رفتن به مطلب

کمک فوری دوستان (مشکل رفع شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در هم اکنون، digital_2015 گفته است :

و یا ممکن برق کم باشه پاور 650 دارم گلد گرین

کابلو برای تست به مادربورد وصل کن بجای گرافیک ببین درست میشه یا نه . 

اگه نشد سیستمو با همون کابل بزن به تلویزیونی چیزی . 

اگرم نشد بازم مانیتور رو به چیز دیگه بزن . 

توی این 3 تا تست میشه بفهمی مشکل از کابل هست یا گرافیک یا مانیتور. 

این مشکل هم برای وقتیه ک مانیتور وصل نباشه ربطی به رم نداره . سیستم خاموش باشه کابلو جدا کنی بازم اینو مینویسه

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ح م ی د گفته است :

کابل برق رو از پاور جدا کنید و کلید روشن کردن کامپیوتر رو چند بار بزنید تا برق باقی مونده خالی بشه . بعد از 20 دقیقه سیستم رو دوباره روشن کنید.

نشد

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، »HGM« گفته است :

کابلو برای تست به مادربورد وصل کن بجای گرافیک ببین درست میشه یا نه . 

اگه نشد سیستمو با همون کابل بزن به تلویزیونی چیزی . 

اگرم نشد بازم مانیتور رو به چیز دیگه بزن . 

توی این 3 تا تست میشه بفهمی مشکل از کابل هست یا گرافیک یا مانیتور. 

این مشکل هم برای وقتیه ک مانیتور وصل نباشه ربطی به رم نداره . سیستم خاموش باشه کابلو جدا کنی بازم اینو مینویسه

مانیتور و کابلم زدم دیجتال و نمایش داد پس مشکل از مانیتور و کابل نیست

با vga به مانیتور و گرافیک.مادربرد وصل کردم تصویر نداد

در کل با vga هم نشد از مانتیور تصویر بگیرم انگار فقط برق تو مادربرده همین

تشکرداداش

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ایا مادربردو دم دست دارین؟ اگه دارین با  اون  قطعاتتون رو تست کنید.   پاورتون مناسب هست. ممکنه شما رم هاتون رو اشتباه قرار داده باشید ! اگر رم هاتون از دوال چنل پشتیبانی میکنند انهارو تو اسلات های هم رنگ و اگر نمیکنند توی رنگ های مختلف قرار بدین. اگه سینگل رو به صورت دوال قرار بدین عمل نمیکنه . موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ح م ی د گفته است :

قطعاتتون چی هست؟

i5 7600

Gtx 960 4gb

Ram 8 گیگ ddr4

Min asus prime b250.pro

Hhd bluk western 4 tb 7200

ssd 265

dvd rw asus

کولر گرین جدید هاش که فنش قرمزه

همین

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

دوست عزیز ایا مادربردو دم دست دارین؟ اگه دارین با  اون  قطعاتتون رو تست کنید.   پاورتون مناسب هست. ممکنه شما رم هاتون رو اشتباه قرار داده باشید ! اگر رم هاتون از دوال چنل پشتیبانی میکنند انهارو تو اسلات های هم رنگ و اگر نمیکنند توی رنگ های مختلف قرار بدین. اگه سینگل رو به صورت دوال قرار بدین عمل نمیکنه . موفق باشید

سینگل است که x.m.p فعال کردم مشکلی نبود

و رم ها معلومه اگه نادرست باشه یک طرفش جا نمیره

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

داداش این سینگنال نداره .

سیستمش نمیتونه به مانیتور وصل شه چه ربطی به رم ها داره ؟ اول باید تصویر گرفته بشه بعد اگه مشکلی بود باید رم ها چک شه

لینک به دیدگاه

چرا سیستم بدون رم بالا نمیاد؟ تصویرم نمیده

لینک به دیدگاه

بله دوست گرامی دقت نکردم فقط به ابتدا که رم رو جابه جا کردن دقت کردم

در 23 ساعت قبل، »HGM« گفته است :

داداش این سینگنال نداره .

سیستمش نمیتونه به مانیتور وصل شه چه ربطی به رم ها داره ؟ اول باید تصویر گرفته بشه بعد اگه مشکلی بود باید رم ها چک شه

دوست عزیز مفهوم چنل رو شما نفهمیدید و ربطی به وصل نشدن نداره بهتره توی اینترنت یه سرچ بکنین تا مفهوم چنل رو بفهمید

در در 1396/03/28, 15:03:48، digital_2015 گفته است :

سینگل است که x.m.p فعال کردم مشکلی نبود

و رم ها معلومه اگه نادرست باشه یک طرفش جا نمیره

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

i5 7600

Gtx 960 4gb

Ram 8 گیگ ddr4

Min asus prime b250.pro

Hhd bluk western 4 tb 7200

ssd 265

dvd rw asus

کولر گرین جدید هاش که فنش قرمزه

همین

پاورتون برای این سیستم مناسب هست.

کارت گرافیک رو از روی مادربرد جدا کنید.

اتصالات هارد و ssd رو هم قطع کنید.

کابل تصویر مانیتور رو به خروجی تصویر مادربرد وصل کنید.

سیستم رو روشن کنید .

اگر درست نشد کلیه قطعات رو از روی کیس باز کرده و قطعات رو بدون کیس تست کنید.

یدونه رم دارید یا دوتا ، اگر دوتا رم دارید یدونه یدونه تست کنید. و جای اسلات های رم تغییر بدید. و دوباره تست کنید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز . رم یکی از اصلی ترین قطعه هاست مثل اینه که شما بخوای با یه ماشین بدون بنزین حرکت کنی!  شما اطلاعاتتون در مورد رم کمه و بهتره در اینترنت ببینید

در 23 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

وقتی رم وصل نباشه سیستم بالا نمیاد که بخواد تصویر بده

لینک به دیدگاه

سوکت 8 پین پردازنده رو چک بکنید ، احساس میکنم اتصالی وقتی که رم هاتون رو عوض میکردید به وجود اومده و بردتون آسیب دیده ، این جور مواقع بدون داشتن قطعات جهت تست ،  فهمیدن مشکلتون یکم سخته ! 

پیشنهاد میکنم به یک متخصص  ببرید براتون ایرادیابی بکنه بعید میدونم به جایی برسیم با این شرایط .

لینک به دیدگاه

سلام

والا من نو سیگنال زمانی میگرفتم که رزولوشن تصویر خیلی بالاتر از مانیتور بود! مثلا روی مانیتور قبلیم که 720 بود یه بار تنظیمات یه بازی رو گزاشتم روی 2k ارور نو سیگنال داد

اگه بتونید این مورد رو هم چک کنید ضرری نداره

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

سلام

والا من نو سیگنال زمانی میگرفتم که رزولوشن تصویر خیلی بالاتر از مانیتور بود! مثلا روی مانیتور قبلیم که 720 بود یه بار تنظیمات یه بازی رو گزاشتم روی 2k ارور نو سیگنال داد

اگه بتونید این مورد رو هم چک کنید ضرری نداره

این اتفاق زمانی میوفته که ویندوز بالا میاد قبل از اون باید تصویر رو نشون بده

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

سلام دوستان دیشب بود سیستم خاموش کردم رفتم بیرون و برگشتم قرار بود جای رمو عوض کنم پس اول جای رمو عوض و وصل کردم ولی سیستم روشن میشه و رو مانیتور گزینه 

No signal

Please check contact 

و تصویر نمیده گرافیک دراوردم تصویر نداد و ram دراوردم تصویر نداد باطری مادربردو دراوردم تصویر الان چی کار کنم دوستان چرا اینطوری شده

کمکم کنید تا رفعش کنم

تشکر موفق باشی

طبق گفته های خودتون مشکل زمانی ایجاد شده که جای رو عوض کردید.

رم ها رو دربیارید و لبه های طلایی رنگش رو تمیز کنید. شیارهای رم رو باد بگیرید که احتمال داره خاک یا آشغال داخلش باشه.

و دوباره رم رو جا بزنید . اگر مشکل هنوز پابرجا بود. سیستم رو پیش یه متخصص ببرید که تست قطعه به قطعه انجام بده تا معلوم بشه مشکل از کجاست.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

رم یکی از قطعات اصلی هست که واقعا دست زدن بهش دردسر زیادی رو ایجاد میکنه

من خودم روی سیستم کنار رم قبلیم رم جدید وصل کردم سیستم اصلا  تصویر نمیداد.اخر سیستم ریستارت سخت افزاری کردم و باطری مادربرد عوض کردم مشکلم حل شد.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

بله دوست گرامی دقت نکردم فقط به ابتدا که رم رو جابه جا کردن دقت کردم

دوست عزیز مفهوم چنل رو شما نفهمیدید و ربطی به وصل نشدن نداره بهتره توی اینترنت یه سرچ بکنین تا مفهوم چنل رو بفهمید

شرط میبندی سر اینکه من رممو در بیارم عکس بدمت سیستمم سیگنال بده ؟

لینک به دیدگاه

تو پسر نمیتونی شیطونی نکنی. برق سیستم رو کلا قطع کن و بعد باتری رو بردار و چند دقیقه ای صبر کن.
از درست جا زدن رم هات مطمئن بشو .
سیستم رو روشن کن و صبر کن تا مادربرد خودش رو با قطعات هماهنگ کنه( شاید ۲ بار خود به خود ریست بشه برای این کار)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

تو پسر نمیتونی شیطونی نکنی. برق سیستم رو کلا قطع کن و بعد باتری رو بردار و چند دقیقه ای صبر کن.
از درست جا زدن رم هات مطمئن بشو .
سیستم رو روشن کن و صبر کن تا مادربرد خودش رو با قطعات هماهنگ کنه( شاید ۲ بار خود به خود ریست بشه برای این کار)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

متاسفانه نمیشه داداش و نشد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز توصیه میشه چندساعتی سیستم رو خاموش کنید و از برق بکشید.

موارد زیر رو اجرا بفرمائید:

بایوس رو ریست کنید، به صورت سخت افزاری (اگه جامپر داره از طریق جامپر)

کارت گرافیک رو جدا کرده، کیس رو به تلویزیون متصل کنید ببینید تصویر دارید یا خی

کارت گرافیک رو مجددا وصل کنید و دوباره با تلویزیون تست بگیرید. (تست کارت گرافیک با تلویزیون)

در نهایت وقتی که با مانیتور + تلویزیون تصویر ندارید چند حالت پیش میاد:

1. یا کابل تون مشکل داره و گرافیک‌تون سالمه (و همچنین سیستم‌تون)

2. یا کارت گرافیک‌تون مشکل داره (برای تست به نظر بنده خروجی رو از پورت‌های دیگه گرافیک هم بگیرین، مثلا dvi - hdmi  و ... )

3. یا اینکه سیستم مشکل پیدا کرده

طبق پست‌های شما احتمال سوم بیشتر هست،‌ هرچند که باید دقیقا تست کنید.

چک کنید ببینید کابل برق پردازنده روی مادربرد لق نشده!؟

صفحه کلید و ماوس رو از سیستم جدا کنید و اون رو روشن کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

پ.ن: مادربرد شما برای جداسازی رم‌ها نیاز نیست دو طرف اسلَت رم‌ها باز بشه،‌ بلکه یک‌طرف اون‌ها فقط باید باز بشه و رم جدا شه. این مورد رو که رعایت فرمودین احیانا!؟

کاملا ریزبینانه و با دقت پین‌های جای‌گیری پردازنده روی مادربرد رو چک کنید ببینید کج نشدن یا خمیر بیش از حد به اونها نرسیده و یا خللی توشون بوجود نیومده، همچنین زیر پردازنده رو نگاه کنین ببینین خال نزده،‌ سیاه نشده یا تغییر رنگ نداده، پردازنده احیانا کمرش گود نشده یا کج نشده؟ (چون گاها کاربرها حواس‌َشون نیست و به فن فشار بیش از حد میارن و cpu توان این همه فشار رو نداره و کج میشه ) همچنین چک کنین ببینین فن چفت هست روی مادربرد و cpu یا خیر.

رم ها رو روی حالت دوال‌چنل نذارین موقتا، یکی‌یکی توی تمام اسلت‌ها هر دو رم رو به نوبت تست کنین.

هرگونه usb به کیس نزنید تا تست تون تموم بشه...

وقتی سیستم رو روشن می‌کنید فن پردازنده به خوبی دور میخوره و چراغ‌های روی مادربرد همگی اوکی هستن!؟ چراغ نارنجی رنگ - احیانا اگه داشته باشه - روشن نمی‌مونه!؟ چراغی که روشن مونده و نشون دهنده آلارم هست رو - اگه وجود داره - مطرح کنین.

کابل برق کارت گرافیک رو هم چک کنین ببینین یک‌موقع قطع نشده باشه

همچنین چک کنین ببینین کیس برق نداره احیاناً یا اتصالی چیزی نشده

موفق باشین

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

دوستان من با یک روش عجیب وارد بایوس میشدم به این صورت هی delete میزدم موقع راندازی بعدش صفحه مانیتورم سیاه میشود و باید یک بار خاموش و روشن می کردم مانیتورمو تا صفحه بایوس بیاد و نمایش بده

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

دوست عزیز توصیه میشه چندساعتی سیستم رو خاموش کنید و از برق بکشید.

موارد زیر رو اجرا بفرمائید:

بایوس رو ریست کنید، به صورت سخت افزاری (اگه جامپر داره از طریق جامپر)

کارت گرافیک رو جدا کرده، کیس رو به تلویزیون متصل کنید ببینید تصویر دارید یا خی

کارت گرافیک رو مجددا وصل کنید و دوباره با تلویزیون تست بگیرید. (تست کارت گرافیک با تلویزیون)

در نهایت وقتی که با مانیتور + تلویزیون تصویر ندارید چند حالت پیش میاد:

1. یا کابل تون مشکل داره و گرافیک‌تون سالمه (و همچنین سیستم‌تون)

2. یا کارت گرافیک‌تون مشکل داره (برای تست به نظر بنده خروجی رو از پورت‌های دیگه گرافیک هم بگیرین، مثلا dvi - hdmi  و ... )

3. یا اینکه سیستم مشکل پیدا کرده

طبق پست‌های شما احتمال سوم بیشتر هست،‌ هرچند که باید دقیقا تست کنید.

چک کنید ببینید کابل برق پردازنده روی مادربرد لق نشده!؟

صفحه کلید و ماوس رو از سیستم جدا کنید و اون رو روشن کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

پ.ن: مادربرد شما برای جداسازی رم‌ها نیاز نیست دو طرف اسلَت رم‌ها باز بشه،‌ بلکه یک‌طرف اون‌ها فقط باید باز بشه و رم جدا شه. این مورد رو که رعایت فرمودین احیانا!؟

کاملا ریزبینانه و با دقت پین‌های جای‌گیری پردازنده روی مادربرد رو چک کنید ببینید کج نشدن یا خمیر بیش از حد به اونها نرسیده و یا خللی توشون بوجود نیومده، همچنین زیر پردازنده رو نگاه کنین ببینین خال نزده،‌ سیاه نشده یا تغییر رنگ نداده، پردازنده احیانا کمرش گود نشده یا کج نشده؟ (چون گاها کاربرها حواس‌َشون نیست و به فن فشار بیش از حد میارن و cpu توان این همه فشار رو نداره و کج میشه ) همچنین چک کنین ببینین فن چفت هست روی مادربرد و cpu یا خیر.

رم ها رو روی حالت دوال‌چنل نذارین موقتا، یکی‌یکی توی تمام اسلت‌ها هر دو رم رو به نوبت تست کنین.

هرگونه usb به کیس نزنید تا تست تون تموم بشه...

وقتی سیستم رو روشن می‌کنید فن پردازنده به خوبی دور میخوره و چراغ‌های روی مادربرد همگی اوکی هستن!؟ چراغ نارنجی رنگ - احیانا اگه داشته باشه - روشن نمی‌مونه!؟ چراغی که روشن مونده و نشون دهنده آلارم هست رو - اگه وجود داره - مطرح کنین.

کابل برق کارت گرافیک رو هم چک کنین ببینین یک‌موقع قطع نشده باشه

همچنین چک کنین ببینین کیس برق نداره احیاناً یا اتصالی چیزی نشده

موفق باشین

سلام

مانیتورمو با دیجیتال تست کردم تصویر گرفتم و مشکلی هم کابلش نداشت و کیسو زدم با hdmi به tv و اینم بگم hdmi گرافیک و تصویر نداد و بعدش از طریق گرافیک خود مادربرد هم vga زدن به مانیتور بازم تصویر نبود پس مشکل از گرافیک و مانیتور نیس پس دو صورت یا رم یا مادربرد مشکل داره که من بیشترین مشکلو میدم بع مادربرد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام

مانیتورمو با دیجیتال تست کردم تصویر گرفتم و مشکلی هم کابلش نداشت و کیسو زدم با hdmi به tv و اینم بگم hdmi گرافیک و تصویر نداد و بعدش از طریق گرافیک خود مادربرد هم vga زدن به مانیتور بازم تصویر نبود پس مشکل از گرافیک و مانیتور نیس پس دو صورت یا رم یا مادربرد مشکل داره که من بیشترین مشکلو میدم بع مادربرد

شتابزده عمل می‌کنید. بهتره بقیه مواردی که عرض کردم رو هم انجام بدین و بعد نتیجه رو اعلام کنین

و البته "صبر" از همه بهتره توی این موقعیت...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...