رفتن به مطلب

مشکل با مصرف اینترنت

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام این وضعیت بیکاری سیستم هستش اما نمیدونم واسه چی نت مصرف میشه ،راهنمایی کنید

1.thumb.jpg.baf7f893e3531fbc47dcdfb17830b76b.jpg

لینک به دیدگاه

سلام همیشه اینجوره ؟ 

ویندوزی چیزی اپدیت نمیکنه ؟

یا مثلا گرافیک 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آپدیت ویندوز غیرفعاله ، هیچی هم آپدیت نمیکنه ، به تازگی اینجوری شده ، بیچارم کرده کل نتمو میخوره ، درسته نتم نامحدوده اما تا بیاد یه صفحه باز کنه سرویس شدم !

جالبه سرویس من 128 هستش اما روزانه  500 مگابایت سرعت 1 مگ دارم صبح اون 500 مگابایت میخوره بعدش وضعیت بهتر میشه ، درست نمیشه اما بهتر میشه

لینک به دیدگاه

دقیقا

با دوست بالایی موافقم. توی همون task manager قسمت Process تو یکی از ستون ها میزان استفاده از network رو هم نشون میده. ببین کدوم Process داره از network استفاده میکنه

لینک به دیدگاه

با برنامه ای مثل DU Meter ببینید کدوم پراسس داره نت رو مصرف میکنه و با فایروال بلاکش کنید.
اتفاقی که برای خودم افتاد این بود که با اینکه آپدیت بسته بود اما backgroundtransferhost.exe داشت به شکل ناجوانمردانه ای نت رو میخورد. این پراسس رو هم چک کنید.

لینک به دیدگاه

برخی از برنامه ها هستند که به طور مخفیانه وارد میشوند و عمل اپدیت را انجام داده سپس میروند و دیگر شما از تسک منیجر نمیتونین اونهارو ببینید مانند اپدیت انتی ویروس هایی مثل اویرا و یا اپدیت های دیگر. بهتره شما اول برنامه های اضافیتون رو پاک کنید و یا با avg tune up  ( نسخه 2016 نگیرین ) غیر فعال کنید.  با توجه به اینکه شما ویندوز 10 هم هستین خود ویندوز هم مصرف زیادی داره.

لینک به دیدگاه

از بر نامه  BWMeter  میتونید استفاده کنید. خیلی کاربردی تر از سایر برنامه های کنترل اینترنته، خودش با فایروالی که داره هر برنامه اعم از انتی ویرویس، ویندوز ، افیس، گیم و .... بخواد به نت وصل بشه جلوشو میگیره و از شما تاییدیه میخواد برا اجازه دادن به اینکه وصل بشه یا نه، مدلای مختلف هم داره برا اجازه دادن مثلا یک ساعت به اون برنامه اجازه بدی که متصل باشه به نت یا تا موقع ریستارت ویندوز یا کلا اجازه بدی یا ندی!
بعدشم گراف داره که میتونی تنظیم کنی هرموقع مصرف نتت مثلا در 5 دقیقه از 50 مگ بیشتر شد بت اخطار بده!! و سیستم مانیتوریگشم هر لحظه بت نشون میده که کدوم برنامه وصله به نت و چقدر مصرف کرده

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان سرعت محدود به 250 کیلوبیت شده تسک منیجر نگاه کردم نتورک صفر هستش یعنی هیچ برنامه ای ازش استفاده نمیکنه اما بازم نت مصرف میشه

2.thumb.jpg.cbd8ba059eb23b041fef3c58a7af76d9.jpg

تشکر از دوستان برنامه ها رو تست میکنم نتیجه اعلام میکنم اگه بشه دانلود کرد !

به همه +1 دادم

در ۱ ساعت قبل، engmrmz گفته است :

با برنامه ای مثل DU Meter ببینید کدوم پراسس داره نت رو مصرف میکنه و با فایروال بلاکش کنید.
اتفاقی که برای خودم افتاد این بود که با اینکه آپدیت بسته بود اما backgroundtransferhost.exe داشت به شکل ناجوانمردانه ای نت رو میخورد. این پراسس رو هم چک کنید.

احتمال داره اینجوری شده ، چون تقویم فارسی نداشتم اما بعد اینکه دانلود منجیر و واترفاکس به آخرین نسخه آپدیت کردم تقویم خود به خود فارسی شده !

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، Vikings گفته است :

از بر نامه  BWMeter  میتونید استفاده کنید. خیلی کاربردی تر از سایر برنامه های کنترل اینترنته، خودش با فایروالی که داره هر برنامه اعم از انتی ویرویس، ویندوز ، افیس، گیم و .... بخواد به نت وصل بشه جلوشو میگیره و از شما تاییدیه میخواد برا اجازه دادن به اینکه وصل بشه یا نه، مدلای مختلف هم داره برا اجازه دادن مثلا یک ساعت به اون برنامه اجازه بدی که متصل باشه به نت یا تا موقع ریستارت ویندوز یا کلا اجازه بدی یا ندی!
بعدشم گراف داره که میتونی تنظیم کنی هرموقع مصرف نتت مثلا در 5 دقیقه از 50 مگ بیشتر شد بت اخطار بده!! و سیستم مانیتوریگشم هر لحظه بت نشون میده که کدوم برنامه وصله به نت و چقدر مصرف کرده

درود

ممنون از شما

بنده در حال تست این برنامه هستم و به نظر کارآمد میاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 ساعت قبل، Vikings گفته است :

برنامه تست شد خیلی کار آمده با این حجم کمش ، راستی این بوقشو نمیشه خاموش کرد که فقط بوق نزنه و این 2تا چارت از صفحه دسکتاپ حذف بشن؟

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

برنامه تست شد خیلی کار آمده با این حجم کمش ، راستی این بوقشو نمیشه خاموش کرد که فقط بوق نزنه و این 2تا چارت از صفحه دسکتاپ حذف بشن؟

واسه  بوق هشدار  تو قسمت Filter این تیک گزینه Acoustic Alert رو بردار

wskt_1.jpg

واسه نمایش ندادن چارت  هم روش کلیک راست گزینه Hide رو بزن مخفی میشه.

qapg_22.jpg

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...