رفتن به مطلب

RGB Header

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 5 ساعت قبل، Hosein123 گفته است :

سلام درود ۲ تا سوال داشتم بنده مادربدم asus prime b360m-k و من فن سیپیو تهیه نکردم و میخام فن سیپیو master tech mf500 tuf تهیه کنم و این فن ۲ تا فن ۱۲۰ میلی متری ارجیبی دار ۷ رنگ داره که تا اونجایی که میدونم فن سیپیو های ارجیبی دار ۲ تا سیم دارن که یکی واسه ارجیبی هست یکی واسه فن و بنده این فنو به مادربرد وصل کنم ایا این فن و ارجیبی شو ساپورت میکنه یعنی ارجیبیش کار میکنه چون یکسری از مادربرد ها ارجیبی فن سیپیو رو تمیتونن ساپورت کنن ایا مادربرد من ارجیبی این فن سیپیو رو ساپورت میکنه و سوال ۲ بنده مادربردم ۱ دونه cha_fan داره و ایا اگر بنده یک کیس خالی تهیه کنم که مثلا ۴ یا ۵ یه ۶ تا فن ارجیبی دار ۷ رنگ داشته باشه ایا مادربرد بنده که ۱ دونه cha_fan داره میتونه بدون هیچ مشکلی این تعداد فن کیس رو بکشه ؟؟؟

سلام دوست عزیز

ابتدا بگم مادربرد شما، asus prime b360m-k فاقد هرگونه خروجی نورپردازی است. بنابراین اصلا امکان اتصال هیچ قطعه نورپردازی به مادربرد رو ندارید.

در مرتبه دوم، کولر MasterTech CPU COOLER MF500 TUF مجهز به نورپردازی ARGB هست، نه RGB. برای روشن شدن نورپردازی اون کولر، شما نیاز به کنترلر ARGB دارید. یه چیزی مثل این. در غیر این صورت نورپردازیش اصلا روشن نمیشه.

مادربرد شما یه دونه Channel Fan داره و نهایتا شما 2 تا فن رو میتونید به اون کانکتور با استفاده از کابل یک به دو Y از نوع PWM متصل کنید. البته اکثر کیس هایی که تعداد فن زیادی دارند، خودشون مجهز به فن کنترلر هستند، و نیازی به اتصال فنهای کیس (به غیر از فن پشتی) به مادربرد نیست. در مورد نورپردازی هم، بعضی از کیس ها که مجهز به فن RGB هستند، خودشون کنترلر RGB دارند و نیازی به وصل کردنشون به مادربرد نیست.

لینک به دیدگاه

۲ تا سوال ایا در حال حاضر کیس بنده مادربردش asus b360m-k و فقط یک دونه هدر فن داره و من باید یه کیس تهیه کنم که کنترولر فن داشته باشه درست ایا کیس silverstone fara b1 pro اگه تهیه کنم ایا کنترولر فن و ارجیبی داره یا خیر چون برای پیسیم باید یک کیسی تهیه کنم که حد اقل ۳ تا ورودی داشته باشه ۱ خروجی و این کیس خالی ۴ تا فن داره و مادربرد بنده فقط یدونه جای هدر فن داره به اسم cha_fan و ایا این کیس خالی خودش کنترول فن داره چون این کیس ۴ تا فن داره ۳ تا ورودی ۱ خروجی یعنی ایا لازم نیست من بزنم فن هارو به مادربرد و ایا کنترول ارجیبی داره ایا چون مادربرد من هدر ارجیبی نداره میخام بدونم اگه کیسو تهیه کنم ایا ارجیبیش کار میگنه و ایا کنترول ارجیبی داره این کیس_و یک سوال دیگه ایا اگه من فن سیپیو cooler master hyper 212 led turbo را تهیه کنم ایا این فن سیپیو led رو نشون میده چون ارجیبی نیست یک ال ای دی قرمز رنگ داره ایا نشون میده چون ال ای دی یا بازم نیاز داره به هدر ارجیبی بخوره 

ویرایش شده توسط Hosein123
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...