رفتن به مطلب

انتخاب کیبرد مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میخواستم یه کیبردی بگیرم که زیاد خرج نکنم  ولی از طرفی به درد خور باشه و اعصاب خورد کن نشه

کیبرد A4tech Blody B830 رو پیدا کردم به نظر خیلی خوب میاد و مکانیکی هست

اما از کارکرد کلید های مکانیکی Lk زیاد اطلاعی ندارم نمیدونم چطور از آب در میاد برای تایپ و کم و بیش گیم

اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

هزینه هم تا 300 ولی اگر میبینید با یه مقدار بیشتر چیز به درد بخور تر و موندگار تری گیر میاد دریغ نکنید

به قول اونوریا ما هنوز اونقدر پولدار نشدیم که جنس ارزون بخریم:D

سپاس

لینک به دیدگاه

سلام، کیبورد کوگار ۵۰۰ چطوره؟

http://lioncomputer.ir/product/4744/کیبورد+گیمینگ+کوگار+500/ا

البته کلید هاش Membrance هست ولی استراحت گاه دست و بک لایت البته تک رنگ و فکر کنم حروف فارسی هم داره...

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Saman Taji گفته است :

سلام، کیبورد کوگار ۵۰۰ چطوره؟

http://lioncomputer.ir/product/4744/کیبورد+گیمینگ+کوگار+500/

البته کلید هاش Membrance هست ولی استراحت گاه دست و بک لایت البته تک رنگ و فکر کنم حروف فارسی هم داره...

راستش تو همین فروم چنتا از دوستان بودن ناراضی بودن

غشایی هم هست با این قیمت گرونه 

بیشتر دنبال مکانیکی ام دوبار خرجی نشه

به هر حال سپاس از شما

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، mohammadjv گفته است :

راستش تو همین فروم چنتا از دوستان بودن ناراضی بودن

غشایی هم هست با این قیمت گرونه 

بیشتر دنبال مکانیکی ام دوبار خرجی نشه

به هر حال سپاس از شما

نمیدونم چون من تا حالا از نزدیک ندیدم واقعا نظر خاصی ندارم فقط پیشنهاد دادم...فکر نکنم الان بشه با ۳۰۰ تومن کیبورد مکانیکی خرید، باید حداقل ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن هزینه کنید یا دست دوم تهیه کنید.

البته یکی از دوستان در فروم همسایه کیبورد غیر مکانیکی Corsair K40 RGB رو با قیمت ۲۹۰ تومن برای فروش گذاشته بود، گارانتی هم نداشت اما آکبند بود!

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

درود

راپو v500 ارزانترین صفحه کلید مکانیکی بازاره، کیفیتش هم قابل قبوله. طولانی مدت دستم نبوده و از دوامش اطلاع ندارم.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Saman Taji گفته است :

نمیدونم چون من تا حالا از نزدیک ندیدم واقعا نظر خاصی ندارم فقط پیشنهاد دادم...فکر نکنم الان بشه با ۳۰۰ تومن کیبورد مکانیکی خرید، باید حداقل ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن هزینه کنید یا دست دوم تهیه کنید.

البته یکی از دوستان در فروم همسایه کیبورد غیر مکانیکی Corsair K40 RGB رو با قیمت ۲۹۰ تومن برای فروش گذاشته بود، گارانتی هم نداشت اما آکبند بود!

تا 400 گزینه ای هست بکلایت دار؟

کورسیر خیلی محصولات ماشالله گرونی داره تو ایران اینم که پیدا شده حالا مکانیکی نیست:(

در 32 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

راپو v500 ارزانترین صفحه کلید مکانیکی بازاره، کیفیتش هم قابل قبوله. طولانی مدت دستم نبوده و از دوامش اطلاع ندارم.

بکلایتش متاسفانه بدرد خور نیست

اینجام که عقلشون نمیرسه 500 جدیدش رو وارد کنن که کلید شفاف باشه  حداقل حروف دیده بشه تو تاریکی

در 29 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

یه نیم نگاه هم به این داشته باشید

Bloody B700

ممنون از پیشنهادتون خیلی شبیه 830 هست و یه رست پد هم داره

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، mohammadjv گفته است :

تا 400 گزینه ای هست بکلایت دار؟

کورسیر خیلی محصولات ماشالله گرونی داره تو ایران اینم که پیدا شده حالا مکانیکی نیست:(

بکلایتش متاسفانه بدرد خور نیست

اینجام که عقلشون نمیرسه 500 جدیدش رو وارد کنن که کلید شفاف باشه  حداقل حروف دیده بشه تو تاریکی

ممنون از پیشنهادتون خیلی شبیه 830 هست و یه رست پد هم داره

بله من دارمش کیبورد خیلی خوبیه مخصوصا کلید هاش واقعا سریعه و برای کسی که کارش تایپ هست خیلی خوبه کلید ها هم بزرگ و خوشدست هستن

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، mohammadjv گفته است :

سلام دوستان

میخواستم یه کیبردی بگیرم که زیاد خرج نکنم  ولی از طرفی به درد خور باشه و اعصاب خورد کن نشه

کیبرد A4tech Blody B830 رو پیدا کردم به نظر خیلی خوب میاد و مکانیکی هست

اما از کارکرد کلید های مکانیکی Lk زیاد اطلاعی ندارم نمیدونم چطور از آب در میاد برای تایپ و کم و بیش گیم

اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

هزینه هم تا 300 ولی اگر میبینید با یه مقدار بیشتر چیز به درد بخور تر و موندگار تری گیر میاد دریغ نکنید

به قول اونوریا ما هنوز اونقدر پولدار نشدیم که جنس ارزون بخریم:D

سپاس

دادا من اگه جات بودم اینو بر میداشتم.درسته مکانیکال نیس ولی دوام بالایی داره

http://lioncomputer.ir/product/10709/کیبورد+و+موس+کولر+مستر+MasterKeys+Lite+L+RGB/

لینک به دیدگاه

یکی از دوستان فکر کنم ali najafi لاجیتک اریون اسپارک رو با قیمت مناسب گذاشته بود برای فروش. چراغ هم داره.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

بله من دارمش کیبورد خیلی خوبیه مخصوصا کلید هاش واقعا سریعه و برای کسی که کارش تایپ هست خیلی خوبه کلید ها هم بزرگ و خوشدست هستن

سپاس از راهنماییتون

در 5 ساعت قبل، ali.king گفته است :

دادا من اگه جات بودم اینو بر میداشتم.درسته مکانیکال نیس ولی دوام بالایی داره

http://lioncomputer.ir/product/10709/کیبورد+و+موس+کولر+مستر+MasterKeys+Lite+L+RGB/

فیلماشون دیدم تو یوتیوب خیلی دکمه هاش لقه مخصوصا اسپیس که حتما باید وسطشو فشار داد

در 3 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

یکی از دوستان فکر کنم ali najafi لاجیتک اریون اسپارک رو با قیمت مناسب گذاشته بود برای فروش. چراغ هم داره.

دیر رسیدیم گویا فروخته شده:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...