رفتن به مطلب

مشاوره در خرید ssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان. بنده قصد خرید لبتاب جهت کارای دانشجویی و نرم افزار هایی مثل اتوکد، اباکوس، پروکست  و مهندسی دارم. چنتا سوال داشتم

1-من که قراره مدام با لبتاب کار کنم و نکته خیلی مهم این که مدام فایل های pdf با لبتاب خواهم خوند پس مهمه که صفحه نمایش با کیفیتی داشته باشه. این که میگن یکی ips و یکی tft هس واقعا چقد فرق بین این دو هس؟ به لحاظ کیفیت و اذیت کردن چشم و همچنین بازتاب نور؟ یادتون باشه قبل lcd های امروزی، ازون فلترون های گنده استفاده میکردیم که ظهر اصلا نمیشد به صفحه نگاه کرد و نور پدر ادمو درمیاورد. میخوام ببینم اینم در اون حده؟ چون قرار کلی درس بخونم با این.

2-میخوام حتما رو لبتابم ssd داشته باشم و چون مدل های شامل این زیاد نیستن. میخوام ببینم امکانش هس  همزمان hdd  و ssd  رو لبتابم نصب کنم؟ باید ssd m2 باشه درسته؟ نباشه امکانش نیس؟ باید حتما درایو نوری دربیاد و به جاش از فرم caddy استفاده کنم؟ 

3- فرق بین i5 و i7 نسل هفتم چقدره خدا وکیلی؟ ارزش 200 300 تومن رو داره؟ 

در اخر این مدل هایی هستن که بینشون گیر کردم با توجه به ملزوماتی که دارم ( سخت افزار . وزن . سایز صفحه نمایش و...) پس بحثی نمیمونه جز موارد بالا :

1. asuspro p2540 uv    :    

https://www.asus.com/us/Commercial-Laptops/ASUSPRO-P2540UV/overview/

2.hp probook 450 g4

http://www8.hp.com/us/en/products/laptops/product-detail.html?oid=10477253#!tab=specs

3.lenovo ideapad510

http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/ideapad-500-series/Lenovo-IdeaPad-510-15-inch-Intel/p/88IP5000779#tab-reviews

دوستانی که ازین مدل ها استفاده کردن خواهشا تجربه شون بگن اگه مشکلی برخوردن یا اذیتی کشیدن. بحث 3 تومن پوله . 

به کمک دوستان مدل hp رو انتخاب کردم. حالا میخوام ssd رو انتخاب کنم. 

خودم بعد تحقیق و مشاهده چندین رویوی انگلیسی و فارسی ، مدل های OCZ RD400  و  ADATA XPG SX8000 با ظرفیت 128 گیگ

دوستان اگه نظر یا تجربه ای دارن عنوان کنن. خیلی ممنون

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

درود بر شما 

دوست عزیز  پلهای امروزی با پیشرفت تکنولوژی ساخت پنل دیگه از اون مرحله که مد نظرتونه  خارج شده و بیشتر بحث عمق رنگ و فرکانس ریسپانس مطرح هستش  امروزه بحث نوع استفاده در انتخاب پنل اهمیت داره 

که باتوجه به کار شما ips بهتره براتو ن 

برای ssd لزوما لازم نیست که m2  بخرید ومیتونید از کدی به جای درایو نوری استفاده کنید 

اما شدیدا توصیه میشه که لبتابی که دارای پورت m2 استفاده کنید  در غیر اینصورت باید جای دریو نوری هارد خودتونو بزارید و ssd رو در جای هارد اصلی جایگزین کنید 

در بحث انتخاب هم باید بودجه رو مشخص کنید و اگه بالای 2تومن میخواید هزینه کنید پیشنهاد میکم لنوو رو از کل ذهن وچشم ودل دور کنید 

و در نهایت پردازنده های سری u لپتاپی همگی دو هسته واقعی دارند و اگه بودجه یاری میکنه برید سراغ سری های دیگه حتی پردازنده i5 سری m خیلی بهتر از i7 سری u جواب میده براتون 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، sajad25 گفته است :

درود بر شما 

دوست عزیز  پلهای امروزی با پیشرفت تکنولوژی ساخت پنل دیگه از اون مرحله که مد نظرتونه  خارج شده و بیشتر بحث عمق رنگ و فرکانس ریسپانس مطرح هستش  امروزه بحث نوع استفاده در انتخاب پنل اهمیت داره 

که باتوجه به کار شما ips بهتره براتو ن 

برای ssd لزوما لازم نیست که m2  بخرید ومیتونید از کدی به جای درایو نوری استفاده کنید 

اما شدیدا توصیه میشه که لبتابی که دارای پورت m2 استفاده کنید  در غیر اینصورت باید جای دریو نوری هارد خودتونو بزارید و ssd رو در جای هارد اصلی جایگزین کنید 

در بحث انتخاب هم باید بودجه رو مشخص کنید و اگه بالای 2تومن میخواید هزینه کنید پیشنهاد میکم لنوو رو از کل ذهن وچشم ودل دور کنید 

و در نهایت پردازنده های سری u لپتاپی همگی دو هسته واقعی دارند و اگه بودجه یاری میکنه برید سراغ سری های دیگه حتی پردازنده i5 سری m خیلی بهتر از i7 سری u جواب میده براتون 

موفق باشید

خیلی ممنون. والا من خودم نظرم رو مدل hp هس. لنوو رو تنها برا پنل ips میخواستم. 

تو مشخصات hp نوشته : 128 GB up to 256 GB M.2 SATA SSD 

این یعنی پس میشه m2 بست دیگه؟ و دست به hdd هم نزد؟

ببخشید این m2 انواع دارن مثل این که. یعنی هر لبتابی یه m2 با ابعاد مخصوص قبول میکنه. درسته؟ 

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، Jang Yi Jin گفته است :

خیلی ممنون. والا من خودم نظرم رو مدل hp هس. لنوو رو تنها برا پنل ips میخواستم. 

تو مشخصات hp نوشته : 128 GB up to 256 GB M.2 SATA SSD 

این یعنی پس میشه m2 بست دیگه؟ و دست به hdd هم نزد؟

ببخشید این m2 انواع دارن مثل این که. یعنی هر لبتابی یه m2 با ابعاد مخصوص قبول میکنه. درسته؟ 

اگه نوشته بله میشه 

خیر خودش نوشته چه سایزی میخواد یا 6 ویا 8 سانتی میخوره احتمالا 

لینک به دیدگاه

عزیز یه دونه am101ne بخر صفحه عالی سی پی یو هم عالی قیمت خوب.

یه اس اس دی هم براش 850evo samsung هر حجمی که دوس داری بگیر نصب کن کاملا برات کافیه

من همین کانفیگو دارم حرف نداره

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، aminsa گفته است :

عزیز یه دونه am101ne بخر صفحه عالی سی پی یو هم عالی قیمت خوب.

یه اس اس دی هم براش 850evo samsung هر حجمی که دوس داری بگیر نصب کن کاملا برات کافیه

من همین کانفیگو دارم حرف نداره

قیمتش که عالیه فقط ای ام دی هس که من اعتماد ندارم و مهم تر این که 14 اینچه. من قراره نمر افزار کار کنم اذیت میشم. ولی قیمت حرف نداره. 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Jang Yi Jin گفته است :

قیمتش که عالیه فقط ای ام دی هس که من اعتماد ندارم و مهم تر این که 14 اینچه. من قراره نمر افزار کار کنم اذیت میشم. ولی قیمت حرف نداره. 

این مدل amd نیست عزیز اینتل سری u هستش         ولی 14 اینچهد فول اچ دی هستش 

لینک به دیدگاه

سلام من هرچی میگم تجربه ی شخصی خودم هستش حالا ممکنه بعضیاش صحیح نباشه:

1-حدوده 4 سال پیش یه پروبوک 4540S داشتم واقعا میتونم لپتاپ خوب پ بسیار خوش ساختی بود و کیفیت خیلی خوبی داشت من واقعا از راضی بودم اما سری pavilion که برادرم داشت یه سری مشکل داشت من جمله بدنه پلاستیکی و کیفیت افتضاح بلندگو در صورتی که کانیفینگرمون تو ی حدودا بود.

2-حدود پارسال تیر ماه بود که یه ایسوس هدیه گرفتم این مدل بود حدودا واقعا افتضاح بود به معنای واقعی کیفیت صفحش اشغال بود به درد هیچ کتری نمیخورد یه ssd هم حرومش کردم (TFT هیچ وقت نخر)

3-از خانواده لنوو من Y700 و idea pad دیدم که Y700 به نسبت قیمتش نسبت به msi prestige ی سرو گردن بالا تر بود اما ideapad زیاد جالب نبود

4-اگر بوجه و کاربردتون ب surface میخوره سرفیس هم عایع مخصوصا واسه کتاب خوندن اما به نظرم اگه اهل pdf خوندن هستید حتما یه bookreader بگیرید.

.

.

.

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، sajad25 گفته است :

این مدل amd نیست عزیز اینتل سری u هستش         ولی 14 اینچهد فول اچ دی هستش 

مدلی که ایشون ذکر کردن کارت گرافیکش amd هس

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Redwolf10 گفته است :

سلام من هرچی میگم تجربه ی شخصی خودم هستش حالا ممکنه بعضیاش صحیح نباشه:

1-حدوده 4 سال پیش یه پروبوک 4540S داشتم واقعا میتونم لپتاپ خوب پ بسیار خوش ساختی بود و کیفیت خیلی خوبی داشت من واقعا از راضی بودم اما سری pavilion که برادرم داشت یه سری مشکل داشت من جمله بدنه پلاستیکی و کیفیت افتضاح بلندگو در صورتی که کانیفینگرمون تو ی حدودا بود.

2-حدود پارسال تیر ماه بود که یه ایسوس هدیه گرفتم این مدل بود حدودا واقعا افتضاح بود به معنای واقعی کیفیت صفحش اشغال بود به درد هیچ کتری نمیخورد یه ssd هم حرومش کردم (TFT هیچ وقت نخر)

3-از خانواده لنوو من Y700 و idea pad دیدم که Y700 به نسبت قیمتش نسبت به msi prestige ی سرو گردن بالا تر بود اما ideapad زیاد جالب نبود

4-اگر بوجه و کاربردتون ب surface میخوره سرفیس هم عایع مخصوصا واسه کتاب خوندن اما به نظرم اگه اهل pdf خوندن هستید حتما یه bookreader بگیرید.

.

.

.

ممنون. واقعیتش سورفیس برا سخت افزار قوی قیمتاش خیلی فضاییه. بوک ریدرها هم صفحه شون کوچیکه هم قیمتشون بالاس و چون کاربرد دیگه ای ندارن به نظرم هدر دادن پوله.

من خودم قبلا ایسوس داشتم و خوشم نمیاد . به قولی ازین برند زده شدم. هم کارت گرافیکش و هم مادربوردشو دارم و به یه مشکلاتی برخوردم که بدبین شدم.

همین مدل hp که بالا ذکر کردم رو رفتم ریویوهای انگلیسیشو هم دیدم و واقعا کارش درسته. انشالا همینو خواهم خرید. 

ببخشید شما تو حسگر اثر انگشت به مشکل برنخوردین؟ اذیت که نمیکرد؟ تو hp  منظورمه

.

.

.

از دوستان دیگه هم اگه تجربه ای دارن خوشحال میشم بشنوم

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، Jang Yi Jin گفته است :

بزرگترین مزیت این لپ تاپ صفحه ips هست که تو این قیمتا اصن نمی بینی این کیفیتو

در ضمن خیالت تخت amd بسیار پر قدرته و هیچ مشکلی تو کار نداره

صفحه 14 اینچ هم علاوه بر جابجایی راحت چون full hd هست کامل کارتو راه می اندازه

لینک به دیدگاه

دوستان نظری راجب ssd داشته باشن گوش میدم.

پست اول اپدیت شد 

با تشکر

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/13, 20:05:37، Jang Yi Jin گفته است :

دوستان نظری راجب ssd داشته باشن گوش میدم.

پست اول اپدیت شد 

با تشکر

داداش گلم توی مشخصات  لینک لبتابی که گذاشتید نوشته m2ساتا پشتیبانی میکنه 

این مدلهایی که انتخاب کردید pcie  هستند 

دنبال مدل ساتا باشید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...