رفتن به مطلب

کارنکردن پردازنده پنتیوم G4560 روی بردMSI B150M GAMING PRO LGA1151 ( مشکل جدید )

badgamer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من 20 ام همین ماه یه خرید داشتم از سایت fafait.ir و خریدمم یه دونه پردازنده g 4560 بود.چیپست پردازنده 1151 هستش  مادربرد منم 1151 هستش ولی امروز که سی پی یو رو از پست تحویل گرفتم و نصب کردم روی برد نتونستم تصویر بگیرم نه از خود پردازنده (گرافیک داخلیش 610 هستش) نه از طریق کارت گرافیک.سیستم روشن میشه هیچ تصویری نمیاد صفحه سیاه سیاهه و مانیتور چراغش چشمک میزنه انگار به هیچی وصل نیست(هم با گرافیک هم وقتی به سی پی یو وصله) یه دونه پردازنده G4400 هم دارم که یه ماه قبل از همین لیون خریدم هیچ مشکلی  نداره .اتفاقا دارم از گرافیک داخلیش هم استفاده میکنم.(همین الان که این متن رو مینویسم روی سیستمه).

فقط دو حالت به ذهن من میرسه.

حالت اول پردازنده مشکل داره .

حالت دوم مشکل از برد منه و باید بایوسش آپدیت بشه تا از این پردازنده پشتیبانی کنه.(تو سایت msi نگاه کردم تو قسمت بایوس های مادربردم یه آپدیت برای پشتیبانی از مادربرد های نسل دوم 1151 یا همون کیبی لک گذاشته)

حالا چی کار کنم بایوس رو آپدیت کنم(راهنمایی کنید کدوم نسخه رو بگیرم چون چندتا نسخه بود میترسم اشتباهی رو دانلود کنم) یا نه به نظر شما با توضیحاتی که دادم پردازنده خرابه بدون آپدیت بایوس پس بفرستم.در ضمن این سایت تنها سایتیه که این پردازنده رو موجود داره و به صورت تری می فروشه که دلیلشم اینه به صورت عمده وارد کرده.

اینم آدرس صفحه بایوس مادربردم.

https://us.msi.com/Motherboard/support/B150M-GAMING-PRO.html#down-bios

ویرایش شده توسط badgamer
لینک به دیدگاه

چراغ سی پی یو نداره ؟ 

باطری مینو در بیار و و دکمه روشن شدن پاورو بزن البته قبلش برق سیستمو قطع کن دوباره باطریو بذار روشن کن 

سی پی یو دیگه اگه داری بایوسو آپدیت کن 

اینا هم که گارانتی ندارن مگه سایت فافا عشقش بکشه برات تعویض کنه 

لینک به دیدگاه

عزیز به احتمال بالا مشکل از آپدیت نبودن بایوس مادربوردتون هست در نتیجه حتما باید آپدیت کنید وگرنه پردازنده جدیدتون  کار نخواهد کرد. نکات آپدیت بایوس رو هم می تونید در لینک زیر مطالعه کنید.

http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/motherboard/23-all-motherboards-bios-update-guide?showall=1

لینک به دیدگاه

خب من کدوم نسخه ی بایوس رو بگیرم؟سوالم اینه.o.O

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، badgamer گفته است :

خب من کدوم نسخه ی بایوس رو بگیرم؟سوالم اینه.o.O

اخرین نسخه بایوس رو بگیر عزیز  فک کنم نسخه 4.7 هستش 

مشکلتون حتما رفع خواهد شد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، sajad25 گفته است :

اخرین نسخه بایوس رو بگیر عزیز  فک کنم نسخه 4.7 هستش 

مشکلتون حتما رفع خواهد شد

باشه.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، EhsanCPU گفته است :

سلام در حال حاضر ورژن بایوس مادربوردتون چنده؟

الان شد آخرین ورژن:D

از همه دوستان ممنونم مشکلم حل شد بایوس رو آپدیت کردم و سیستم بالا اومد الانم دارم درایورش رو دانلود میکنم.باتشکر از همه.

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، badgamer گفته است :

الان شد آخرین ورژن:D

از همه دوستان ممنونم مشکلم حل شد بایوس رو آپدیت کردم و سیستم بالا اومد الانم دارم درایورش رو دانلود میکنم.باتشکر از همه.

برای این که به کار دیگر دوستان بیاد و تاپیک گویاتر بشه، پست اول رو ویرایش کن و [حل شد] رو در عنوان بیافزا. 

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

برای این که به کار دیگر دوستان بیاد و تاپیک گویاتر بشه، پست اول رو ویرایش کن و [حل شد] رو در عنوان بیافزا. 

بله حتما:)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
جدا از بحث مربوطه
این G4560 واقعاً موجود خاصی هست در  رنج قیمتی خودش
کارایی خوبی داره واقعاً

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
جدا از بحث مربوطه
این G4560 واقعاً موجود خاصی هست در  رنج قیمتی خودش
کارایی خوبی داره واقعاً

من که هنوز دارم باهاش سروکله میزنم پدرم در اومد:D

اساتید بزرگوار با مشکل جدیدی دارم دست و پنجه نرم میکنم.

دیروز قبل از این که درایور گرافیکی G4560 رو نصب کنم تا بتونم از گرافیک مجتمع پردازنده ام استفاده کنم.درایورهای قبلی رو با استفاده از خود ویندوز و بعد نرم افزار Display Driver Uninstaller پاک کردم.

(درایور گرافیکی G4400 و آخرین نسخه NVIDIA رو پاک کردم) بعد از این که کامپیوتر رو ریستارت کردم دیدم صدای سیستم قطع شده و جلوی آیکن بلندگو کنار ساعت  یه ضربدر قرمز زده.از سایت سازنده مادربورد آخرین نسخه ی درایور صدا رو دانلود کردم ولی بازم همون شکلیه و سیستم صدا نداره.وقتی موس رو میبرم روی علامت بلندگو مینویسه no speakers or headphones are pluggedin و وقتی روی آیکن بلندگو کلیک می کنماین پنجره باز میشه.

594328f0ce67e_errorrsundsystem.jpg.9603c6cfd1074e67f996ae783f29e528.jpg

این از مساله صدا ودر ضمن آخرین نسخه درایور گرافیک مجتمع G4560 رو هم از سایت اینت دانلود کردم.ولی موقع نصب این ارور رو میده و نصب نمیشه.

59432a9a71ffc_errorrcpug4650.jpg.83d99c8d1f0f446efc34baee5883ae1b.jpg

من با G4400 هیچ مشکلی نداشتم مثل آب خوردن گرافیک مجتمع اش رو نصب کردم حتی باهاش بازی Call of Duty  Modern Warfare 3  میکردم.بهم47 فریم می داد تو روزلویشن 1600*900 با تنضیمات متوسط رو به بالا .:D

الان این پدر سوخته بابام رو در آورده اذیت میکنه.

لینک به دیدگاه

درود

از device manager درایور رو آنلاین بنصب.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

از device manager درایور رو آنلاین بنصب.

سلام نمیشه با چندتا نرم افزار بروزرسانی هم تست کردم.جواب نداد.

00658897003.jpg.6d2cda257bae846453ce7ab486bf4e8b.jpg

69125000785.jpg.a480a6b7881d39367dd02608d1570c3e.jpg

00000658974.thumb.jpg.48dff91d3c446ebbe49240e9ac50e84c.jpg

لینک به دیدگاه

برای صدا فعلا برو بخش sound و خروجی پیشفرض پخش رو دستکاری کن ببین درست میشه.

برای گرافیک هم driver pack online رو بیازما.

مادربورد هم یک برنامه داره که بایاس و دیگر سخت افزارها رو بروزرسانی می کنه. با گزینه های مرتبط اون هم دست و پنجه نرم کن. فقط چیز های بی ربط رو دانلود نکن که اگر ناچار از نصب دوباره ی سیستم عامل شدی، ترافیکت هدر نرفته باشه.

احتیاطا یک بار دیگر نسخه ی بایاس مادربوردت رو با آخرین نسخه ای که در سایت سازنده است مقایسه کن.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در در 1396/03/26, 05:18:12، badgamer گفته است :

دیروز قبل از این که درایور گرافیکی G4560 رو نصب کنم تا بتونم از گرافیک مجتمع پردازنده ام استفاده کنم.درایورهای قبلی رو با استفاده از خود ویندوز و بعد نرم افزار Display Driver Uninstaller پاک کردم.

(درایور گرافیکی G4400 و آخرین نسخه NVIDIA رو پاک کردم) بعد از این که کامپیوتر رو ریستارت کردم دیدم صدای سیستم قطع شده و جلوی آیکن بلندگو کنار ساعت  یه ضربدر قرمز زده.از سایت سازنده مادربورد آخرین نسخه ی درایور صدا رو دانلود کردم ولی بازم همون شکلیه و سیستم صدا نداره.وقتی موس رو میبرم روی علامت بلندگو مینویسه no speakers or headphones are pluggedin و وقتی روی آیکن بلندگو کلیک می کنماین پنجره باز میشه.

594328f0ce67e_errorrsundsystem.jpg.9603c6cfd1074e67f996ae783f29e528.jpg

موقع نصب درایور انویدیا به همراهش درایور کارت صوت هم نصب میشه.

برخی مواقع وقتی که درایور انویدیا رو پاک می کنید. این مشکل ایجاد میشه.

لینک به دیدگاه

شاید مسخره باشه ولی سیستم قبلی من تا وقتیکه سیم اسپیکر به پشت کامپیوتر یعنی خروجیش وصل نمیکردم علامت قرمز میداد برای شما سیمش وصله ؟ جابجا کن سیمو ببین چطوره

لینک به دیدگاه

از همه دوستان متشکرم با تعویض ویندوز از 8.1 به 10 تمام مشکلات ریشه کن شد.

لینک به دیدگاه

سلام

الان دوتا مشکل جدید پیدا کردم با سیستم

1-کیس برق میگیره.برقش زیاد نیست ولی همه جاش یه برق ضعیف داره.

2-با گرافیک نمی تونم تصویر بگیرم(گرافیک سالمه روی سیستم دیگه تستش کردم)ولی با خود مادربرد و گرافیک مجتمع مشکلی نداره سیستم.چی کارکنم.

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، badgamer گفته است :

سلام

الان دوتا مشکل جدید پیدا کردم با سیستم

1-کیس برق میگیره.برقش زیاد نیست ولی همه جاش یه برق ضعیف داره.

2-با گرافیک نمی تونم تصویر بگیرم(گرافیک سالمه روی سیستم دیگه تستش کردم)ولی با خود مادربرد و گرافیک مجتمع مشکلی نداره سیستم.چی کارکنم.

داداش سیستمت به من رفته ها این مشکلاتو همیشه من دارم خخخ

1-عاقلانه ترین نصب ارت به چاه ارت و مرسومانه ترینش یه سیم وصل میکنن بدنه کیس یا پاور و اون سرشو با میخ میکوبن به زمین یا دیوار یا لوله 

2-تمامی تنظیمات مادربوردو بذار دیفالت بعد کیسو خاموش کن برق پشتشو دربیار و چند بار دکمه پاورو بزن بعد روشن کن تست کن 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

داداش سیستمت به من رفته ها این مشکلاتو همیشه من دارم خخخ

1-عاقلانه ترین نصب ارت به چاه ارت و مرسومانه ترینش یه سیم وصل میکنن بدنه کیس یا پاور و اون سرشو با میخ میکوبن به زمین یا دیوار یا لوله 

2-تمامی تنظیمات مادربوردو بذار دیفالت بعد کیسو خاموش کن برق پشتشو دربیار و چند بار دکمه پاورو بزن بعد روشن کن تست کن 

مرسی داداش درست شد حالا سیستم تصویرش اومد.

سیم چجوری باشه؟سیم رو وصل کنم به پایه فلزی میز کامپیوتر جواب میده؟

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، badgamer گفته است :

مرسی داداش درست شد حالا سیستم تصویرش اومد.

سیم چجوری باشه؟سیم رو وصل کنم به پایه فلزی میز کامپیوتر جواب میده؟

اون سرشو بهتره وصل کنی به خود زمین با یه میخ کوچک دیده هم نمیشه فقط قبلش چک کن دوشاخه برق پاورتو در بیار برعکس بزن شاید درست بشه 

لینک به دیدگاه

دلیل این برق دار شدن کیس چیه؟قبلا این جوری نبود.یعنی پاور خراب شده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان قیمتشو نگاه کردم 400 زده ، با اون قیمت i3 میگیرم که 17 تومن گرونتره !

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

الان قیمتشو نگاه کردم 400 زده ، با اون قیمت i3 میگیرم که 17 تومن گرونتره !

چند روز پیش تاجایی که یادم میاد قیمتش رو زده بود 216. با قیمت 400 اونم tray اصلا ارزش خرید نداره. نمی دونم چرا طمع می کنن . با قیمت معقول و حاشیه سود کم خیلی ها میخرن و همچنین کلی تبلیغ واسه سایتش میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...