رفتن به مطلب

مشکل با usb ها و درایور ATI Catalyst

eenjavi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

مدتی هست که کل پورتهای یواس بی پشت مادربورد از کار افتاده و فقط سه تا از اونها سالم هست و سرعت یو اس بی 1 دارن

مادربوردم GA-MA770T-UD3p هست و آخرین درایور چیپستش ( RD770 )- Ati Catalyst Inistall Manager - رو از سایت گرفتم و نصب کردم در ابتدا درست میشه ولی بعد از ری استارست شدن دوباره از کار می افته .

کسی میدونه علت چیه و چکار کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نگاه کن ببین داخل بایوس گزینه USB controler فعال هست یا نه اغلب مادر بردهای گیگا موقعی که بایوس رو به حالت دیفالت برمیگردونی پورتهای usb از کار می افته (مخصوصا موقعی که کیبورد از نوع USB باشه )8-}

لینک به دیدگاه

نگاه کن ببین داخل بایوس گزینه USB controler فعال هست یا نه اغلب مادر بردهای گیگا موقعی که بایوس رو به حالت دیفالت برمیگردونی پورتهای usb از کار می افته (مخصوصا موقعی که کیبورد از نوع USB باشه )@};-

نه چک کردم مشکل از اون نبود

از نرم افزار همین ati هست ولی نمیدونم از کجا usb هام بلوک شده .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بایوس رو روی دیفالت لود کن و تو حالت SafeMode داخل ویندوز شو اگر مشکلی نبود درایوریا نرم افزار مورد نظرت رو کلا UnInstall کن و ریستارت کن و بعد آخرن نسخه رو نصب کن.

احتمالا یه کانفلیک بین درایور ها هست

ویرایش شده توسط Unforgiven
لینک به دیدگاه

بایوس رو روی دیفالت لود کن و تو حالت SafeMode داخل ویندوز شو اگر مشکلی نبود درایوریا نرم افزار مورد نظرت رو کلا UnInstall کن و ریستارت کن و بعد آخرن نسخه رو نصب کن.

احتمالا یه کانفلیک بین درایور ها هست

این کار هم کردم نشد

روی یه ویندوز دیگه پورتها کاملا سالم هست، ولی روی این ویندوز اصلیم که همه برنامه هام روش هست و زیاد کار دارم خراب شده متاسفانه

همین برنامه ati که بالا گفتم رو وقتی پاکش میکنم و دوباره نصبش میکنم درست میشه ولی نمیدونم چرا بعد از ری استارت شدن به همون حالت خراب بر میگرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تخصصی ترین راه حل اینه که با یه برنامه فایل مانیتور و رجیستری مانیتور اتفاقات قبل و بعد ازنصب اون برنامه و ری استارت کردن رو ظبط کنی و بعد با خود برنامه فایل مانیتور و رجیستری مانیتور با هم مقایسه کنی ببینی چه تغییری ایجاد میشه و مستقیم ایراد رو پیدا کنی .

این داستان برنامه رجیستری مانیتور و مقایسه کردن تغییرات یه مقدار طولانی هست تو نت بگردی پیدا میکنی.

===

شاید ایراد از ویروس هم باشه تو اینجور مواقع ادم تا به اون سیستم دسترسی نداشته باشه نمیتونه نظر قطعی بده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی درایور رو نصب میکنی یه AMD USB Filter Driver هم باهاش نصب میشه اگر تو کنترل پنل و Add/Remove بری و ATI Catalyst manager رو انتخاب کنی یکی از آپشن ها AMD USB Filter Driver هست 90 درصد احتمال از این هست.

میتونی یکبار UnInstall کنی و چک کنی

لینک به دیدگاه

وقتی درایور رو نصب میکنی یه AMD USB Filter Driver هم باهاش نصب میشه اگر تو کنترل پنل و Add/Remove بری و ATI Catalyst manager رو انتخاب کنی یکی از آپشن ها AMD USB Filter Driver هست 90 درصد احتمال از این هست.

میتونی یکبار UnInstall کنی و چک کنی

الان این گزینه{AMD USB Filter Driver} که گفتین را آن اینستال کردم درست شده با رجیستری مانیتور هم دیدم چندتا valu key پاک شد و الان می خواستم ببینم قبل از ری استارت چه کار کنم ، و رجیستری مانیتور موقع ری استارت شدن چه جوری فعالیت سیستم رو چک میکنه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رجیستری مانیتور موقع ری استارت چیزی رو چک نمیکنه اون ماله قبل و بعد از ری استارت هست که ممکنه یک برنامه تو استارت آپ یا تو رجیستری موقع بوت چیزی رو اجرا کنه.

الان چند تا کی پاک شده ری استارت کن ببین تو همون قسمت چه تغییراتی و توسط چه فایلی ایجاد میشه تا منبع رو پیدا کنی.

البته من حدس میزنم بعد از ری استارت دیگخ مشکل نداشته باشی.

لینک به دیدگاه

رجیستری مانیتور موقع ری استارت چیزی رو چک نمیکنه اون ماله قبل و بعد از ری استارت هست که ممکنه یک برنامه تو استارت آپ یا تو رجیستری موقع بوت چیزی رو اجرا کنه.

الان چند تا کی پاک شده ری استارت کن ببین تو همون قسمت چه تغییراتی و توسط چه فایلی ایجاد میشه تا منبع رو پیدا کنی.

البته من حدس میزنم بعد از ری استارت دیگخ مشکل نداشته باشی.

ری استارت کردم باز ریخت به هم یو اس بی ها

حالا جزییات استارت آپ و عکس ریجیستری مانیتور قبل از ری استارت و مسیر ریجستری ادیتور بعد از ری استارت رو میزارم ببین که چه تغییری کرده

startup.txt

post-6112-035438800 1309192898_thumb.jpg

post-6112-065554400 1309192925_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی ری استارت میکنی کلید هایی که پاک شدن از رجیستری دوباره ایجاد میشن؟

میتونی یه SnapShot قبل از ری استارت و بعد از ری استارت از اون قسمت بگیری و با هم Compare کنی.

یه USB TV BOX داری رو سیستم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دستی هم میتونی اون دایور رو پاک کنی اینجا رو چک کن:

لینک شما

لینک به دیدگاه

اخه ایراد دقیقا از amd usb filter نیست ، چون وقتی دوباره ati inastall manager را باز میکنم و دوباره همه چیزشو نصب میکنم باز درست میشه یو اس بی ها ولی بازم ری استارت میکنم می پره یو اس بی ها

یعنی هر دفه که ویندوز میاد بالا باید ati inistal manager رو نصب کنم تا یو اس بی ها درست بشه ، حالا چه amd filter رو تیک بزنم یا نه (افتاد)؟

لینک به دیدگاه

دستی هم میتونی اون دایور رو پاک کنی اینجا رو چک کن:

لینک شما

این مرحله 4 را متوجهنمیشم چه چیزی رو پاک کنم ، میشه بگین کدام قسمت ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مرحله 4 :

به این آدرس میری:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\usbfilter

ممکنه آدرس هایی مثل این هم باشن یعنی اینجوری:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\usbfilter1

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\usbfilter2

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\usbfilter3

توی تمام آدرس ها بگرد و فقط بین چند تا آدرس بالا کلیدی رو پاک کن که مقدار “AMD USB Filter Driver” رو داشته باشه.

==============

به نظر من مشکا از همین هست تو لینک بالا که دیدی دقیقا به خاطر همین “AMD USB Filter Driver” یه قفل سخت افزاری USB کار نمیکرده که شرکت سازنده مجبور شده

دستور العمل پاک کردن دستی “AMD USB Filter Driver” رو بگذاره..

در هر صورت یه کانفلیک داری بین این درایور و یه درایور دیگه میتونی مثل Tv Box Usb رو ان اینستال کنی و یا چیزهایی که شک داری بهشون.

مثلا من یه وب کم USB داشتم که درایورش باعث بروز مشکل میشد.

لینک به دیدگاه

usb tv box ندارم .

این عملیات رجیستری مانیتور برای درست شدن یو اس بی ها

اگه یه رجیستری مانیتور دقیق تر گیرم میومد که جزییات را نشان میداد خوب بود.

post-6112-056244400 1309280778_thumb.jpg

ویرایش شده توسط eenjavi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی پروسس ها که لینک کرده بودی یه Tv Box هست ؟!

No HKLM:Run Ir Control C:\Program Files (x86)\Porsche Kayman USB TV BOX\Remote.exe

===

برنامه پروسس مانیتور که رجیستری مانیتور و فایل مانیتور رو با هم داره حجم 1.30 مگ

لینک شما

اینم ویدئو آموزشی انگلیسی که توضیح میده با رجیستری مانیتور چطوری عیب یابی کنید از یوتیوب هست لینک:

لینک شما

لینک به دیدگاه

^

آره قبلا که یه پروژه کپچر داشتم الان دیگه پاکش کردم کامل ریجستریش هم تمیز کردم فقط از تو استارت آپ قبلا فعال بود بعد غیر فعالش کردم دیگه پاک نشده بود

ویرایش شده توسط eenjavi
لینک به دیدگاه

انواع کارها رو تو رجیستری انجام دادم ایراد از رجیستری نبود

راه حل دیگه سراغ ندارین ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشخصات سخت افزاری سیستمت چی هست؟

آخرین درایوری که نصب کردی برای ATI چه ورژنی هست؟ نسخه فول رو از سایت AMD میگیری؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مثل اینکه خیلی ها با این مشکل درگیرن تو نت زیاد دیده میشه.

تو فروم AMD هم تاپیک هست درباره این مشکل.

این راه رو هم چک کن پست سوم تاپیک زیر:

Catalyst 10.3 South Bridge Driver killed my USB ports on Win7 32-Bit

آخرین درایور رو هم از سایت AMD میتونی از اینجا بگیری که برای چند روز پیش هست:

لینک شما

لینک به دیدگاه

مشخصات سخت افزاری سیستمت چی هست؟

آخرین درایوری که نصب کردی برای ATI چه ورژنی هست؟ نسخه فول رو از سایت AMD میگیری؟

مشخصات سیستم:

CPU AMD X2 550

MB GA-MA770T-UD3P

VGA MSI 4670 1G

RAM 12* 1G DDR3

POWER 530 GREEN

.

.

.

.

من توی سایت AMD رفته بودم برای دانلود آخرین ورژن ولی نفهمیدم که چیپست و مشخصاتم توی کدوم دسته جای میگیره از سایت گیگا آخرین ورزن رو دانلود کردم که ورژن : 03.00.0736 این هست ولی موقع نصب مجدد میگه که ورژن : 03.00.0765 نصب و آپدیت هست .

در ضمن من ویندوز WIN 7 ULTIMATE 64B استفاده میکنم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این درایور South Bridge: AMD SB710 از سایت AMD که چیپست مادر بورد شما هست برای ویندوز 7 وXP

لینک شما

این لینک هم فقط ATI Catalyst Driver آخرین نسخش هست:

لینک شما

راه حا پست قبلی رو که از فروم AMD بود رو چک کردی؟

لینک به دیدگاه

این درایور South Bridge: AMD SB710 از سایت AMD که چیپست مادر بورد شما هست برای ویندوز 7 وXP

لینک شما

این لینک هم فقط ATI Catalyst Driver آخرین نسخش هست:

لینک شما

راه حل پست قبلی رو که از فروم AMD بود رو چک کردی؟

این درایورها را دیشب نسخه جدیدش رو نصب کردم amd usb filter ham نصب نکردم، درست شد ولی با ری استارت خراب شد .

اون راه حل پست بالایی هم اون کلیدی که میگفت پاکش کن پیداش نکردم یا قبلا پاکش کرده بودم . نتونستم کامل برم، نشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...