رفتن به مطلب

مرجع مشاوره خرید SSD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.(پست اول این تاپیک که توسط بنده ایجاد شده زیاد جنبه اموزش نداره بلکه جنبه سوالی داره اما از اساتید که کار کردن با انواع اس اس دی ها و اطلاعات دارن خواهش میکنم مطالب رو روشن کنن)

اقا خیلی گشتم خیلی جا ها همچین چیزی نبود.واقعا به همچین تاپیکی تو این بخش و تو این دوره که اس اس دی ها دارن جا میوفتن نیاز هست.

من خودم به عنوان کسی که قصد خرید اس اس دی دارم بین این همه برند و مدل و اعداد گیر کردم.

ببینید اولین پارامتر این حافظه ها نوع فلش انهاست که به 3 دسته تقسیم میشن:SLC-MLC-TLC که  به ترتیب مخفف single-Level Cell/multi-Level Cell/triple-Level Cell

و ترتیب قیمتی هم همینطور هست.یعنی سینگل گرانترین،مولتی میان رده،چند سلولی یا همان تریپل ارزان ترین و در اس اس دی ها کمترین کیفیت رو دارن.

slc دو سلولی هست که قیمت بالایی داره کارایی خانگی نداره بیشتر صنعتی هست.mlc چهار سلول و tlc 6 سلولی هستند.

ببینید اس ال سی که از همه بهتره و قیمت بالایی داره ما کاری باهاش نداریم.اما اون 2 مدل دیگه.قاعدتا 4 سلولی ها باید از 6 سلولی ها بهتر باشن چون با تعداد ترانزیستور کمتر کار میکنن و اطلاعات رو مینویسن و میخونن.در نتیجه مصرف کمتر و عمر بیشتری دارند.

خوب اولین سوال همین جا پیش میاد مگر نباید mlc  از tlc قوی تر باشد و گرانتر ؟  پس چرا مدلی مثل samsung evo 850 که از فلش نوع سوم استفاده میکنه به مراطب عمر و سرعت بیشتری از بعضی 4 سلولی ها داره ؟و همچنین قیمت بالاتری ! و عمر بیشتر یا هم رده با mlc ها؟

من خیلی گشتم راجب جواب این سوال به یکسری جواب هاییی رسیدم که توجیح نشدم و برام قابل هضم نبود.مثلا کنترلر هاشون ! 

شما به این عکس نگاه کنید:

dvuq7w0yy4jerxye1trs.jpg.49dd4ea7d98c06ac821e28f429d4d4a5.jpg

این شرکت به این بزرگی اومده اعتراف کرده که هرجور حساب کنی mlc باید قوی تر از tlc باشه.

پس چرا اینطور نیست؟

لطفا توضیح و یا توضیحات کاملی بدید دوستانی که اطلاعات دقیق و درست دارن.

اسم تاپیک هم به این دلیل مرجع گزاشتم چون همه و یا اکثر کسانی که میخان اس اس دی بخرن بین این مساله گیر میکنن و نمیدونن به کدوم اعتماد کنن و چه چیزی رو مد نظر بگیریند. سرعت انتقالی که سازنده ارائه میده ؟ برند و اعتبار برند ؟ نوع فلش ؟ 

با تشکر از اساتیدی که زحمت میکشن جواب میدن.

ویرایش شده توسط meysam944
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

ببنید شما نمیتونید یک وجه SSD رو ملاک انتخاب قرار بدین. شما وقتی کارت گرافیک میخواین برای سیستم بخرید، فقط به حداکثر فرکانس GPU که توجه نمیکنید، به نسل، مدل، میزان رم، فرکانس رم، فن آوری های مورد پشتیبانی، نوع کولر، میزان مصرف، برند معتبر، و گارانتی هم توجه میکنید، و نتیجه  گیری بر اساس برآیند توجه به همه ی فاکتور ها بوجود میاد.

در SSD هم همینطوره، فقط نوع فلش MLC یا TLC خیلی مهم نیست، ممکنه شما یک SSD داشته باشید که MLC باشه، نوع فلشش خیلی خوب باشه، اما به دلیل ضعف در کنترلر، در قیاس با یک SSD نوع TLC کم بیاره.

داستان فقط به کنترلر ختم نمیشه، اینجا بحث استفاده از فن آوری های کشینگ و استفاده از رم برای بافر داخل SSD و فن آوری 3D V NAND و اخیرا" 3D X POINT هم مطرحه، میزان رایت قابل تحمل فلش هم مطرحه، و صد البته برند هم مهمه.

چشم بسته بهترین کنترلر ها رو شرکت سامسونگ میزنه، خودش هم تولید کننده NAND FLASH هستش، و خوب کنترلری که می سازه بر اساس اون NAND FLASH هست که خودش داره و همین موضوع اهمیت Firmware تولید سامسونگ رو هم بالا میبره، چون نهایت سازگاری رو با تمامی قطعات که در SSD همه تولید خود سامسونگه دارند.

بقیه برند های اس اس دی، عموما" کنترلر مال جای دیگه است (یا مارول یا فیزون)، فلش (عموما" تولید توشیبا یا مایکرون)، و حالا باید فیرموری تولید بشه که کنترلر مال یه کارخونه دیگر را با فلش متعلق به یک کارخونه ی دیگر در یک SSD متعلق به یک برند دیگر سازگار کنه. کار بسیار سختی خواهد بود، اگر نگوییم آش شلم شوربا!

قطعا" در این بازی سامسونگ برنده است، همه چیز SSD اش مال خودشه، کما اینکه بیشترین سهم بازار جهانی SSD از آن سامسونگه.

در مورد Samsung 850 Evo که فرمودین بهتره، یه دلیل دیگرش (به غیر از کنترلر و نوع فلش مرغوب) فن آوری 3D NAND FLASH هستش که در اون به کار رفته و طول عمر و سرعتش به مراتب بیش از بقیهMLC های برند های دیگه است. و این دلیل بر برتریه. Samsung 850 Evo پر فروش ترین SSD جهان هستش، و حتی جذابیتش از 850 Pro هم بیشتره.

در مورد مرجع مشاوره SSD هم بیش از چهار پنج مورد تاپیک های مختلف در انجمن مدتهاست که به این کار اختصاص دارند.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

بسیار مهم - به نظر من - بدلیل اهمیت داده ها :

طول عمر درایو (TBW) بر اساس رایت (سایت سازنده):

Samsung 850 Evo 120 GB / 250 GB = 75 TB

Samsung 850 Evo 500 GB / 1 TB = 150 TB

-

Corsair Neutron XTi 480 GB = 320 TB

Corsair Neutron XTi 960 GB = 640 TB

کورس ایر در ایران کمتر شناخته شده است و بیشترین طول عمر و همچنین سرعت اسمی  نسبت به سامسونگ رو داره.

مگر اینکه دیتای بسیار مهمی داشته باشین و بخواین از نسخه Enterprise درایو های Samsung SM863 استفاده کنین:

Samsung SM863 1 TB = 6160 TBW

باور کنید!

لینک به دیدگاه

طول عمر درایو بیش از 35TBW صرفا" در فضاهای سروری اهمیت داره، اغلب کاربران سالانه بین 2 تا 5 ترابایت رایت دارند

سرعت اسمی به کنار در ریویو ها کورسیر پشت سر سامسونگ ظاهر شده

شرکت کورسیر در ابتدای ورود SSD درایو های خیلی خوبی میداد که از خانواده Force بودند. بازار SSD پس از فن آوری 3D V NAND به انحصار سامسونگ در آمد. کورسیر که هیچ، OCZ هم از بین رفت.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

طول عمر درایو بیش از 35TBW صرفا" در فضاهای سروری اهمیت داره، اغلب کاربران سالانه بین 2 تا 5 ترابایت رایت دارند

سرعت اسمی به کنار در ریویو ها کورسیر پشت سر سامسونگ ظاهر شده

شرکت کورسیر در ابتدای ورود SSD درایو های خیلی خوبی میداد که از خانواده Force بودند. بازار SSD پس از فن آوری 3D V NAND به انحصار سامسونگ در آمد. کورسیر که هیچ، OCZ هم از بین رفت.

حالا اگه کسی نخواد اندازه دستگاه های سامسونگ هزینه کنه شما چی پشنهاد میکنی؟

evo 850 120 gig موجود نیست ؟

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، meysam944 گفته است :

حالا اگه کسی نخواد اندازه دستگاه های سامسونگ هزینه کنه شما چی پشنهاد میکنی؟

evo 850 120 gig موجود نیست ؟

ممکنه موجود باشه ولی چون تقلبیش رو دیدم پیشنهاد نمیدم. البته فروشگاه لیون همیشه اصلش رو میاره.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

ممکنه موجود باشه ولی چون تقلبیش رو دیدم پیشنهاد نمیدم. البته فروشگاه لیون همیشه اصلش رو میاره.

کلا جز بعد از سامسونگ شما چی پیشنهاد میکنید خوش قیمت باشه ؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، meysam944 گفته است :

کلا جز بعد از سامسونگ شما چی پیشنهاد میکنید خوش قیمت باشه ؟

ساندیسک

بعدش پلکستور - کورسیر

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

ساندیسک

بعدش پلکستور - کورسیر

مدل میشه بفرمایید یا لینک لطفا

لینک به دیدگاه

سلام من هم دنبال اس اس دی هستم این اس اس دی رو دیدم اگه واقن سرعتش همین باشه عالیه
http://lioncomputer.ir/product/8622/اس+اس+دی+پلکستور+M7V+256GB/

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mojtabapes گفته است :

سلام من هم دنبال اس اس دی هستم این اس اس دی رو دیدم اگه واقن سرعتش همین باشه عالیه
http://lioncomputer.ir/product/8622/اس+اس+دی+پلکستور+M7V+256GB/

خیلی ها این مدل رو رغیب سامسونگ evo 850 میدونن

منم شنیدم و بنچمارکاشو دیدم تقریبا هم رده هستن

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، meysam944 گفته است :

مدل میشه بفرمایید یا لینک لطفا

در کدوم بازه ی قیمتی؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ARMIN گفته است :

در کدوم بازه ی قیمتی؟

250 نهایتا 300

صرفا فقط برای ویندوز و نرم افزار ها میخام

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، meysam944 گفته است :

250 نهایتا 300

صرفا فقط برای ویندوز و نرم افزار ها میخام

تو این بازه نداریم مدل قابل پیشنهاد.

Plextor M7V SATA3 SSD - 256GB  کمترین مدلیه که میشه پیشنهاد داد 330 تومنه.

لینک به دیدگاه

سلام 

ssd مدل کینگستون uv  300 ویندوز ده روش نصب هست

حجم اشغال شده رو درست نشون نمی ده توی عکش مشخص هست

ssd .jpg

New  Image.jpg

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام 

ssd مدل کینگستون uv  300 ویندوز ده روش نصب هست

حجم اشغال شده رو درست نشون نمی ده توی عکش مشخص هست

درود

از بخش device manager و قسمت disk management اون، یک تصویر قرار بدین تا بهتر بشه راهنمایی کرد

+ چک کنید ببینید فرمور جدید این ssd وجود داره یا خیر،‌ اگه وجود داشت، ابتدا از اطلاعات‌تون پشتیبان‌گیری کنید و بعد اقدام به ارتقای فرمور کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان سلام 

لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین SSD ۱۲۸ بازار در حال حاضر چه مدلی هست ؟

بنده سه سال هست که corsair force gs 128 رو دارم که میخام رو سیستم اداره ببندم  و میخام جایگزینی واسه سیستم خونه واسش پیدا کنم

در ضمن به شدت از این SSD راضی هستم . 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان نطرتون راجب کرس ایر xti 250 چیه میخوام زود تهیه کنم لطفا راهنمایی کنید

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام 

حداقل ظرفیت لازم برای نصب ویندوز و یک بازی روز مثل کال آف روی اس اس دی چند گيگ هست؟

من موندم اس اس دی با ظرفیت 240 گيگ با قیمت مناسب بگیرم (مدل های قدیمی)  یا اس اس دی 120 گيگ (مدل های جدید) 

بودجه زیر پانصد تومن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...