رفتن به مطلب

فروش کارت 290X کاهش قیمت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در در 1396/04/08, 17:26:59، moein252 گفته است :

خخخخخ

بابا اولش 940 زده بودم

آقا به فکر منم باشید الان 390 رو 1150 زدن  ، نمیخوام 1050ti بفروشم که ، ارزش 290X از 470 بیشتر نباشه کمتر نیست

هرچه برای خود میپسندید برای دیگران بپسندید

اون بنده خدا که 390رو زده 1150مطمئن باش تا قیامت کارتش فروش نمیره.

چون 390استریکس و مدلای دیگه بارها وبارها 850تا 900معامله شده....

ویرایش شده توسط Rasol2000
لینک به دیدگاه

حالا ما چقدر احمق بودیم همین شخصی که 1150میفروخت التماسش کردیم این گرافیک رو بده اما کنسلش کرد گفت نمیفروشیم 

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، Rasol2000 گفته است :

حالا ما چقدر احمق بودیم همین شخصی که 1150میفروخت التماسش کردیم این گرافیک رو بده اما کنسلش کرد گفت نمیفروشیم 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، hareth.salari@gmail.com گفته است :

خوش شانس بودی داداشی

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/15, 09:38:23، Rasol2000 گفته است :

منم نظر مثل شماست که 1150 با 390 زیادیه ولی دو تا مورد هست که با قبل تفاوت میکنه

یکی اینکه کلا قیمت گرافیک های بالای میدرنج بغیر از 1060 بالا رفته

دوم اینکه کارتهای AMD افزایش قیمت داشتند

و نمیشه توقع قیمت قبل رو داشت

در 13 ساعت قبل، _theghostsleader_ گفته است :

970 واسه کارت رفرنس که مثل هیتر میمونه ؟ 

970 قیمت فوری نه قیمت پایه

از لحاظ مصرف هم با نمونه های غیر رفرنس تفاوتی نداره

گرماش هم تو محدوده استاندارد خودش هست و هیچ مشکلی بوجود نمیاره مگر اینکه کسی بخواد اور کنه که اونم خود چیپ کارت کشش اور آنچنانی نداره و فرق آنچنانی بین رفرنس و غیر رفرنسش نیست

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اگه جسارت نباشه خواستم عرض کنم من همین 4-5 روز پیش تو همین فروم xfx 290 غیر رفرنس با یک سال گارانتی رو فروختم 870.جهت راهنمایی عرض میکنم چون میبینم تاپیکتون خیلی وقته بی مشتریه.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، nima hoseyni گفته است :

سلام.تهرانید؟دما در حالت فول لود چه قدره؟

دماش حدود 92 هست که برا 290X عادیه تو فول لود کامل و دور فن دیفالت ، ولی میشه دور فن رو بالاتر برد تا دما کمتر بشه ولی نیازی ندیدم چون بخاطر محدود شدن نرخ فریم به 60 توسط درایور AMD  که همون رفرش مانیتورم هست خیلی به ندرت به این دما میرسه

البته چون دیگه گارانتی نداره میشه خمیر سیلیکونش رو عوض کرد که دماش به شدت پایین میاد ، دوستان این کارو کردن ولی من هم  فعلا نیازی ندیدم هم اینکه گفتم چون میخوام بفروشمش دست بهش نزنم

در 9 ساعت قبل، ArmaeeL گفته است :

سلام دوست عزیز اگه جسارت نباشه خواستم عرض کنم من همین 4-5 روز پیش تو همین فروم xfx 290 غیر رفرنس با یک سال گارانتی رو فروختم 870.جهت راهنمایی عرض میکنم چون میبینم تاپیکتون خیلی وقته بی مشتریه.

سلام

اختیار دارید ، درست میفرمایید طبق قیمت فروش شما که نسخه بدون X بوده قیمت بنده خوبه ولی مثل اینکه یه عده به فکر بز خری ان و قیمت پرت  میدن و  ما رو گاگول گیر آوردن که جوابشون رو دادم میتونن برن با این قیمت 1050Ti بخرن حالشو ببرن ، این کارت حدود 50 درصد از 1050ti بالاتره و قیمتش با توجه به قدرتش بسیار مناسبه

البته مشکل به نظر از جایی بود که یه بنده خدایی همین تا ما تاپیک این کارت رو زدیم اومد تاپیک فروش کارت رو با قیمت خیلی پایین و پرت گذاشت ( الله اعلم برای چی) که حتی دوستان هم گفتند حیف این کارته با این قیمت 

عامل دیگه اینکه حماقت کردم اول کار ننوشتم اسپم گزارش میشه که باعث شد حتی با وجود اینکه خودم لینک از فروش اون کسی که قیمت پرت میداد زده بودم اونم با کلی توضیح ولی باز چندتایی هی اسپم دادن و تاپیک رو خراب کردند ،حاجی نمیخوای بخری نخر ، در مورد قیمت و تاپیک اون بنده خدا و آگاهی خریدار هم که خودم نوشتم ، نیازی به آگاهی بخشی و کارشناسی جنابعالی نیست چرا اسپم میدی و تاپیک رو خراب میکنی؟؟؟

ولی  تجربه شد تا دفعه دیگه حتما حواسم به اسپمر جماعت باشه

جدای از این بحث مثل اینکه تو فروم یه عده ای با قیمت دادن الکی  برا عده ای دیگه بازار درست میکنن یا شاید بازار رو برا موقع خرید خراب میکنن .

اولا که این کار خلاف اخلاق و انصاف و ... است

ثانیا این کار حرومه

اگه دین دارید یا حداقل اخلاقیات رو قبول دارید این کارو نکنید

ویرایش شده توسط moein252
لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، moein252 گفته است :

دماش حدود 92 هست که برا 290X عادیه تو فول لود کامل و دور فن دیفالت ، ولی میشه دور فن رو بالاتر برد تا دما کمتر بشه ولی نیازی ندیدم چون بخاطر محدود شدن نرخ فریم به 60 توسط درایور AMD  که همون رفرش مانیتورم هست خیلی به ندرت به این دما میرسه

البته چون دیگه گارانتی نداره میشه خمیر سیلیکونش رو عوض کرد که دماش به شدت پایین میاد ، دوستان این کارو کردن ولی من هم  فعلا نیازی ندیدم هم اینکه گفتم چون میخوام بفروشمش دست بهش نزنم

سلام

اختیار دارید ، درست میفرمایید طبق قیمت فروش شما که نسخه بدون X بوده قیمت بنده خوبه ولی مثل اینکه یه عده به فکر بز خری ان و قیمت پرت  میدن و  ما رو گاگول گیر آوردن که جوابشون رو دادم میتونن برن با این قیمت 1050Ti بخرن حالشو ببرن ، این کارت حدود 50 درصد از 1050ti بالاتره و قیمتش با توجه به قدرتش بسیار مناسبه

البته مشکل به نظر از جایی بود که یه بنده خدایی همین تا ما تاپیک این کارت رو زدیم اومد تاپیک فروش کارت رو با قیمت خیلی پایین و پرت گذاشت ( الله اعلم برای چی) که حتی دوستان هم گفتند حیف این کارته با این قیمت 

عامل دیگه اینکه حماقت کردم اول کار ننوشتم اسپم گزارش میشه که باعث شد حتی با وجود اینکه خودم لینک از فروش اون کسی که قیمت پرت میداد زده بودم اونم با کلی توضیح ولی باز چندتایی هی اسپم دادن و تاپیک رو خراب کردند ،حاجی نمیخوای بخری نخر ، در مورد قیمت و تاپیک اون بنده خدا و آگاهی خریدار هم که خودم نوشتم ، نیازی به آگاهی بخشی و کارشناسی جنابعالی نیست چرا اسپم میدی و تاپیک رو خراب میکنی؟؟؟

ولی  تجربه شد تا دفعه دیگه حتما حواسم به اسپمر جماعت باشه

جدای از این بحث مثل اینکه تو فروم یه عده ای با قیمت دادن الکی  برا عده ای دیگه بازار درست میکنن یا شاید بازار رو برا موقع خرید خراب میکنن .

اولا که این کار خلاف اخلاق و انصاف و ... است

ثانیا این کار حرومه

اگه دین دارید یا حداقل اخلاقیات رو قبول دارید این کارو نکنید

سلام

اول از همه بابت پیغامی که میدم شرمنده چون ربطیب به خرید و فروش نداره

اما دوست گرامی شما بهترین راهتون این هست که اگه گیمر هستید این کارت نیازاتون رو برآورده میکنه و هنوزم که هنوزه غولیه برای خودش

شما صبر کن تا کارتای سری جدید بیان و قیمت کارتای فعلی بیاد پایین

بعد که زمانی 480 شده 900تومن شما 750هم بفروشی اوکیه

الان زمان فروش این کارتا نیست

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/17, 13:48:29، MSF_SE7EN گفته است :

سلام

اول از همه بابت پیغامی که میدم شرمنده چون ربطیب به خرید و فروش نداره

اما دوست گرامی شما بهترین راهتون این هست که اگه گیمر هستید این کارت نیازاتون رو برآورده میکنه و هنوزم که هنوزه غولیه برای خودش

شما صبر کن تا کارتای سری جدید بیان و قیمت کارتای فعلی بیاد پایین

بعد که زمانی 480 شده 900تومن شما 750هم بفروشی اوکیه

الان زمان فروش این کارتا نیست

سلام

ممنون کاملا حرف منطقیه

اگه بخوام گیم بزنم چون به راحتی همه گیم ها رو تو 1080 و تنظیمات گرافیکی بالا که من میزنم جواب میده آنچنان نیازی به ارتقا فعلا حس نمیشه اونم ارتقا به 480 و 300 تومن اضافه تر فقط برا چند درصد و چند فریم بالاتر که اصلا ارزش نداره

البته قصد من فعلا ارتقا نبود اتفاقا میخواستم کارت پایینتر بردارم و یه پولی دستم بیاد چون دیگه یه جورایی از گیم ها خسته شدم و تکراری شدن برام ، الان نزدیک یک و نیم ترا بازی دانلود کردم حسش نیست نصب کنم ولی وقتی قیمتی که میدن در حد کارت پایینتر هست مگه مجبورم بفروشم و برم کارت پایینتر رو با همون قیمت بخرم خب همینو نگه میدارم فوقش اگه بعدها اینقدر گرافیک بازی ها خفن شد که این نتونست از پس بازی ها بر بیاد اون موقع ارتقا میدم اونم نه به 480 بلکه به چیزی در حد 1080

ویرایش شده توسط moein252
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...