رفتن به مطلب

مشکل نشناختن رم

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

امروز فن cpu رو باز کردم و خمیر رو عوض کردم اشتباهی دستم به خارهای سوکت روی مادربرد خورد و 2/3 تاشون خم شدن که با سوزن به حالت اول برشون گردوندم و cpu رو بستم

بعد که سیستم رو روشن کردم متوجه شدم که فقط 8 گیگ از رم ها رو شناخته فقط 2 slot وسطی که یکی قرمز و یکی مشکی هست به صورت dual channel شناخته شدن

باقی رم هارو در همین 2 slot تست کردم و سالم هستن برنامه memtest 86 هم error ایی پیدا نکردن و نشون می داد و همه رم ها رو در همه اسلات ها نشون می داد

آیا اون مشکلی برای سوکت مادربرد پیش اومد باعث چنین مشکلی شده ؟

مادربرد ASUS rampage III extreme هست cpu core i7 950 و رم ها هم crosair 1600 xmp هستن

بایوس مادربرد رو هم update کردم

لینک به دیدگاه

مشکل از همون پینها هست

خیلی از دوستان بعد از بازو بسته کردن CPU با همچین مشکلی روبرو شدن

خیلی با احتیاط پین ها رو مجدادا چک کنید

ویرایش شده توسط sepehrlp
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنونم

مشکل حل شد

فقط یک سوال می مونه امروز با یک تعمیرکار صحبت می کردم گفت که مادربورد هایی که این مشکل براشون میاد دیگه مثل اول نمیشن و باید به فکر تعویضش باشم

البته سیستم از دیشب تا الان روشن بوده و مشکلی نداشتم cpu رو هم به 4.3 اور کردم و توی این چند ساعت مشکلی نداشت و تست هم گرفتم کاملا پایدار بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنونم

مشکل حل شد

فقط یک سوال می مونه امروز با یک تعمیرکار صحبت می کردم گفت که مادربورد هایی که این مشکل براشون میاد دیگه مثل اول نمیشن و باید به فکر تعویضش باشم

البته سیستم از دیشب تا الان روشن بوده و مشکلی نداشتم cpu رو هم به 4.3 اور کردم و توی این چند ساعت مشکلی نداشت و تست هم گرفتم کاملا پایدار بود

نه اونطور هم نیست معمولا اکه پین ها رو بیاری سرجاش مشکل حل میشه من مادربرد داشتم که 2-3 تا از پیناش شکسته بود ولی کار میکرد((البته شاید تو پرفورمنسش تاثیر بذاره ولی تو حالت عادی تاثیری نداشت))

از طرفی شرکت های گارانتی مثل آوازنک و دیجیتال زیف سی پی یو رو عوض میکنند((زیف اسم سوکت سی پی یو هست))

775 رو 18 تومن میگیرن الباقی رو نمیدونمم

لینک به دیدگاه

مشکلی پیش نمیاد خیال شما راحت،بعضی مواقع برای دوستان اکستریم اورکلاکر احتمال داره سوکت دچار مشکل بشه اون هم به دلیل فشاری هست که توی اورکلاک زیر نیتروژن به اتصالات وارد میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...