رفتن به مطلب

خنک کننده جدید Deepcool با قدرت خنک کنندگی و کیفیت بالا و رنگ آمیزی LED RGB !!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

شرکت DEEPCOOL سازنده قطعات جانبی کامپیوتر،از خنک کننده ای تحت عنوانGAMMAXX GT برای پردازنده مرکزی رونمایی کرد.این خنک کننده دارای عملکرد بهینه همراه با سیستم نورپردازی RGB است .این کولر از کیفیت بالایی برخوردار است و دارای بهینه سازی های لازم جهت دفع گرمای پردازنده است. پس اگر برای کامپیوترخود به دنبال خنک کننده پردازنده هستید، بد نیست نگاهی هم به این خنک کننده بیاندازید.

20170530_140420.thumb.jpg.84e3ba9ebb1e508d8301b77de655a564.jpg

پوشش آلومینیومی با کیفیت در این محصول، مزین به نورپردازی LED RGB ،که با انجام هر بازی رنگ های آن تغییر میکند. سیستم نور پردازی RGB کاور بالای هتسینک آلومینیومی به همراه نور پردازی RGB فن خنک کننده ، جلوه ای شگفت انگیز از افکت های نور پردازی را به نمایش میگذارند .در نهایت شما میتوانید سیستم نورپردازی دلخواه خود را با استفاده از کنترلر سیمی شخصی سازی کنید. جهت بالاترین راندمان در عمل خنک سازی ،خنک کننده GAMMAXX GT  مجهز به پرره های (پشته های) آلومینیومی ارتقاء یافته به ضخامت 0.5 میلیمتردر برجک هوا، و چهار لوله انتقال حرارت که به صورت مستقیم ، وظیفه انتقال حرارت از سطح پردازنده به برجک خنک کننده را دارند، میباشد. این خنک کننده همرا با یک backplate و گیره های نگه دارنده عرضه میشود و تمرکز اصلی آن بر روی بهینگی عملکرد و نصب و راه اندازی آسان است.اگر مادربرد شما از سیستم نورپردازی RGB پشتیبانی میکند، میتوانید با استفاده از نرم افزار همراه آن و اتصال پین RGB این خنک کننده به مادربرد ،کنترل نورپردازی این خنک کننده را در اختیار بگیرید.

قیمت این خنک کننده 49.99 دلار تعیین شده و از ماه ژوئن در دسترس قرار دارد

منبع : Guru3d

مترجم : محمد فتحی

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

تشکر - خیلی زیباست

از روبرو شبیه خنک کننده دیپ کول HTPC-200 هستش... البته اون حالت ایستاده نیست و خوابیده هستش

متاسفانه کولرهای حالت خوابیده خیلی کم بهشون اهمیت داده میشه و نمای قشنگتری نسبت به ایستاده ها دارن چون فن دقیقا از روبرو دیده میشه اما در ایستاده ها فن میره بغل و دید نداره

به عنوان مثال همین مدل فنش از روبرو دیده نمیشه اونوقت براش LED هم گذاشتن خوب چه فایده وقتی بغله و دید نداره؟ واقعا چرا اینجوریه؟

خودتون قضاوت کنید

DSC03194.JPG.8c053be7946abc7318ebd167ddf14b86.thumb.JPG.d1d0ea8d1c39689fb52d80faa69b4432.JPG

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

من هم با آقای الماسی موافق هستم و کولر های تخت رو به تاور ترجیح میدم اگر تنوع مدل داشته باشن، جدا از اینکه جریان هوا در کولرها ی تخت به اطراف یعنی به اسلات های رام، هیت سینک ها داده میشه و اون ها رو هم خنک میکنه, کولر تخت ارتفاع کمتری نسبت به نوع تاور داره و جمع و جورتر هم هست...

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مشکل اصلی کولرهای LP یا همون خوابیده که شما میگین عملکرد خنک سازی ضعیف تر  اونها به تاور ها یا کولرهای ایستاده هست!

دقت کنید فانکشن اصلی یه کولر اول خنک سازی پردازنده هست و بعد زیبایی و یا خنک کردن کامپوننت های اطراف پردازنده و روی برد!

شاید کلا 2-3 مدل کولر از این طراحی باشه که واقعا عملکرد منطقی داشته باشه و اکثر مدلها عملکرد فوق العاده ضعیفی دارند.

لینک به دیدگاه

در تایید گفته‌‌های معین جان

کولرهای خوابیده تهویه‌ی کیس رو مختل می‌کنند.

مدتی کولر ماچو رو فرستادم مرخصی و یک کولر خوابیده‌ی گرین توی کیس گذاشتم، دمای هارددیسک و ssd میانگین ۶ درجه بالا رفت. فکر کنم با فن روی در کیس حسابی دعواشون می‌شد.

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

مشکل اصلی کولرهای LP یا همون خوابیده که شما میگین عملکرد خنک سازی ضعیف تر  اونها به تاور ها یا کولرهای ایستاده هست!

دقت کنید فانکشن اصلی یه کولر اول خنک سازی پردازنده هست و بعد زیبایی و یا خنک کردن کامپوننت های اطراف پردازنده و روی برد!

شاید کلا 2-3 مدل کولر از این طراحی باشه که واقعا عملکرد منطقی داشته باشه و اکثر مدلها عملکرد فوق العاده ضعیفی دارند.

تشکر - بله البته از نظر خنک کنندگی که کاملا مشخصه برتری با مدل ایستاده هستش به دلیل بزرگتر بودن هت سینک - بنده از لحاظ ظاهری عنوان کردم ولی اینکه کولری با حالت خوابیده و کارایی خوب ساخته بشه امکان پذیره - همین مدل HTPC-200 که بنده دارم واقعا خیلی عالیه و نسبت به اندازه و قیمتش عملکرد فوق العاده ای داره منتها شرکت ها کلا روی خوشی به مدل های خوابیده نشون نمیدن و اکثرا این نوع کولر برای کیس های سری mini -itx ساخته میشن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

در تایید گفته‌‌های معین جان

کولرهای خوابیده تهویه‌ی کیس رو مختل می‌کنند.

مدتی کولر ماچو رو فرستادم مرخصی و یک کولر خوابیده‌ی گرین توی کیس گذاشتم، دمای هارددیسک و ssd میانگین ۶ درجه بالا رفت. فکر کنم با فن روی در کیس حسابی دعواشون می‌شد.

سعید جان من فکر می کنم به دلیل ساختار متفاوتی که با تاور ها دارن گرمای دفع شده از پردازنده  رو در درون کیس پخش می کنن در مقابل تاورها گرمای گرفته شده از پردازنده رو به سمت فن پشتی و بیرون کیس هدایت می کنن. فن روی در کیس هم مزید بر علت بر پراکنش بیشتر این گرما در سراسر کیس می شده که دمای قطعاتی همچون SSD و HDD که فاصله زیادی از پردازنده و کولرش دارن بالاتر رفته!

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، HeX گفته است :

سعید جان من فکر می کنم به دلیل ساختار متفاوتی که با تاور ها دارن گرمای دفع شده از پردازنده  رو در درون کیس پخش می کنن در مقابل تاورها گرمای گرفته شده از پردازنده رو به سمت فن پشتی و بیرون کیس هدایت می کنن.

بله دقیقا همینطوره

فن کولرهای ایستاده دقیقا در راستای تونل باد فن جلو و عقب کیس عمل می کنه در حالی که برای کولرهای خوابیده چنین نیست. به علاوه وقتی روی در فن باشه کولر خوابیده کارکرد فن روی در رو مختل می کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...