رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و اساتید لیونی B|

من در حال حاضر ساکن سوکت 1151 اینتل ام و استفاده ای که از سیستم میکنم شامل گیمینگ (60%)؛ کانورت و اینکود فیلم (25%)، طراحی های دو بعدی و سه بعدی (10%) و گرفتن رندر های ساده (5%) میشه. ^_^

در زمینه ی گیمینگ که هیچ مشکلی ندارم و سیستم از پس همه بازی ها برمیاد؛ بخصوص که دقت تصویر مانیتورم هم کمه (1366x768) :D

در زمینه طراحی هم با Catia و PhotoShop کار میکنم که اینجا هم همه چیز کاملا روان و بدون مشکل اجرا میشه؛ رندر هایی هم که میگیرم در حد انیمیشن های چند ثانیه ایه و باز هم مشکلی نیست.;)

ولی در زمینه ی کانورت و اینکود فیلم از نرم افزار HandBreak و کدک x265 می کنم؛ دوستانی که با این نرم افزار کار کرده باشن میدونن چه فشاری به پردازنده و اعصاب کاربر وارد میکنه! :S
موقع استفاده از این نرم افزار پردازنده ام نهایتا به 3.05GHz بوست میشه و تو این شرایط تبدیل یک عدد فیلم با کیفیت متوسط راحت میتونه سیستم من رو 50 - 60 ساعت زیر لود نگه داره! :(
تنها دلیلی که برای ارتقا دادن سیستم دارم همینه و بودجه ام هم محدود و در حدود 450 هزار تومنه. -_-

از یک طرف میتونم پردازنده ام رو به یه Core i5 قوی تر مثل 6600 یا 7600 ارتقا بدم که در هر دو زمینه ی پردازش تک و چند هسته ای کارکرد بهینه ای دارن. از طرف دیگه با فروش پردازنده و مادربرد خودم میتونم به پردازنده ی Ryzen 5 1400 و یه مادربرد با چیپست B350 کوچ کنم که با وجود قدرت پردازشی بالا تو حالت چند هسته ای، قدرت کم تری در پردازش تک هسته ای و گیمینگ به دست میارم. o.O

از اونجایی که اولویت اولم تو استفاده از سیستم گیمینگه دوست ندارم هیچ خدشه ای به این بخش و بخش های دیگه وارد بشه دوست دارم نظرات شما دوستان رو هم در این باره بدونم. :/

اینم مشخصات دقیق سیستم فعلیم:

CPU: Intel Core i5 - 6400 / 2.7GHz (up to 3.3GHz) - 6MB Cache
MotherBoard: Asus B150M-A
RAM: Gskill Aegis 8GB / DDR4 Dual Channel - 2400MHz - CL15
Graphic Card: MSI GTX 660 Ti Power Edition OC / 2GB - GDDR5 - 192 Bit
S.S.D: Samsung 850 Evo - 250GB

H.D.D: Seagate Barracuda 2TB
Power: Green GP535B Plus
Case: Green Z2+ Hero
CPU Cooler: DeepCool GammaXX 300

593a9a1010134_PassmarkScore(i56400GTX660TiPowerEdition850Evo250GB).png.9c50ea55aa7daed31fc5e985a42d3c64.png

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

به نظر من تنها پردازنده رو ارتقا بدید، پردازنده ای رو که دارید میفروشید و یک i5 یا i7 قوی تربخرید تا در این صورت نیاز به تعویض مادربرد هم نداشته باشید... 

.. خرید R5 1400 توصیه نمیشه چون در حال حاضر ضعیف ترین  مدل در بازار هست، با هزینه حدود  ۱۰۰ تومن بالاتر  میتونید R5 1500X بگیرید که پردازش تک هسته ای به مراتب بالاتر و فرکانس کاری گسترده  تری رو نسبت به R5 1400 داره. طبیعتا بهترین انتخاب با توجه به فاکتور کارایی و قیمت پردازنده رایزن R5 1600هست که بودجه شما برای این مورد کافی نیست.

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

سلام ب نظرم با افزایش بودجه  و فروش سی پی یو فعلی  و خرید این مدل i7 -7700 

30 تا 40 % افزایش کاریی خواهید داشت 

بایوس مادربورد هم اپدیت کنید قبل از خرید i7  تا ب مشکلی از بابت سازگاری نداشته باشید 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Poori_CAPITAL گفته است :

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و اساتید لیونی B|

من در حال حاضر ساکن سوکت 1151 اینتل ام و استفاده ای که از سیستم میکنم شامل گیمینگ (60%)؛ کانورت و اینکود فیلم (25%)، طراحی های دو بعدی و سه بعدی (10%) و گرفتن رندر های ساده (5%) میشه. ^_^

در زمینه ی گیمینگ که هیچ مشکلی ندارم و سیستم از پس همه بازی ها برمیاد؛ بخصوص که دقت تصویر مانیتورم هم کمه (1366x768) :D

در زمینه طراحی هم با Catia و PhotoShop کار میکنم که اینجا هم همه چیز کاملا روان و بدون مشکل اجرا میشه؛ رندر هایی هم که میگیرم در حد انیمیشن های چند ثانیه ایه و باز هم مشکلی نیست.;)

ولی در زمینه ی کانورت و اینکود فیلم از نرم افزار HandBreak و کدک x265 می کنم؛ دوستانی که با این نرم افزار کار کرده باشن میدونن چه فشاری به پردازنده و اعصاب کاربر وارد میکنه! :S
موقع استفاده از این نرم افزار پردازنده ام نهایتا به 3.05GHz بوست میشه و تو این شرایط تبدیل یک عدد فیلم با کیفیت متوسط راحت میتونه سیستم من رو 50 - 60 ساعت زیر لود نگه داره! :(
تنها دلیلی که برای ارتقا دادن سیستم دارم همینه و بودجه ام هم محدود و در حدود 450 هزار تومنه. -_-

از یک طرف میتونم پردازنده ام رو به یه Core i5 قوی تر مثل 6600 یا 7600 ارتقا بدم که در هر دو زمینه ی پردازش تک و چند هسته ای کارکرد بهینه ای دارن. از طرف دیگه با فروش پردازنده و مادربرد خودم میتونم به پردازنده ی Ryzen 5 1400 و یه مادربرد با چیپست B350 کوچ کنم که با وجود قدرت پردازشی بالا تو حالت چند هسته ای، قدرت کم تری در پردازش تک هسته ای و گیمینگ به دست میارم. o.O

از اونجایی که اولویت اولم تو استفاده از سیستم گیمینگه دوست ندارم هیچ خدشه ای به این بخش و بخش های دیگه وارد بشه دوست دارم نظرات شما دوستان رو هم در این باره بدونم. :/

اینم مشخصات دقیق سیستم فعلیم:

CPU: Intel Core i5 - 6400 / 2.7GHz (up to 3.3GHz) - 6MB Cache
MotherBoard: Asus B150M-A
RAM: Gskill Aegis 8GB / DDR4 Dual Channel - 2400MHz - CL15
Graphic Card: MSI GTX 660 Ti Power Edition OC / 2GB - GDDR5 - 192 Bit
S.S.D: Samsung 850 Evo - 250GB

H.D.D: Seagate Barracuda 2TB
Power: Green GP535B Plus
Case: Green Z2+ Hero
CPU Cooler: DeepCool GammaXX 300

593a9a1010134_PassmarkScore(i56400GTX660TiPowerEdition850Evo250GB).png.9c50ea55aa7daed31fc5e985a42d3c64.png

دوست عزیز تفاوت آنچنانی در گیم  رایزن و i5 نیست فقط ۷۷۰۰  کمی قویتره اونهم به خاطر فرکانس بالاتر تک هسته هست ضمنا رایزنها که فرکانس بالاتر از مال شما دارن شک نکن و اون نرمافزارهایی که نام بردی صددرصد با افزایش تعداد هسته کارایی عالی میتونی بگیری ضمنا حرف دوستمون درسته ۱۵۰۰ x  با ۴ هسته و ۸ رشته و فرکاس بالا و قیمت عالی بردار  اگه بتونی این سیستمتو رد کن ارتقا منطقی هست .

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Saman Taji گفته است :

به نظر من تنها پردازنده رو ارتقا بدید، پردازنده ای رو که دارید میفروشید و یک i5 یا i7 قوی تربخرید تا در این صورت نیاز به تعویض مادربرد هم نداشته باشید... 

.. خرید R5 1400 توصیه نمیشه چون در حال حاضر ضعیف ترین  مدل در بازار هست، با هزینه حدود  ۱۰۰ تومن بالاتر  میتونید R5 1500X بگیرید که پردازش تک هسته ای به مراتب بالاتر و فرکانس کاری گسترده  تری رو نسبت به R5 1400 داره. طبیعتا بهترین انتخاب با توجه به فاکتور کارایی و قیمت پردازنده رایزن R5 1600هست که بودجه شما برای این مورد کافی نیست.

در 3 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

دوست عزیز تفاوت آنچنانی در گیم  رایزن و i5 نیست فقط ۷۷۰۰  کمی قویتره اونهم به خاطر فرکانس بالاتر تک هسته هست ضمنا رایزنها که فرکانس بالاتر از مال شما دارن شک نکن و اون نرمافزارهایی که نام بردی صددرصد با افزایش تعداد هسته کارایی عالی میتونی بگیری ضمنا حرف دوستمون درسته ۱۵۰۰ x  با ۴ هسته و ۸ رشته و فرکاس بالا و قیمت عالی بردار  اگه بتونی این سیستمتو رد کن ارتقا منطقی هست .

مدل R5 1500X موجود هست تو فروشگاه ها؟ لینکی از سایت های فروشنده اش دارین؟

البته مدل R5 1600 با اون تعداد هسته وسوسه انگیز تره. شاید بتونم تا چند ماه دیگه بودجه ام رو بهش برسونم.

لینک به دیدگاه

اگه ونی ۸۵۰ جور کنی ۱۶۰۰ با ۶ هسته و ۱۲ رشته حتی در مالتی کور واز پردازنده ۷۸۰۰ با قیمت ۱۴۰۰ قویتر و بهینه تره تا چند سال نیاز به ارتقا نداری 

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Poori_CAPITAL گفته است :

مدل R5 1500X موجود هست تو فروشگاه ها؟ لینکی از سایت های فروشنده اش دارین؟

البته مدل R5 1600 با اون تعداد هسته وسوسه انگیز تره. شاید بتونم تا چند ماه دیگه بودجه ام رو بهش برسونم.

لینک ندارم، غیر از خود سایت لیون که زده "بزودی"... :دی

http://lioncomputer.ir/product/11799/سی+پی+یو+ای+ام+دی+Ryzen+5+1500X/

بله، کاملا موافقم که R5 1600 وسوسه انگیزه. به خصوص با قدرت بالایی که داره! مطمئنا تا زمانی که شما میخواهید خرید کنید قیمت ش هم پایین تر میاد... و مادربرد های بهتر اما با قیمت مناسب هم به بازار میآن مثل مدل MSI X370 SLI که واقعا یکی از بهترین برد های رایزن هست :-)

http://forum.lioncomputer.ir/?app=core&module=system&controller=content&do=find&content_class=forums_Topic&content_id=70111&content_commentid=862783

فراموش نکنید که پلاتفرم رایزن رو به رشد هست، طبیعتا با گذشت زمان باگ هاش هم برطرف میشه و کاملتر میشه، پس در طول زمان هم انتخاب بهتری هست.

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...