسید که تو مدل درخواستیتون بوده . فقط اینو عرض کنم که این مدل اورکلاک شده خود کارخونه هستش . شاید برای اورکلاک دستی زیاد مناسب نباشه ولی همین الان میشه با کارتی مثل 6950 مقایسش کرد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کجا این قیمت رو بهت دادن ؟؟؟ اگر اینجوری باشه که شما می فرمایید قیمت پایه رو کاهش میدم !

من الان چند تا سایت رو چک کردم 5770 زیر 190 پیدا نکردم !!!

دوستان توی همین فروم کارت های 5850 بدون گارانتیشون رو بالای 220 قیمت میدادن ، حالا این کارت به این تمیزی با تقریبا دوسال و نیم گارانتی 180 ارزش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام من یه EVGA GTX 560 TI SUPERCLOKED SC دارم تقریبا 1 ماه پیش خریداری کردم مشکل من دمای این کارته که تا 79 درجه بالا میره و صدای فنش میره رو اعصابم . البته من اتاقم جوری هستش که بسته هستش و تا حدودی گرم و متاسفانه کیسم هم معمولی هستش و نمیتونه به دما کمکی بکنه . دمای کارت شما در لود سنگین چقدر هست عزیز ؟ و این که چقدر سر میدی تاق بزنیم ؟

فکر نمیکنم نیازی به توضیح درباره کارتم باشم چون حتما این کارت رو خوب میشناسید که تو مدل درخواستیتون بوده . فقط اینو عرض کنم که این مدل اورکلاک شده خود کارخونه هستش . شاید برای اورکلاک دستی زیاد مناسب نباشه ولی همین الان میشه با کارتی مثل 6950 مقایسش کرد

سلام عزیز

توی لود کرایسیس دماش معمولا 55 هستش .

در حالت عادی هم بین 35 تا 40 بستگی به تهویه کیس و دمای اتاق داره ، الان دماش روی 39 هستش !!!!!!

کارتتون هم Super clock هستش و خیلی از این کارت بهتره ولی کلا دماش بالاست و زیاد به کار من نمیاد ، در هر حال قیمت پیشنهادیتون رو برای من ارسال کنید، مناسب باشه باهاتون عوض میکنم .

موفق باشید .

Rose.gif

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

ارزونتر اگه راه داره بفرمایید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما تو انجمن p30world هم اینو گفتید !

منم گفتم در حال حاضر فقط قیمت 5850 از برند asus حدود 250-260 هست و بقیه برندها به همون قیمتهای قبلی(340 تا 320) دارن بفروش میرسن !

حالا چون این وسط یه مغازه پیدا شده که داره 5850 از برند xfx رو این قیمت میده (حالا جدا از اینکه امکان داره اشکالی تو کارش باشه) دلیل نمیشه که ایشون بخواد قیمت کارتش رو بیاره پایین !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز کجا این قیمت رو بهت دادن ؟؟؟ اگر اینجوری باشه که شما می فرمایید قیمت پایه رو کاهش میدم !

من الان چند تا سایت رو چک کردم 5770 زیر 190 پیدا نکردم !!!

دوستان توی همین فروم کارت های 5850 بدون گارانتیشون رو بالای 220 قیمت میدادن ، حالا این کارت به این تمیزی با تقریبا دوسال و نیم گارانتی 180 ارزش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیز

توی لود کرایسیس دماش معمولا 55 هستش .

در حالت عادی هم بین 35 تا 40 بستگی به تهویه کیس و دمای اتاق داره ، الان دماش روی 39 هستش !!!!!!

کارتتون هم Super clock هستش و خیلی از این کارت بهتره ولی کلا دماش بالاست و زیاد به کار من نمیاد ، در هر حال قیمت پیشنهادیتون رو برای من ارسال کنید، مناسب باشه باهاتون عوض میکنم .

موفق باشید .

Rose.gif

این سایت رو نگاه کن! آدرس فروشنده و شماره تلفن هم داره!

5850=225 toا 235 toman

http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=4726

5770=165 toman

http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=7769

GTX460 1GB=215 toman

http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=8845

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز شما تو انجمن p30world هم اینو گفتید !

منم گفتم در حال حاضر فقط قیمت 5850 از برند asus حدود 250-260 هست و بقیه برندها به همون قیمتهای قبلی(340 تا 320) دارن بفروش میرسن !

حالا چون این وسط یه مغازه پیدا شده که داره 5850 از برند xfx رو این قیمت میده (حالا جدا از اینکه امکان داره اشکالی تو کارش باشه) دلیل نمیشه که ایشون بخواد قیمت کارتش رو بیاره پایین !

اولا که لزومی نداره شما بگی که کجا چی گفتم!

ثانیا : برای من مهم نیست که دوستمون جنسش رو میخاد به چه قیمتی بفروشه! صاحب جنسشه هر قیمتی دوست داره بفروشه!

فقط جهت اطلاغ به دوستان راهنمایی کردم که تو محدوده این قیمت میتونن جنس نو بخرن!

اگه حرف اشتباهی میزنم! دوستان بگن!

لینک به دیدگاه

بله قیمت کارتهای گرافیک سری 5000 بسیار پایین اومده و الان 5850 اسوس که گرونترین 5850 هم هست حوالی 245 تومان به فروش میرسه. اون موقع که کارتهای 5850 بین 200-220 فروش میرفت هنوز قیمت ها این طور نشکسته بود.باید زودتر برای فروش کارتتون اقدام میکردید.

لینک به دیدگاه

اولا که لزومی نداره شما بگی که کجا چی گفتم!

ثانیا : برای من مهم نیست که دوستمون جنسش رو میخاد به چه قیمتی بفروشه! صاحب جنسشه هر قیمتی دوست داره بفروشه!

فقط جهت اطلاغ به دوستان راهنمایی کردم که تو محدوده این قیمت میتونن جنس نو بخرن!

اگه حرف اشتباهی میزنم! دوستان بگن!

عزیز من شما تو همون سایت قیمت xfx 5830 ببینید زده 250 !!!

اونوقت xfx 5850 رو زده 225 !

یعنی 5850 از 5830 ارزونتره !؟ احتمالا اشتباهی شده !

ویرایش شده توسط Xzero
لینک به دیدگاه

5830 عملا تو بازار موجود نیست.

قیمت 5830 سایت ها به اهتمال 99% برای قبل عید هست. ولی 5850 نه تو بازار زیاد میبینیم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز من شما تو همون سایت قیمت xfx 5830 ببینید زده 250 !!!

اونوقت xfx 5850 رو زده 225 !

یعنی 5850 از 5830 ارزونتره !؟ احتمالا اشتباهی شده !

بیخیال! تاپیک رو به خاکی کشیدیم!

آقا اصلا من اشتباه کردم!

شما میتونستی به شماره تلفنش زنگ بزنی وسوال کنی! این که دیگه حدس و گمان نداره!

لینک به دیدگاه

قیمت کارت های سری 5000 دراپ خورده و اگر کسی هنوز به قیمت قبل میفروشه به این دلیل هست که از قبل موجود داره .

vga saphhire 5670 1gb ddr5 = 119.000

VGA sapphire 57501gb drr5 = 149.000

vga sapphire 5770 1gb ddr5 = 165.000

vga sapphire 6850 1gb ddr5 = 230.000

vga sapphire 6870 1gb ddr5 = 290.000

vga sapphire 6950 2gb ddr5 = 375.000

ویرایش شده توسط nasiban
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...