رفتن به مطلب

مشاوره برای رم

Recommended Posts

با سلام

من یک عدد رم 32 گیگابایت ripjaws v با مشخصات زیر خریداری کردم
16*2 CL16 3200MHZ

می خواستم ببینم فرقش با trident z چی هستش آیا ببرم تعویضشون کنم یا خیر؟

لینک به دیدگاه

درود

رم‌های سری Ripjaws V با سری Trident Z چهار فرق اساسی دارن:

1- هیت‌سینک های سری ترایدنت زد از ارتفاع بیشتری برخوردار هستند، تماماً آلومینیومی هستن و در نهایت حجم بیشتری دارن

در صورتی که هیت‌سینک های سری Ripjaws V ارتفاع و حجم کمتری دارن و با یک پوشش پلاستیکی دور هیت‌سینک آلومینیومی همراه هستن

در نتیجه رم‌های سری Trident Z نسبت به Ripjaws V خنک‌تر هستن.

2- زمانی که "دقیقاً" دو رم از سری Trident Z و Ripjaws V با "مشخصات یکسان" بخرید (به عنوان مثال 3200cl14)، نوع چیپ‌هایی که در هر دو استفاده میشه یکسان هست اما کیفیت چیپ‌ها تفاوت داره و چیپ‌هایی که در Trident Z استفاده میشه نسبت به مدل مشابه در سری Ripjaws V هندپیک (دست‌چین) هستن

در نتیجه رم‌های سری Trident Z نسبت به Ripjaws V پتانسیل اورکلاک بالاتری دارن.

3- سری Trident Z در رنگ‌ها و مدل‌های متنوع‌تری عرضه میشه و همچنین سری RGB هم داره که دست خریدار رو برای انتخاب بازتر میزاره

4- همه این‌ها در نهایت باعث قیمت بیشتر سری Trident Z نسبت به مدل مشابه سری Ripjaws V میشه. 

اما شما، اگر اورکلاک می‌کنید، ظاهر رم براتون مهمه و سیستم رده بالایی دارید من پیشنهادم Trident Z هست، اما اگر یه گیمر عادی یا یوزر معمولی هستید که ریزبین هم نیستین پیشنهادم Ripjaws V هست چون قیمت مناسب‌تری داره.

لینک به دیدگاه

چون playstation دارم علاقه زیادی با بازی ندارم ولی برام رم مهمه

البته اورکلاک هم قرار نیست بشه

من فقط یه دانشجوی متوسط آی تی هستم که برام مجازی سازی مهمه

زیاد هم ریز باشه برام مهم نیست فقط برام درست کار کنه خنک بودن هم والا به خاطر زینت دادن فن rgb خریدم فکر کنم اون 3 تا داخل کیس رو خنک نگه دارن

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، aminkhatoonabadi گفته است :

با سلام

من یک عدد رم 32 گیگابایت ripjaws v با مشخصات زیر خریداری کردم
16*2 CL16 3200MHZ

می خواستم ببینم فرقش با trident z چی هستش آیا ببرم تعویضشون کنم یا خیر؟

نه عوض نکن مهندس . یکی از بهترین رم های موجود بازار رو خریدین. اصولا تو کاربردهای معمولی تفاوتی بین رم ها نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...