رفتن به مطلب

فرق بین اسکای و کبی لایک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ،یه سوال دارم هر چقدر گشتم جوابشو نیافتم ....

فرق بین اسکای و کبی در اینه که اسکای فقط یک یا دو هسته از قابلیت توربو بوست استفاده میکنه ؟و کبی همه ی هسته ها ؟؟؟؟؟

جوابش واسم خیلی مهمه ویه سوال دگ چرا نسل چهارم و پنجم و کلا قبل اسکای اینتل روان تره ؟؟؟

من لپتاپ i7 6700hq دارم و تو بازی هایکانتر در صحنه های سنگین فریمم میاد رو 120 ....

در حالی که یه لپتاپ دل i7 Qm نسل دوم که قدیمی هست باید فریم 700رو بده ؟و اونوقت لپتاپ من که نسل جدیده نه ؟؟؟؟

ممنون تروخداجواب خیلی کامل میخوام

لینک به دیدگاه

بایزید بسطامی را  گفتندکه فرق اسکای لیک و کابی لیک چیست؟ گفت این است که اولی با 6 آغاز می شود و دومی با7. مریدان چون این بشنیدند شیهه کشیدند و سر به بیابان گذاشتند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در مورد بازی

تنظیمات بازی و همچنین سایر قطعات از جمله کارت گرافیک در میزان فریم نهایی تاثیر دارن

در مورد تفاوتهای نسل های CPU ها .

به طور کلی در این یکی دو نسل اخیر اینتل یه مقدار روی پرفورمنس در برابر مصرف یا گرافیک سرخود قوی تر یا قدرت اور بیشتر کار شده و در عمل تفاوت خاصی ندارن !

لینک به دیدگاه

فرق اصلی رو خودتون اشاره کردید
یک سری مسائل فرعی هم هست که پشتیبانی از Optane و تعداد لاین های بیشتر و .. رو شامل میشه
فریم هم فقط مربوط به پردازنده نیست (با اینکه نقش مهمی داره)

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

بایزید بسطامی را  گفتندکه فرق اسکای لیک و کابی لیک چیست؟ گفت این است که اولی با 6 آغاز می شود و دومی با7. مریدان چون این بشنیدند شیهه کشیدند و سر به بیابان گذاشتند.

عالی +1

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

سلام اقا سعید شماا هم که هی داستان تعریف کن :| این که در اسکای 2هسته فقط از توربو استفاده میکنند و در کبی تمام هسته ها صداقت داره ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، danyalbmw گفته است :

عالی +1

یعنی شما مطمئنی که این دوتا با هم فرق ندارن ؟؟؟؟ببخشیدا ببخشیدا در تست های مشابه گرفته شده (چون من عشق کانترم مثال کانترمیزنم)....

تو یوتیوپ نشون میداد با گرافیک 1080فریم بالای 900در کبی بدست اومده بود و در اسکای بالای 600نرفته و تمام شرایط هم یکسانه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، meepo گفته است :

فرق اصلی رو خودتون اشاره کردید
یک سری مسائل فرعی هم هست که پشتیبانی از Optane و تعداد لاین های بیشتر و .. رو شامل میشه
فریم هم فقط مربوط به پردازنده نیست (با اینکه نقش مهمی داره)

سلام جناب meepo یعنی این مطلب که در اسکای فقط چند هسته توربو میشن درسته ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، big VULTURE گفته است :

در مورد بازی

تنظیمات بازی و همچنین سایر قطعات از جمله کارت گرافیک در میزان فریم نهایی تاثیر دارن

در مورد تفاوتهای نسل های CPU ها .

به طور کلی در این یکی دو نسل اخیر اینتل یه مقدار روی پرفورمنس در برابر مصرف یا گرافیک سرخود قوی تر یا قدرت اور بیشتر کار شده و در عمل تفاوت خاصی ندارن !

نه فکرمیکنید 7700کا به مراتب از 6700کا بهتره تو یوتیوب میتونید ببینید نمیدونم چرا !!!

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، koala گفته است :

نه فکرمیکنید 7700کا به مراتب از 6700کا بهتره تو یوتیوب میتونید ببینید نمیدونم چرا !!!

ببینید فرکانس 7700K از 6700K چند درصد بیشتر و حدود 9 درصد هم قوی تره

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-7700K-vs-Intel-Core-i7-6700K/3647vs3502

تفاوت 9 درصدی برای یک نسل واقعا کمه ( مقایسه کنید با تفاوت هر نسل گرافیک ، 1080 از 2 تا 980 در حالت SLI قوی تره و 480 به نسبت 390X بسیار کم مصرف تر و ارزونتره البته 390X و فیوری X رو عملا باید با سری وگا مقایسه کرد )

درواقع تفاوت اصلی این دو CPU عملا همون افزایش پرفورمنس و قابلیت اور بیشتر 7700K هستش , تفاوت معنا دار دیگه ای ندارن .

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، koala گفته است :

سلام جناب meepo یعنی این مطلب که در اسکای فقط چند هسته توربو میشن درسته ؟

سلام 
در اسکای لیک فقط یک هسته از حالت توربو به طور کامل استفاده می کنه. در کابی لیک بیشتر از یک هسته (نمیشه گفت تمامی هسته ها)
تفاوت اصلی هم در این هست و خوب میزان کلاک .. همونطور که گفتم بقیه تفاوت ها فرعی و جزئی هستن
در کل برای کسی که سیستم جدید می خواد ببنده منطقی هست که از سری 7 خرید کنه

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

همونطور که دوستان اشاره کردن فرق اصلی در قابلیت توربو و بوست هست

ولی یک نکته مهم دیگه هم هست

در هنگام معرفی سری کبی لیک توسط اینتل، ثابت شد پردازنده گرافیکی پردازنده به حدی قوی شده که به تنهایی قادر به اجرای برخی بازی های سنگین هست!حالا دقیق یادم نیست کدوم بازیو همونجا تست کردن.

از فرق های دیگه مصرف کمتر برق در برخی از مدل ها و همچنین کمتر داغ شدن هست.به نظر من هم بین اسکای لیک و کبی لیک خب قطعا کبی لیک یه سر و گردن بالاتره.اینو قبلا امتحان کردم که میگم.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، meepo گفته است :

سلام 
در اسکای لیک فقط یک هسته از حالت توربو به طور کامل استفاده می کنه. در کابی لیک بیشتر از یک هسته (نمیشه گفت تمامی هسته ها)
تفاوت اصلی هم در این هست و خوب میزان کلاک .. همونطور که گفتم بقیه تفاوت ها فرعی و جزئی هستن
در کل برای کسی که سیستم جدید می خواد ببنده منطقی هست که از سری 7 خرید کنه

سلام اها پس توربو درسته 

ببخشیدسوال اخرمم جواب میدید ؟؟؟

چرا توی یه لپتاپ دل نسبتا قدیمی یعنی i7 نسل دو (i7 2###Qm)باید بیشتر از لپتاپ بنده یعنی i7 6700hq خیلی بیشتر فریم بده ؟؟؟؟؟(منظورم بازی های قدیمیه مثل کانتر سورس،تو دل 700فریم میده مال من 200چرا ؟؟؟؟)

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Sepehr GH گفته است :

همونطور که دوستان اشاره کردن فرق اصلی در قابلیت توربو و بوست هست

ولی یک نکته مهم دیگه هم هست

در هنگام معرفی سری کبی لیک توسط اینتل، ثابت شد پردازنده گرافیکی پردازنده به حدی قوی شده که به تنهایی قادر به اجرای برخی بازی های سنگین هست!حالا دقیق یادم نیست کدوم بازیو همونجا تست کردن.

از فرق های دیگه مصرف کمتر برق در برخی از مدل ها و همچنین کمتر داغ شدن هست.به نظر من هم بین اسکای لیک و کبی لیک خب قطعا کبی لیک یه سر و گردن بالاتره.اینو قبلا امتحان کردم که میگم.

سلام خیلی ممنون بله کبی واقعا خیلی سرتره بنظر من 

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، koala گفته است :

سلام اها پس توربو درسته 

ببخشیدسوال اخرمم جواب میدید ؟؟؟

چرا توی یه لپتاپ دل نسبتا قدیمی یعنی i7 نسل دو (i7 2###Qm)باید بیشتر از لپتاپ بنده یعنی i7 6700hq خیلی بیشتر فریم بده ؟؟؟؟؟(منظورم بازی های قدیمیه مثل کانتر سورس،تو دل 700فریم میده مال من 200چرا ؟؟؟؟)

درود

اگه منظورتون این پردازنده هست: Intel Core i7 2720QM  نسبت به این پردازنده: 6700HQ

2720QM این برتری ها رو داره:

GPU clock speed  دقیقا 300 مگاهرتز بیشتره

turbo clock speed دقیقا 250 مگاهرتز بیشتره

از trusted computing  هم استفاده می‌کنه

ولی در عوض مابقی موارد، پردازنده 6700HQ قوی‌تر هست.

لینک مقایسه

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، EHSANRF گفته است :

درود

اگه منظورتون این پردازنده هست: Intel Core i7 2720QM  نسبت به این پردازنده: 6700HQ

2720QM این برتری ها رو داره:

GPU clock speed  دقیقا 300 مگاهرتز بیشتره

turbo clock speed دقیقا 250 مگاهرتز بیشتره

از trusted computing  هم استفاده می‌کنه

ولی در عوض مابقی موارد، پردازنده 6700HQ قوی‌تر هست.

لینک مقایسه

سلام خیلی ممنوننن از گرافیک دوم لپتاپ استفاده میشه  

ببخشید گزینه 3معنیش چی میشه ؟؟؟و واقعا در چه موارد دیگه ای6700 hq برتری داره ؟(این اختلاف فریم اصلا قابل چشم پوشی نیست بنظرم اسکای یه ایراد بزرگ داره که انقدر اختلاف فریم دارههه)

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، koala گفته است :

سلام خیلی ممنوننن از گرافیک دوم لپتاپ استفاده میشه  

ببخشید گزینه 3معنیش چی میشه ؟؟؟و واقعا در چه موارد دیگه ای6700 hq برتری داره ؟(این اختلاف فریم اصلا قابل چشم پوشی نیست بنظرم اسکای یه ایراد بزرگ داره که انقدر اختلاف فریم دارههه)

توضیحات این عبارت توی این لینک هست ولی به اختصار : - از وب‌گاه اخبار امنیتی فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات- Trusted Computing مجموعه‌ای از پروتکل‌ها و مشخصات است که بیان می‌دارد بر اساس سخت‌افزار مورد استفاده، هر رایانه کلید رمزنگاری منحصربه‌فردی داشته باشد. به این ترتیب رایانه در برابر دستکاری‌های سایرین، اعم از کاربران و مهاجمان، حفظ می‌شود. به عبارتی این فناوری برای متوقف ساختن استفاده از نرم‌افزار یا پرونده‌هایی طراحی شده که حاوی مجوزهای دیجیتالی معتبری نیستند؛ مثل سامانه‌های عامل غیرمجاز.

در خصوص افت فریم، چون بازی شما مربوط به سال‌ها پیش هست، باید بقیه سیستم هم بررسی بشه، مثلا رم + گرافیک و هارد بعد نتیجه گرفت

صرفا نباید یک بازی قدیمی ملاک مقایسه بین دو پردازنده باشه، اون هم پردازنده‌ی سال 2011، یعنی 6 سال پیش!

بازی‌های جدید رو - البته با سخت افزار یکسان - تست کنید و بعد نتیجه گیری کنید.

ضمناً در بیشتر موارد حتی نوع درایور کارت گرافیک و نوع ویندوز و ... هم توی مقایسه کاملا نتایج رو تغییر میده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...