رفتن به مطلب

مشکل خاموش و روشن شدن ناگهانی سیستم.

badgamer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

امروز 3 بار سیستمم بدون هیچ هشداری و بدون دلیل مشخص ریستارت شد.دلیل خاموش و روشن شدن سیستمم رو نمی دونم.کابل پاور رو هم عوض کردم بازم مشکل باقیه.

مشخصات سیستم

مادربرد MSI B150M GAMING PRO

سی پی یو pentium g4560

رم Apacer Panther 8GB DDR4 2400MHz

پاور   thermaltake Toughpower 700W

لینک به دیدگاه

درود

دلایل مختلفی می‌تونه داشته باشه

از هنگ‌کردن سیستم عامل (ویندوز) گرفته تا مشکلات درایور، زیاد از حد استفاده شدن منابع سیستم، نصب آپدیت  و یا حتی ویروس  و دمای بالا و تنظیمات پاوربالانس و ...

مهم اینه که لحظه‌ای که ریستارت شده چه برنامه‌ای باز بوده، به اینترنت متصل بودین یا خیر، و دمای اتاق و سیستمتون چطور هست.

به این سوالات پاسخ بدین تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود

دلایل مختلفی می‌تونه داشته باشه

از هنگ‌کردن سیستم عامل (ویندوز) گرفته تا مشکلات درایور، زیاد از حد استفاده شدن منابع سیستم، نصب آپدیت  و یا حتی ویروس  و دمای بالا و تنظیمات پاوربالانس و ...

مهم اینه که لحظه‌ای که ریستارت شده چه برنامه‌ای باز بوده، به اینترنت متصل بودین یا خیر، و دمای اتاق و سیستمتون چطور هست.

به این سوالات پاسخ بدین تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

سیستم در حین کار کردن بدون هیچ گونه هنگی و یه دفعه این جوری میشه این قدر هم نرم ریستارت میشه انگار خودم روی آیکن ریستارت کلیک کردم.وقتی توی اینترنت بودم اتفاق افتاد.در ضمن من کارت گرافیک مجزا فعلا ندارم برای همین از گرافیک مجتمع سی پی یو استفاده می کنم.روی سی پی یو هم واتر کولر deepcool maelstrom 120 نصب شده و خمیری هم که استفاده کردم خمیری بود که تو پاکت واتر کولر گالاسر گرین بود.اینم عکس از دمای پردازنده در محیط ویندوز.

594ba2e9be2e2_cputemp.thumb.jpg.3768fbbf7135188291ba688cf5039845.jpg

در ضمن سیستم ویروس نداره چون به محض نصب ویندوز (10نسخه پرو 64bit) بنده یه آنتی ویروس اورجینال آویرا خریدم و سیستمم رو باهاش اسکن کردم الانم آنتی ویروس اصل رو سیستم داره کار میکنه.

ویرایش شده توسط badgamer
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

سلام شما داخلevent viewer  رو نگاه کن ببین دلیل ریستارت رو چی نوشته

این event viewer کجاست؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی. کافیه توی منوی استارت سرچ کنید خودش میاره.

در در 1396/04/01, 18:20:52، badgamer گفته است :

این event viewer کجاست؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، hamedfazelm گفته است :

در درجه اول پاورتون رو چک کنید. مخصوصا فن پاور.

پاور رو عوض کردم مشکل برطرف شد.یه بار دیگه پاورها رو تعویض می کنم تا مطمعن بشم.(پاور رو تازه خریدم)

لینک به دیدگاه

پاور قبلی سالمه.ظاهرا زمانی که کارت گرافیک روی سیستم نیست و مصرف برق سیستم به شدت کاهش پیدا میکنه این مشکل بوجود میاد.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، badgamer گفته است :

پاور قبلی سالمه.ظاهرا زمانی که کارت گرافیک روی سیستم نیست و مصرف برق سیستم به شدت کاهش پیدا میکنه این مشکل بوجود میاد.

اگر بدون کارت گرافیک چنین مشکلی داری، احتمالش هست که به تنظیمات igpu در مادربورد مربوط باشه. یک بار در بایاس load optimized defaults رو بزن ببین فرقی می کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...