رفتن به مطلب

مشکل خیلی بزرگ و اجرا نشدن برنامه ها

GRANDAM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. بنده چند وقتیه اینتی ویروس اویرا خریدم و میدونین انتی ویروس قویم هست. اما بنده به مشکل باهاش دارم که از وقتی ریختم این انتی ویروس رو برنامه هایی مصل word و blue stack  و exelو... دیگه اجرا نمیشن . سرعت اینترنتم به شدت اورده پایین و بعضی سایت ها نصفه میان و باید دوسه بار رفرش کر د تا درست شه ( هرچی برای وب بود غیر فعال کردم حتی ) اما بازم مشکل پا برجاست. اگر کسی از دوستان راه حلی داره لطفا بگه . با تشکر.

لینک به دیدگاه

در مورد برنامه ها اونا رو از اول نصب کنین احتمال داره چندا از فایل های اونا توسط آنتی ویروس به عنوان فایل مخرب شناسایی شده باشه و پاک شده باشه

لینک به دیدگاه

ببخشی یادم رفت بگم هیچ فایلی از اون برنامه ها پاک نشده. باتشکر.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز آنتی‌ویروس اویرا به شدت به کرک نرم‌افزارها و برنامه هایی که فعالیت مشکوک و زیرزمینی داره گیر میده و بسیاری از اون‌ها رو از بیخ و بن نابود می‌کنه

بعید می‌دونم الکی به نرم افزاری گیر بده ولی برای اطمینان شما نام دقیق آنتی‌ویروس اویرا + نسخه اون + نوع و نسخه ویندوز رو مطرح بفرمائین تا بیشتر بشه راهنمایی کرد

اگه از نسخه رایگان اون استفاده می‌کردین و نرم افزارهای کرک شده روی سیستم داشتین، توصیه میشد از اویرا کوچ کنین. ولی الان که خریداری کردین حتما نیازه که اطلاعات بیشتری بدین.

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

روی جلد زده بود avira internet security sute  وقتی نصب کردم antivirus pro  بود ! نسخه 2016 هست و ویندوزمم 7 x64  موقع اجرا نرم افزارا اروریم نمیاد هیچی نمیاد کلا اما باز نمیشه.

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

سلام. بنده چند وقتیه اینتی ویروس اویرا خریدم و میدونین انتی ویروس قویم هست. اما بنده به مشکل باهاش دارم که از وقتی ریختم این انتی ویروس رو برنامه هایی مصل word و blue stack  و exelو... دیگه اجرا نمیشن . سرعت اینترنتم به شدت اورده پایین و بعضی سایت ها نصفه میان و باید دوسه بار رفرش کر د تا درست شه ( هرچی برای وب بود غیر فعال کردم حتی ) اما بازم مشکل پا برجاست. اگر کسی از دوستان راه حلی داره لطفا بگه . با تشکر.

قبل از نصب اویرا آنتی ویروس دیگه ای روی سیستم عامل نصب کرده بودید یا نه ؟

لینک به دیدگاه

قبلش eset  بود که وقتی تموم شد لایسنسش  پاکش کردم( البته اون موقع هیچ مشکلی نبود حتی بعدش قبل نصب اویرا )

در در 1396/03/28, 14:39:03، ح م ی د گفته است :

قبل از نصب اویرا آنتی ویروس دیگه ای روی سیستم عامل نصب کرده بودید یا نه ؟

لینک به دیدگاه

سیستم عامل رو از نو نصب کنید ، بعد از نصب آنتی ویروس مابقی نرم افزار های مورد نیاز رو هم نصب کنید.

لینک به دیدگاه

ویندوز عوض کنم لایسنس میپره چون تک کاربرس.

در 23 ساعت قبل، ح م ی د گفته است :

سیستم عامل رو از نو نصب کنید ، بعد از نصب آنتی ویروس مابقی نرم افزار های مورد نیاز رو هم نصب کنید.

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

ویندوز عوض کنم لایسنس میپره چون تک کاربرس.

با عوض کردن ویندوز که لایسنس نمی پره(جهت اطمینان از پشتیبانی سئوال کنید)

تک کاربره یعنی فقط یک نفر میتونه ازش استفاده کنه.

ویرایش شده توسط ح م ی د
لینک به دیدگاه

ویندوز رو نمیتونم عوض کنم چون برنامه هاش لازمه .

با عوض کردن ویندوز که لایسنس نمی پره.

تک کاربره یعنی فقط یک نفر میتونه ازش استفاده کنه.

نمیدونم شاید از اقبال بنده هست که یه بار eset داشتم خداروشکر 10-20 روز اخرشم بود . ویندوز رو عوض کردم  وقتی زدم گفت استفاده شده.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

ویندوز رو نمیتونم عوض کنم چون برنامه هاش لازمه .

ویندوز رو بر روی یه پارتیشن دیگه نصب کنید. یا اگر هارد دیگه ای دارید بر روی اون نصب کنید.

اینجوری از هر دو ویندوز میتونید استفاده کنید.

یا از ویندوز فعلی بک آپ بگیرید و ویندوز جدید نصب کنید.

لینک به دیدگاه

هارد ندارم :( یه اکسترنال دارم اونم تا ته پره . هارد خودمم در کل 15 گیگ جای خالی داره و نمیتونم بک اپ بگیرم.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

هارد ندارم :( یه اکسترنال دارم اونم تا ته پره . هارد خودمم در کل 15 گیگ جای خالی داره و نمیتونم بک اپ بگیرم.

روی هارد اکسترنال نمیشه ویندوز نصب کرد، اگر هم بشه بنده نتوستم که نصب کنم.

آشنا یا دوستی ندارید که بتونید ازشون هارد قرض کنید؟

لینک به دیدگاه

روی هارد اکسترنال نمیشه ویندوز نصب کرد، اگر هم بشه بنده نتوستم که نصب کنم.

آشنا یا دوستی ندارید که بتونید ازشون هارد قرض کنید؟

خیر ندارم .

لینک به دیدگاه

از طریق این نرم افزار، Eset رو با تمام محتویاتش حذف کنین: https://soft98.ir/software/13960-eset-uninstaller.html

بعد ریستارت کنین.

سپس  خود نرم افزار AVIRA رو UnInstall کنین و بعد با استفاده از نرم افزار زیر آثارش رو کاملا پاکسازی کنین:

http://install.avira-update.com/package/regcleaner/win32/en/avira_registry_cleaner_en.exe

مجددا ریستارت کنین.

سپس آخرین نسخه‌ی آنتی ویروس یا ابزار امنیتی که خریدین رو از سایتش دانلود کرده و نصب کنین.

البته نسخه نرم افزاری که خریداری کردین رو ذکر نکردین دقیقا!

به هر حال اگه مشکل از تداخل ابزارهای امنیتی باشه این طور مشکل تون رفع میشه ولی اگه مشکل از دیوار آتش اون ابزار امنیتی هست (فایروال و همچنین ابزار مانیتورینگ نتورک) باید به صورت دستی اون تنظیمات رو اصلاح کنین تا میزان مانیتور کردن سیستم‌تون رو کمتر کنین و در نتیجه سرعت نت‌تون به حالت اصلی برگرده.

لینک به دیدگاه

سلام . اینجا خدمتتون گفتم نسخه رو

در در 1396/03/28, 14:26:46، GRANDAM گفته است :

روی جلد زده بود avira internet security sute  وقتی نصب کردم antivirus pro  بود ! نسخه 2016 هست و ویندوزمم 7 x64  موقع اجرا نرم افزارا اروریم نمیاد هیچی نمیاد کلا اما باز نمیشه.

ایست هم کاملا پاک شده و حتی پوشه های مخفیش appdata  هم پاک کردم . رجیستری ها هم پاک شده برای همین فکر نمیکنم اون نرم افزار نیاز باشه. فایروال رو هم غیر فعال کردم اما هیچی تغییر نکرد.

لینک به دیدگاه

اویرا میترسم پاک کنم لاسنسش دیگه نگیره چون یبار تجربه داشتم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

اویرا میترسم پاک کنم لاسنسش دیگه نگیره چون یبار تجربه داشتم

اون موردی که فرمودین ورژن نرم افزار نبود. ورژن نرم افزار یک عدد طولانی با نقطه های فراوان داره :D

لایسنس رو اگه قانونی خریدین قاعدتا نباید مشکلی باشه ولی خب میتونین از فروشنده سوال بپرسین. بگین اصلا ویندوز عوض کردم آیا الان میتونم مجدد فعال کنم یا خیر.

در خصوص فایروال و ... منظور فایروال ویندوز نبود بلکه تنظیمات امنیتی مانیتورینگ همین آویرا بود.

لینک به دیدگاه

منم منظورم توی اویرا بود . کل اویرا رو غیر فعال کردم تاثیری نداره. از دیجی کالا خریدم و قانونیه. فکر کنم منظورتون این باشه از ورژن.

15.00.27.30

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

منم منظورم توی اویرا بود . کل اویرا رو غیر فعال کردم تاثیری نداره. از دیجی کالا خریدم و قانونیه. فکر کنم منظورتون این باشه از ورژن.

15.00.27.30

همچین نسخه‌ای توی سایت سازنده‌اش نبود!!!

چون فرمودین " اما بنده به مشکل باهاش دارم که از وقتی ریختم این انتی ویروس رو ..." بنده عرض کردم روی بحث آنتی‌ویروس و ... مانور بدیم.

کلا این آنتی‌ویروس رو راست کلیک کنید و Exit بزنین و چک کنین که سرعت مطلوب شده یا خیر یا اینکه برنامه‌هاتون مشکل‌شون حل شده یا نه.

لینک به دیدگاه

با تسک منیجر اند کردم. اینترنت سرعتش درست شد اما هنوز وارد اکسل و اینا نمییشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...