رفتن به مطلب

مشکل Sdcard

danyal.fa79
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان و اساتید گرامی

بنده یک اس دی کارت دارم که یه بار وصلش کردم به یه سیستم و یه مقداری روش دیتا ریختم و الان هرکار میکنم دیگه هیچ واکنشی نشون نمیده و فقط یک سری فایل و فولدری که قبلا روش ریختم رو میاره و دیگه هیچ کار نمیشه باهاش کرد، فرمت نمیشه، با Disk error finder ویندوز هم تست کردم اصلا اجرا نمیشد روی این کارت اس دی ما

با Ease us هم چند باری فول وایپش کردم ولی بازم هیچ واکنشی نشون نمیده و ب همین شکل باقی میمونه

دوستان و اساتید کسی پیشنهادی داری من ممنونش میشم با منم در میون بذاره!

Capture.PNG

Capture.PNG

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

درود. از ظواهرش پیداست آسیب فیزیکی دیده.

چک کنید ببینید قسمت زردرنگ روی حافظه خط و خالی یا کثیفی چیزی نداره!؟ کارت کج نشده و ...

اگه با خشاب یا کارت‌خوان دارید کار می‌کنید اون رو هم از سلامتش مطمئن بشید

در نهایت روی یک گوشی تستش کنید ببینید جواب میده یا خیر

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود. از ظواهرش پیداست آسیب فیزیکی دیده.

چک کنید ببینید قسمت زردرنگ روی حافظه خط و خالی یا کثیفی چیزی نداره!؟ کارت کج نشده و ...

اگه با خشاب یا کارت‌خوان دارید کار می‌کنید اون رو هم از سلامتش مطمئن بشید

در نهایت روی یک گوشی تستش کنید ببینید جواب میده یا خیر

درود، خیر آسیب فیزیکی ندیده چند بار دیگه هم با اچ دی تیون تست کردم، یه بار چند تا سکتور اول رو سبز نشون میداد یه بار چند تا سکتور آخر رو

دوتا تست کردم

روی گوشی هم همین مشکلو داره نمیشه باهاش هیچکاری کرد حتی فرمت

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ممکنه گوشی یا کامپیوترتون ویروسی بوده باشه که وقتی وصل کردین ویروسی شده و سوخته. بنده هم یه SD 8 گیگ داشتم بردم بازی بریزم بازیو ویروسی بود کارتم سوخت.

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

درود، خیر آسیب فیزیکی ندیده چند بار دیگه هم با اچ دی تیون تست کردم، یه بار چند تا سکتور اول رو سبز نشون میداد یه بار چند تا سکتور آخر رو

دوتا تست کردم

روی گوشی هم همین مشکلو داره نمیشه باهاش هیچکاری کرد حتی فرمت

اگه تمام مواردی که عرض کردم رو چک کردین پس دیگه قیدشو بزنین... خراب شده

در 8 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

دوست عزیز ممکنه گوشی یا کامپیوترتون ویروسی بوده باشه که وقتی وصل کردین ویروسی شده و سوخته. بنده هم یه SD 8 گیگ داشتم بردم بازی بریزم بازیو ویروسی بود کارتم سوخت.

ویروس مموری رو نمیسوزونه دوست عزیز

لینک به دیدگاه

برای بنده رو که از کار انداخت ممکنه برای شما اتفاق نیفتاده باشه اما برای بنده اتفاق افتاده. ویروسش هم  وجود داره حتی اگه بازم شک دارین توی اینترنت سرچ کنید.

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم sd card  رو نباید با برنامه های پارتیشن بندی مثل ease us  فرمت کرد -فقط با خود ویندوز باید فرمت کرد- من خودم چند تا sd card داشتم که متاسفانه به خاطر فرمت با نرم افزار ease us  خراب شد 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

درسته من یه فلش دیگه هم به اون سیستم زدم همین مشکل براش پیش اومد

بعدش آنتی ویروس زدم روش اسکن کرد و بعدش دوباره ی فلش دیگه زدم مشکلی پیدا نکرد

فکر کنم ویروسه کارشو تموم کرده

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

برای بنده رو که از کار انداخت ممکنه برای شما اتفاق نیفتاده باشه اما برای بنده اتفاق افتاده. ویروسش هم  وجود داره حتی اگه بازم شک دارین توی اینترنت سرچ کنید.

در 26 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

درسته من یه فلش دیگه هم به اون سیستم زدم همین مشکل براش پیش اومد

بعدش آنتی ویروس زدم روش اسکن کرد و بعدش دوباره ی فلش دیگه زدم مشکلی پیدا نکرد

فکر کنم ویروسه کارشو تموم کرده

ویروس‌هایی که روی SdCard میرن، معمولا تخریب‌شون سخت‌افزاری نیست

ممکن هست طی مراحلی اون رو Write Protect کنن، موقتا غیرفعال کنن، یا فایل‌های عجیب توی مموری بندازن و حتی اطلاعاتش رو پاک یا کدگذاری کنن ولی سوختن خیر.

که همه این موارد، به جز آسیب فیزیکی و البته تزریق ولتاژ یا حرارت بالا، با نرم‌افزارهای مختلف قابل حله.

مورد پسورد گذاشتن و فراموش کردن پسورد - یا اینکه ویروس کارت حافظه رو کد کنه - با ابزاری تحت نام آنلاکر که اکثرا موبایل‌فروشی‌ها دارن قابل حله (این مورد اگه مموری کارت رو روی هر دستگاهی به‌جز دستگاهی که روی اون پسورد گذاشتین کار نمی‌کنه تا زمانی که با این دیوایس آنلاک بشه یا اینکه پسوردش رو به یاد بیارین، بیشتر سری نوکیا و در موارد محدودی سامسونگ این قابلیت رو داشتن)

البته بعضی مموری‌های قدیمی یک شاسی داشتن که اونا رو رایت‌پروتکت میکرد و خیلی‌ها به اشتباه اون رو می‌زدن و دیگه نمی‌تونستن چیزی روی کارت حافظه بندازن یا حذف کنن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...