رفتن به مطلب

فروش مادربرد Asus Z170 Deluxe

Trickster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

قصد فروش مادربرد Asus Z170 Deluxe رو دارم.

مادربرد دارای آنتن WiFi 3x3 با سرعت بیش از 1300Mbps هست.

پنل پشتی هم 6 پورت USB 3.1 (که 5 عدد نوع A و یک عدد نوع C هست.) داره.

8 پورت ساتا 6 گیگابایت، یک پورت M.2 با پشتیبانی U.2.

مجهز به مدار 2+20 فاز قدرتمند.

بررسی های این مادربرد رو هم می تونید از وب سایت های معتبر TechPowerUp و Guru3D مشاهده کنید.

593127c5e71b0_AsusZ170Deluxe.thumb.jpg.4c67f2e50339c84cade4b635186f92ed.jpg

Capture.JPG.7398f3174e41742658db7d685c2482f8.JPG

⚠️ نکته مهم: مادربرد یک مشکل فنی داره، اونم اینکه وقتی می خواین درایور کارت گرافیک رو نصب کنید سیستم هنگ می کنه. ممکنه مجبور بشید چند بار سیستم رو هارد ریست کنید تا درایور نصب بشه. نکته دیگر اینکه در صورت اورکلاک دستی، سیستم ناپایدار میشه. با فرکانس های پیش فرض خود پردازنده، کارت گرافیک و رم مشکلی نداره. برای رم هم فعال سازی پروفایل XMP مشکلی ایجاد نمی کنه. طبق سایت ایسوس، رم تا فرکانس 4200 مگاهرتز رو به راحتی پشتیبانی می کنه. فرکانس رم های فعلی که در تصویر بالا می بینید 3200 مگاهرتز هست.

قیمت: 600/000 تومان (قیمت در بازار بیش از 1/600/000 هست)

شرایط: به اولین پیشنهاد فروخته میشه. / به غیر از کیت هایپر M.2 بقیه متعلقات تکمیل هست / ابتدا واریز کامل وجه و سپس ارسال / هزینه ارسال با خریدار محترم خواهد بود. / تعویض ندارم. / برد فاقد گارانتی هست. / برای بررسی موارد بیشتر 48 ساعت به خریدار محترم مهلت تست داده میشه. (مذاکره جهت شرایط کامل تست، هنگام خرید در پیغام خصوصی)

لطفاً هر سوالی داشتید در پیغام خصوصی مطرح کنید.

ایام به کام و موفق باشید.

post-14679-0-04724500-1464427887.png

ویرایش شده توسط Trickster
اصلاح تاپیک و پیگیری فروش
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...

اشکالات مادربرد چه چیزایی هست؟؟

اگه بگید بنده خریدارم 

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

ببخشید ایرادات مادربرد چیه؟؟

بنده خریدارم.برای سیستم 24×7 میخوام . با یه سی پی یو 7700 و گرافیک کوادرو . برای رندرینگ تقریبا همیشگی!!!

ولی بهیچ وجه نمیخوام اور کنم . برای همینم 7700 ضریب بسته میخوام بندازم روش .و اینکه 4 تا هارد اینترپرایس رو میخوام بصورت رید 10 روش بندازم . از این جهات که گفتم اگه ایراداتی نداره در خدمتم .

ببخشید طولانی شد.اگه مواردی موند بی زحمت برام پ خ کنید ..

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

درود 

عذر میخوام یه سوال برام پیش اومده

این تاپیک که برای سال پیشه 

استارتر هم از سال پیش تا حالا به فروم سر نزده

اخرین کامنت هم برای سال پیشه 

پس چطور up میشه! ؟

جلل خالق

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

درود 

عذر میخوام یه سوال برام پیش اومده. این تاپیک که برای سال پیشه. استارتر هم از سال پیش تا حالا به فروم سر نزده. اخرین کامنت هم برای سال پیشه. پس چطور up میشه! ؟

جلل خالق

درود ?

سال قبل من این تاپیک رو زدم ولی بنا به دلایلی دیگه پیگیری نکردم اما الان دوباره به صورت جدی قصد فروش مادربرد رو دارم. تصمیم گرفتم به جای ارسال تاپیک جدید، از جایی که چیزی فرق نکرده همین تاپیک رو به روز رسانی کنم.

در 2 ساعت قبل، Hamrah System گفته است :

خریدارم . لطفا مشکلات رو پیام خصوصی کنید

درود ?

پیغام خصوصی شد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ویرایش: مادربرد به همشهری عزیزم آقای صادقی فروخته شد.

ختم تاپیک

ویرایش شده توسط Trickster
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...