رفتن به مطلب

سریعترین فن 140mm برای کیس

Recommended Posts

سلام دوستان گرامی

برای در کیسم گرین X9 نیاز به 4 تا فن 140 دارم

صدای زیاد و پر صروصدا بودن اصلا برام اهمیت نداره فقط میخوام سرعتش در یک کلام جت و بسیار سریع باشه و حجم هوای عظیمی رو بتونه از کیس بکشه بیرون

البته نمیخوام قیمتشون مثل فن های کورسیر غیر منطقی و گرون باشه

منتظر پیشنهادات دوستان حرفه ای هستم

ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان فن های 1500 rpm هم گزینه ی خوبی هست؟ با توجه به اینکه قراره 4 تا کنار هم باشن - حقیقت میخوام فن های ارزونی باشن چون فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم

لینک به دیدگاه

درود

آرمین دو تا ۱۴۰ نوکتوا داشت. اگر فروش نرفته باشه گزینه‌ی خوبیه. صداش هم بد نیست. البته سریع‌ترین نیست ولی کاملا می‌ارزه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، حمیدرضا الماسی گفته است :

دوستان فن های 1500 rpm هم گزینه ی خوبی هست؟ با توجه به اینکه قراره 4 تا کنار هم باشن - حقیقت میخوام فن های ارزونی باشن چون فعلا نمیتونم زیاد هزینه کنم

فنهای توربوی گرین به نظرم ارزش خرید دارند. من دو تاش رو نزدیک دوسال استفاده کردم و به نسبت قیمت ۲۰ هزار تومانی کاملا خرسند بودم. ولی بد خاک می‌گرفتند.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

فنهای توربوی گرین به نظرم ارزش خرید دارند. من دو تاش رو نزدیک دوسال استفاده کردم و به نسبت قیمت ۲۰ هزار تومانی کاملا خرسند بودم. ولی بد خاک می‌گرفتند.

ممنون جناب بهمنیان..امکانش هست لینکش رو برام بفرستید؟ اگر شما تایید کنید که کافیه

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

چناب الماسی پیشنهاد میکنم برید سمت فن های ENERMAX

هم از نظر صدا و هم از نظر هوادهی بهترین هستن

بیشترین CFM رو تو انرمکس میشه پیدا کرد با بهترین قیمت

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، 303 گفته است :

سلام

ممنون عزیز..دستت درد نکنه..الان میرم مدل هاش رو بررسی میکنم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، 303 گفته است :

سلام

تا جایی که می‌دانم 14 سانتی انرماکس توی بازار ما نیست.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

ممنون جناب بهمنیان..امکانش هست لینکش رو برام بفرستید؟ اگر شما تایید کنید که کافیه

ممنون

http://lioncomputer.ir/product/250/فن+گرین+140mm+Turbo+LED/

این هم با توجه به قیمتش می‌ارزه و خوب گرانتره:

http://lioncomputer.ir/product/2707/فن+دیپ+کول+UF+140/

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

http://lioncomputer.ir/product/250/فن+گرین+140mm+Turbo+LED/

این هم با توجه به قیمتش می‌ارزه و خوب گرانتره:

http://lioncomputer.ir/product/2707/فن+دیپ+کول+UF+140/

ممنون جناب بهمنیان - اتفاقا همین مدل رو خودم نشون کرده بودم

یه سوال اقای بهمنیان - اگر تا حالا فن های داخل کیس های گرین رو دیده باشید حتی با گذاشتن فن کنترولر روی اخرین درجه باز هم خیلی اروم و بی رمق میچرخن و انگار جون ندارن

یه فنی میخوام که به این صورت نباشه و وقتی روی اخرین دورش کار میکنه واقعا حس کنی که سرعت داره..یعنی اون صدای شکافتن هواش حتی ذره ای هم شده به گوش برسه

این مدل که شما فرمودید نسبت به توضیحاتی که دادم چطوره سرعتش؟

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

ممنون جناب بهمنیان - اتفاقا همین مدل رو خودم نشون کرده بودم

یه سوال اقای بهمنیان - اگر تا حالا فن های داخل کیس های گرین رو دیده باشید حتی با گذاشتن فن کنترولر روی اخرین درجه باز هم خیلی اروم و بی رمق میچرخن و انگار جون ندارن

یه فنی میخوام که به این صورت نباشه و وقتی روی اخرین دورش کار میکنه واقعا حس کنی که سرعت داره..یعنی اون صدای شکافتن هواش حتی ذره ای هم شده به گوش برسه

این مدل که شما فرمودید نسبت به توضیحاتی که دادم چطوره سرعتش؟

خواهش

مساله کارایی به قیمته. فن گرین برای من دوسال کارکرد و بعدش هم ردش کردم و نمی‌دونم هنوز زنده‌است یانه. به نظر می‌آد کارایی عملیش در طول مدت کم می‌شه ولی مقایسه‌ دقیق نکردم. بلبرینگی نیست ولی اگر مدام تمیز بشه به صدا نمی‌افته. ایراد اساسی‌ش خاک گرفتنشه. به بی‌رمقی فنهای کیسهاش نیست ولی حالت پرخاشگر فنهای نوکتوا و کورسر رو نداره. البته بی‌حالی فن دلیل بر ضعف فن نیست، فنهای ۱۲ سانتی انرماکس هم به نظر بیحال می‌آن، اما در تهویه عالیند. برای فن توربوی گرین در مشخصات فنی نوشته‌اند ۱۵۰۰ دور بر دقیقه. به نظرت ممکنه کمتر باشه؟O.o

این که بخوای صدای فن رو حس کنی برای دیپکول بیشتر حس می‌شه.  ولی همانطور که گفتم صدا و جلوه‌ لزوما به معنای کارایی نیست.

اصل کاری رو فراموش کردم بگم:

http://lioncomputer.ir/product/3138/فن+ترمال+رایت+TY-143+140mm/

این فکر کنم همه‌ی نیازهات رو بر می‌آوره. البته در اصل برای هیتسیکه و دوربالاش شاید آزارنده باشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

درود.

مسلما اون چیزی که میخوای این هست ولی نویزش اذیتت می کنه تو بلند مدت.(الان دیدم سعید جان این رو بهتون پیشنهاد داده)

من نظرم روی فن های توربو گرین هست و 143 خیلی حجم دمندگیش بالاس و 4 تاش کنار هم صدای وحشتناکی خواهد داشت.

البته اگر به تعداد فنها روی کیس هدر داشته باشید مشکلی نیست چون فن ها 4 پین pwm هستند و میشه برای دورشون از بایوس پروفایل تنظیم کرد.

ولی اگر هدر ندارید بعید میدونم از فن هاب هم بتونید استفاده کنید چون 0.60 آمپر هستن و 4 تاش با هم 2.4 آمپر میشه که فکر نمی کنم یه هدر برد بتونه هندل کنه.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، HeX گفته است :

درود.

مسلما اون چیزی که میخوای این هست ولی نویزش اذیتت می کنه تو بلند مدت.(الان دیدم سعید جان این رو بهتون پیشنهاد داده)

من نظرم روی فن های توربو گرین هست و 143 خیلی حجم دمندگیش بالاس و 4 تاش کنار هم صدای وحشتناکی خواهد داشت.

البته اگر به تعداد فنها روی کیس هدر داشته باشید مشکلی نیست چون فن ها 4 پین pwm هستند و میشه برای دورشون از بایوس پروفایل تنظیم کرد.

ولی اگر هدر ندارید بعید میدونم از فن هاب هم بتونید استفاده کنید چون 0.60 آمپر هستن و 4 تاش با هم 2.4 آمپر میشه که فکر نمی کنم یه هدر برد بتونه هندل کنه.

سلام..ممنون اقا معین..دستتون درد نکنه

خودمم نظرم روی گرین توربو هست چون بودجه ام به فن 50 تومنی نمیرسه حقیقت...دقیقا دیروز تا قرون اخر پولمو صرف خرید اسپیکر کردم که امروز در حین انجام بازی متوجه یه بوی سوختی و گرما شدم

دیدم دمای دوتا کارت بین 80 تا 84 هستش و پشت پنل گرافیک بقدری داغ شده بود که وقتی دستمو زدم بهش برای اینکه ببینم چقدر گرم شده دستم سوخت و سریع کشیدم....دقیقا انگار که به یک کتری اب جوش دست زده باشم...گرما بقدری زیاد و شدید بود که کابل hdmi نرم شده بود مثل خمیر

کیسم همونطور که گفتم گرین x9 هست و خودش روش کنترلر فن داره...فقط فن با سرعت اخر کارکنه برام کافیه...میدونم که گذاشتن 4 تا فن قوی روی در کناری کیس که دقیقا روبروی گرافیک ها هم هست زاویه اش خیلی توی دما تاثییر گزار میشه و برای قسمت پشت کیس هم یک برنامه ای دارم که انشالله فردا عملیش میکنم و حل میشه

بنده شنیدم که معمولا دمای حداکثر 84 برای gpu نرماله (مدل های رفرنس) اما با توجه به این گرمایی که بنده تجربه کردم به نظر خیلی خطرناک میومد

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

کیسم همونطور که گفتم گرین x9 هست و خودش روش کنترلر فن داره...فقط فن با سرعت اخر کارکنه برام کافیه...میدونم که گذاشتن 4 تا فن قوی روی در کناری کیس که دقیقا روبروی گرافیک ها هم هست زاویه اش خیلی توی دما تاثییر گزار میشه و برای قسمت پشت کیس هم یک برنامه ای دارم که انشالله فردا عملیش میکنم و حل میشه

بنده شنیدم که معمولا دمای حداکثر 84 برای gpu نرماله (مدل های رفرنس) اما با توجه به این گرمایی که بنده تجربه کردم به نظر خیلی خطرناک میومد

شب خوش

من مدتها با دمای بالای کارت گرافیک درگیر بوده ام. مشخصات و چیدمان قطعات رایانه ت رو بگو، شاید بیشتر بتونم کمک کنم. به تجربه دریافته ام چیزی که در چیدمان دو کارت گرافیک میتونه به خنک شدنشون کمک کنه داشتن کولر بادی  ایستاده برای پردازنده است. کارتت بلا به دور تایتانه؟

اگر قصدت اینه که فن روی در کیس رو وارونه  ببندی تا گرمای گرافیک رو به سمت بیرون بده، شک دارم اثر قابل توجهی داشته باشه. دست کم برای من نداشت.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

شب خوش

من مدتها با دمای بالای کارت گرافیک درگیر بوده ام. مشخصات و چیدمان قطعات رایانه ت رو بگو، شاید بیشتر بتونم کمک کنم. به تجربه دریافته ام چیزی که در چیدمان دو کارت گرافیک میتونه به خنک شدنشون کمک کنه داشتن کولر بادی  ایستاده برای پردازنده است. کارتت بلا به دور تایتانه؟

اگر قصدت اینه که فن روی در کیس رو وارونه  ببندی تا گرمای گرافیک رو به سمت بیرون بده، شک دارم اثر قابل توجهی داشته باشه. دست کم برای من نداشت.

ممنون اقا سعید..اتفاقا دعا میکردم که این پیام منو ببینید تا بتونید بهم مشاوره بدید

بله 2 تا کارت تایتان هستن..چرا حالا بلا به دور؟  دلت میاد؟

والا خوب 4 تا فن روبروی گرافیک باشه خیلی بهتره...نمیخوام وارونه ببندم...فقط میخوام هوای داخل رو بتونه بیشتر بکشه بیرون

چون x9 ورژن 2 درب شیشه ای بغش یه فن 230 بزرگ داره که خیلی اروم میچرخه و به نسبت جای نصب 4 تا فنی که داره فضای خیلی کمتری رو اشغال کرده و حجم تهویه هواش هم اصلا مناسب نیست

با نصب 4 تا فن روی پنل بقل تقریبا کل فضای درب بغل پوشیده میشه و حجم هوای بهتری رو میتونه انتقال بده

بیشتر مشکل قسمت پشتی کیس هست که برنامه ای براش دارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
در 45 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام..ممنون اقا معین..دستتون درد نکنه

خودمم نظرم روی گرین توربو هست چون بودجه ام به فن 50 تومنی نمیرسه حقیقت...دقیقا دیروز تا قرون اخر پولمو صرف خرید اسپیکر کردم که امروز در حین انجام بازی متوجه یه بوی سوختی و گرما شدم

دیدم دمای دوتا کارت بین 80 تا 84 هستش و پشت پنل گرافیک بقدری داغ شده بود که وقتی دستمو زدم بهش برای اینکه ببینم چقدر گرم شده دستم سوخت و سریع کشیدم....دقیقا انگار که به یک کتری اب جوش دست زده باشم...گرما بقدری زیاد و شدید بود که کابل hdmi نرم شده بود مثل خمیر

درود مجدد

ببینید دور فن خود کارت گرافیک روی فنهای رفرنس خیلی تاثیر گذار هست و بالعکس قرار دادن فن دمنده برای کارتهای رفرنس اثر محسوسی نداره. (بخاطر سیکل بسته ای که دارن)

من پیشنهاد میدم دور فن خود کارت رو تغییر بدید. فکر می کنم دو کارت GTX Titan دارید. نسخه GPU Boost 2.0 دمای محدوده 80-85  بودش فکر کنم و نهایتش همون رقمایی هست که میگید ولی فرکانس دراپ میشه وقتی دما به این حد میرسه.

من پیشنهاد میدم از یه نرم افزار ساده مثلnvidia inspector استفاده کنید و دور فن رو تغییر بدید.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

ممنون اقا سعید..اتفاقا دعا میکردم که این پیام منو ببینید تا بتونید بهم مشاوره بدید

بله 2 تا کارت تایتان هستن..چرا حالا بلا به دور؟ ? دلت میاد؟

والا خوب 4 تا فن روبروی گرافیک باشه خیلی بهتره...نمیخوام وارونه ببندم...فقط میخوام هوای داخل رو بتونه بیشتر بکشه بیرون

چون x9 ورژن 2 درب شیشه ای بغش یه فن 230 بزرگ داره که خیلی اروم میچرخه و به نسبت جای نصب 4 تا فنی که داره فضای خیلی کمتری رو اشغال کرده و حجم تهویه هواش هم اصلا مناسب نیست

با نصب 4 تا فن روی پنل بقل تقریبا کل فضای درب بغل پوشیده میشه و حجم هوای بهتری رو میتونه انتقال بده

بیشتر مشکل قسمت پشتی کیس هست که برنامه ای براش دارم

مشکل مشابهی در کیس گرین x7 داشتم. با آزمون و خطا و راهنمایی یکی دو دوست که دستی در مکانیک سیالات داشتند، یک کولر ایستاده با دوفن نصب کردم و بر خلاف تصورم نسبت به قبلش که کولر مایع داشتم دمای کارت گرافیک که 780 رفرنس بود به حد قابل قبولی رسید. بعد فن پشت کیس رو عوض کردم و فن قوی تر گذاشتم. البته جای کیس هم مهمه و اگر ممکنه اطراف کیس فضای باز داشته باشه و ترجیحا کنار در کیس هوای خنکتر جریان داشته باشه. گمان می کنم این کارها تاثیرش بیشتر از چهار تا فن روی در کیس خواهد بود. 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود مجدد

ببینید دور فن خود کارت گرافیک روی فنهای رفرنس خیلی تاثیر گذار هست و بالعکس قرار دادن فن دمنده برای کارتهای رفرنس اثر محسوسی نداره.

من پیشنهاد میدم دور فن خود کارت رو تغییر بدید. فکر می کنم دو کارت GTX Titan دارید. نسخه GPU Boost 2.0 دمای محدوده 80-85  بودش فکر کنم و نهایتش همون رقمایی هست که میگید ولی فرکانس دراپ میشه وقتی دما به این حد میرسه.

من پیشنهاد میدم از یه نرم افزار ساده مثلnvidia inspector استفاده کنید.

تشکر..بله 2 تا تایتان دارم..اتفاقا الان با برنامه افتربرنر فن گرافیک رو روی اتومات تنظیم کردم و مدیریت فنش خیلی بهتره نسبت به حالت عادی

حقیقت میز کامپیوترم جوریه که فضای پشت کامپیوتر بسته هست و این خودش مصبب تمامی مشکلاته منه...فقط یه سوراخ کوچیک پشت دیواره چوبی کیس ایجاد شده تا هوا از اونجا منتقل بشه که ناکافی هست و تجمع گرما طبق بررسی امروزم خیلی زیاد میشه و تهویه کافی ایجاد نمیشه - توی عکس هم مشخصه

IMG_0024.thumb.jpg.bb0617c48881a0fa028a76ed0eaec8c2.jpg

بنابراین فردا قراره چوب قسمت پشت کیس رو بردارم و پشتش رو باز بزارم..چاره ای نیست - البته اون سوراخی که پشت میز درست کردم 2 تا مثل اون پایین تر هست ولی همونطور که گفتم کافی نیست و انشالله فردا حل میشه

یه مسئله دیگه رو لازم میدونم بگم اقا معین - بنده قبلا درباره شما برداشت اشتباه کردم و حرف هایی زدم که درست نبود و اشتباه از من بود...ازتون پوزش میخوام و امیدوارم بنده رو ببخشید

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

مشکل مشابهی در کیس گرین x7 داشتم. با آزمون و خطا و راهنمایی یکی دو دوست که دستی در مکانیک سیالات داشتند، یک کولر ایستاده با دوفن نصب کردم و بر خلاف تصورم نسبت به قبلش که کولر مایع داشتم دمای کارت گرافیک که 780 رفرنس بود به حد قابل قبولی رسید. بعد فن پشت کیس رو عوض کردم و فن قوی تر گذاشتم. البته جای کیس هم مهمه و اگر ممکنه اطراف کیس فضای باز داشته باشه و ترجیحا کنار در کیس هوای خنکتر جریان داشته باشه. گمان می کنم این کارها تاثیرش بیشتر از چهار تا فن روی در کیس خواهد بود. 

اتفاقا پشت کیس طبق عکسی که در پست بالایی گذاشتم بسته است و تنها 3 تا سوراخ کوچیک برای هواکشیدن داره - یعنی بدترین حالت برای تهویه کیس

فردا قسمت چوبی پشت کیس رو با اره میبرم تا فضای پشت کیس برای تهویه باز بشه - باز فردا تست میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم

البته با برنامه افتربرنر سرعت فن رو روی حالت کنترل اتومات توسط نرم افزار گذاشتم که بهتره و باز تست میکنم ببینم چطور میشه..ولی مطمعنا بهتر از حالت معمولی هستش

لینک به دیدگاه

عزیز اگر براتون صدا وقیمت مهم نباشه این فنها از لحاظ هوا دهی عالیه

من سه تا تو کیسم دارم وقتی از بایوس فنها رو تو حالت ماکزیمم میذارم دمای قطعات 10 درجه پایین میاد ولی نویز دارن

لینک به دیدگاه

حالت کنترل فن با افتربرنر همین الان تاثییر خودشو نشون داد و دمای کارت در حالت idle حدود 6 درجه کاهش داشته که عالیه

قبلا دما 43 بود و الان 37 هست

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

اتفاقا پشت کیس طبق عکسی که در پست پایینی گذاشتم بسته است و تنها 3 تا سوراخ کوچیک برای هواکشیدن داره - یعنی بدترین حالت برای تهویه کیس

فردا قسمت چوبی پشت کیس رو با اره میبرم تا فضای پشت کیس برای تهویه باز بشه - باز فردا تست میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم

البته با برنامه افتربرنر سرعت فن رو روی حالت کنترل اتومات توسط نرم افزار گذاشتم که بهتره و باز تست میکنم ببینم چطور میشه..ولی مطمعنا بهتر از حالت معمولی هستش

من هم چون در جای اجاره ای کوچکی هستم همین دردسرها رو دارم. به نظرم عجله نکن در خرید فن، چون اولا اصل جریان هوا از جلو به پشت کیس هست و به ویژه برای کارت رفرنس این جریان مهمتر از دمندگی مستقیم روی کارت گرافیکه.

بهتره همت رو روی بهینه سازی حرکت هوا از جلو به پشت کیس بگذاری.

یک خاطره هم درباره ی فن ty143 بگم به  قول پدر آخوندمان برای حسن ختام منبر.

اون زمان پردازنده ی 2700k داشتم و روش کولر thermalright hr2 گذاشتم با دو تا فن ty143. سه تا از این فنها رو هم در جلو و پشت کیس گذاشتم و مشکل گرما کلا حل شد و زیادی هم حل شد.

پس از مدتی مادربورد z68-v pro سوخت و فرستادم گارانتی و توی این مدت که رایانه کار نمی کرد برای عقب نیفتادن کارها از یک دستگاه ضعیف تر استفاده می کردم.

علی رغم ضعف دستگاه متوجه شدم که در چه آلودگی صوتیی کار می کرده ام و خبر نداشتم. 

نتیجه ی اخلاقی:

اول در این ماه مبارک کمتر معصیت کنید، نمی گم اصلا نکنید، چون خودم می دونم ناممکنه.

دوم فراموش نکن که اگر همه ی هم خودت رو بر کاستن گرما بگذاری ممکنه مشکلات جانبیی پیش بیاد که حلشون دردسر و هزینه ی بیشتری داشته باشه.

صلوات یادتون نره.

لینک به دیدگاه

پ.ن

کاری که من کردم یعنی گذاشتن سه تا فن 14 سانتی بیرون کیس رو اصلا پیشنهاد نمی کنم، چون کارایی در برابر درسرش لرزش نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...