رفتن به مطلب

تاریک شدن صفحه لپتاپ و مشکل در گرافیک ( HP 4540s )

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت همه؛

بنده یه لپتاپ hp4540s دارم که گرافیکش هم radeon7650m هست، چند روز پیش داشتم باهاش یه بازی انجام میدادم که یهویی دیدم صفحه لپتاپ سیاه شد، البته خود لپتاپ روشن بود و صدای کار کردن کامل میومد، ریستارتش کردم ببینم درست میشه یا نه اما نشد. بعد که دقت کردم دیدم صفحه به شدت تاریک شده اما یه چیزهایی هنوز تو زاویه های خاص معلومه، انگار که لامپی چیزی توش سوخته باشه! (چند سال پیش هم همینطوری شده بود اوایل که خریده بودیم، اما یهویی خود به خود درست شد)

الان وصلش میکنم به تلویزیون تا کار کنم فعلا، نکته دیگه که بعد از این مشکل تو device manager که نگاه کردم دیدم گرافیک لپ تاپ علامت زرد داره و زده کار نمیکنه. گرافیک اینتل سالم بود البته، درایورش رو آپدیت کردم و کامل اومد و علامتش رفت و amd catalyst controler هم باز شد، اما تو بازی ها یا خود کاتالیست که میرم گرافیک رو اینتل میزنه هنوز.

1sd7_capture.png

0qmo_capture1.png

حالا دو تا مشکل هست، یکی کار نکردن درست گرافیک و یکی تاریک موندن صفحه لپتاپ، نمیدونم مشکل از گرافیکشه یا صفحه نمایشش خراب شده. تو چند تا انجمن که گشتم گفته بودن ممکنه از یه چیزی به اسم inverter یا backlight باشه، یه لامپ نازک و بلند بود با نور آبی، میگم شاید اون سوخته یا برق رسانیش خراب شده...؟! 

(فعلا یه چند روزی نمیتونم ببرم پیش تعمیرکار)

ممنون بببخشید طولانی شد

لینک به دیدگاه

درود

احتمالا مانیتورتون مشکل داره. ظاهرا بیشتر از توانش ازش کار کشیدین یا گرم شده یا ...

معمولا وقتی شما با خود لپ‌تاپ بازی می‌کنین کارت گرافیک nvidia فعال هست

ولی وقتی اون رو به تلویزیون یا مانیتور دیگه‌ای متصل می‌کنین، چون کابل رو به خروجی گرافیک مجتمع می‌زنین، گرافیک intel فعال میشه و کار می‌کنه.

توی این مورد شما هم احتمالا همینه، اگه کارت nvidia تون مشکلی پیداکرده و تصویرش تاریک شده و شما با تلویزیون تصویر دارین، نشون میده که یا مانیتورتون یا کارت گرافیک nvidia مشکل داره.

اون موردی هم که زردرنگ هست، بخاطر خروجی گرفتن از کارت گرافیک intel هست و نباید نگران اون باشین... چون بازی رو با کارت گرافیک nvidia روی خود لپ‌تاپ انجام می‌دین.

البته این موارد در اکثر لپ‌تاپ‌ها صدق می‌کنه و ممکن شامل بعضی‌ها نشه.

بهتره که چک کنین ببینین موقع اتصال به تلویزیون هم تصویر لپ‌تاپتون تیره هست یا خیر. اگه همزمان تصویر لپ‌تاپ هم تیره هست احتمال اینکه مانیتورتون مشکل پیدا کرده باشه شدت می‌گیره.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون؛

بله همونطور که گفتید شاید چون وصل میکنم به تلویزیون اینتل رو نشون میده؛

یه جا دیگه هم مثل حرف شما خوندم که ممکنه از فشار زیاد اومدن به لپتاپ در اثر گرما یه مشکلی ایجاد شده باشه، البته خب بیشتر از سه سال هست که از لپتاپ استفاده میکنیم.

بله موقع اتصال به تلویزیون هم تیره هست، اصلا انگار آدم حس میکنه یه چیزی داخلش از کار افتاده! فکر کنم بهتره وقتی کارای واجبمون تموم شد لپتاپ رو به یه تعمیراتی ببریم ببینیم چی میشه.

لینک به دیدگاه

سلام خداروشکر یه چند روزی وایسادم خودش خود به خود درست شد! زدم به یه تلویزیون دیگه، بعد خاموش کردم فرداش بلند شدم درست شده بود...! ممنون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...