رفتن به مطلب

بررسی سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و روز بخیر

ممنون میشم نظرتون درباره این سیستم بگید

cpu core i7 6700k
power raidmax rx-535ap
Plextor M7V SSD -128GB
Green CPU Liquid Cooling Glacier GLC240A
Green HIWA Computer Case
G.Skill RAM Ripjaws V (4*4GB) -16GB DDR4 2400 Dual C15
mainboard asus b250m-a prime
MSI GTX 1050 TI OC 4GB GDDR5

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

والا باید منتظر نظر اساتید موند اما من در عجبم چرا گرافیک انقدر سطح پایین و سی پی یو i7?

اصلا به هم نمیخورن! اگه برای گیمی چیزی میخواید حداقل یه 1060 یا 580 باید استفاده کنید

لینک به دیدگاه

چه لیست عجیب و بی ربطی هست کی بوده ک این قطعات رو لیست کرده خ خ خ خ خخ خ خ خ خ خ خخ  خخ

کاربری و بودجه رو مشخص کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

والا این لیست دادن خودمم تعجب کردم

این سیستمو برای کار با افتر افکت . پریمیر و سینما فوردی میخوام

حداکثر بودجه 4 میلیون

لینک به دیدگاه

خب اين كانفيگ كه براي افتر و پريمير و سينما فور دي از بيخ مورد داره، كلا پارش كن بريز دور..

من پيشنهادم اينه بري رو پلتفرم رايزن براي اين كار به طور وحشتناكي قوي تر هست كافيه بنچمارك هاي Cinebench اين دو پردازنده رو مقايسه كني تقريبا رايزن دو برابر كيبي ليك اسكورش هست.

سيستم پيشنهادي من اينه:

Cpu: Ryzen 1700

Main: msi b350 tomahawk

power: cooler master V750

Ram: 2*16gb bus 3200

cooler: CoolerMaster MasterLiquid 140

ssd:plextor m7v 128gb

case: dukas OR green Z+ grand

پاور رو به هيچ وجه سمت برند هاي ريدمكس و.. نريد بهترين پاور ها از نظر كيفيت و گارانتي خوب گرين و كولرمستر هستند.

رم رو ٢تا ١٦ گيگ زدم اگه بودجتون نميرسه حتماً ١ عدد ١٦ گيگ تهيه كنيد بعدا يك ماژول ديگر اضافه كنيد. تو برنامه هاي مورد استفاده شما ٣٢ گيگ رم مثل ٥١٢ مگابايت رم براي سيستم گيمينگ هست پس تا ميتونيد تك ماژول هاي با حجم بالا خريداري كنيد چون مادربرد ٤تا جا بيشتر براي رم نداره و افتر و سينما فور دي وحشتناك تشنه رم هستند، باس رم هم ٣٢٠٠ تاثير قابل توجهي تو رندر داره اگر بودجتون ميرسه از اين مورد هم دريغ نكنيد.

كولر هم ١٤٠ از يك برند با كيفيت مثل كولرمستر براي اين سيستم كفايت ميكنه بيشتر هيچ نيازي نيست.

اما گرافيك، براي برنانه هاي مورد استفاده كارت هاي انويديا كه تكنولوژي هسته هاي كوداي اين شركت رو دارند بهترين انتخاب هستند. براي همين كارتي رو انتخاب كنيد نسبت به قيمتش بيشترين هسته كودا رو داشته باشه كه من به ترتيب بهترين هاش رو از نظر قيمت و يافت شدن در بازار مينويسم البته سري ٩٠٠ در بازار به سختي پيدا ميشه اگر از همين فروم كاركرده خريداري كنيد عاليه:

1080ti

1080

980ti

980

1070

970 

لینک به دیدگاه

عزیز به نظرم سیستم زیر به مراتب برای شما بهتره و یه تناسبی بین قطعات هست. این کسی که لیست به شما داده گویا هرچی دم دستش بوده لیست کرده. عزیز تو لیون پردازنده 1600 موجود نیست . اگه این 300 تومن رو هم می خوای ندی می تونی پردازنده رو 1600 بخرید که حدودا 400 تومن ارزون تره.

thumb_1495623464_13-128-991-V03.jpg
مادربرد گیگابایت AB350-Gaming 3
وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ - 3 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۵۳۹,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۵۳۹,۰۰۰ تومان
thumb_1491977358_1.jpg
سی پی یو ای ام دی Ryzen 7 1700
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 1سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۱,۲۴۵,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۱,۲۴۵,۰۰۰ تومان
thumb_1469686793_Potenza%20red%20dual.jpg
رم گیل اوو پوتنزا DDR4 16GB 8GBx2 3200Mhz
وضعیت گارانتی : با گارانتی گارانتی ایستا - لایف تایم     رنگ : قرمز
delete.png حذف
قیمت : ۵۷۵,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۵۷۵,۰۰۰ تومان
thumb_1421746993_850%20EVO%20-%2001.jpg
اس اس دی سامسونگ 850 EVO 250GB SATA3
وضعیت گارانتی : با گارانتی دو سال MIT     رنگ : مشکی
delete.png حذف
قیمت : ۳۸۵,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۳۸۵,۰۰۰ تومان
thumb_1477306111_1.jpg
کارت گرافیک گالاکس GTX 1060 OC 6GB
وضعیت گارانتی : با گارانتی الماس ایران - 2 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۱,۱۵۵,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۱,۱۵۵,۰۰۰ تومان
thumb_1472459793_Z2_Honor_01.jpg
کیس گرین زد 2 آنر
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۱۴۳,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۱۴۳,۰۰۰ تومان
thumb_1425107755_GREEN%20450-650%20UK%20-%2001.jpg
پاور گرین 550 وات GP550A-UK
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین 37 ماه     رنگ : مشکی
delete.png حذف
قیمت : ۲۶۱,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۲۶۱,۰۰۰ تومان
  مبلغ قابل پرداخت : ۴,۳۰۳,۰۰۰ تومان
لینک به دیدگاه

درود

در تکمیل گفته های دوستان ssd ظرفیت 240 گیگ یا بالاتر بگیر.

گرافیک به ترتیب برتری کارایی به قیمت

gtx 780ti

gtx 980ti 

هردو کارکرده

و بعد بر اساس بودجه 

1080ti

1080

1070

اگر به دلیل بازار مکاره ی ماینینگ نبود چند مورد کارت amd هم می شد پیشنهاد کرد، ولی با توجه به وضعیت کنونی باید  ازشون صرفنظر کرد.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

خب اين كانفيگ كه براي افتر و پريمير و سينما فور دي از بيخ مورد داره، كلا پارش كن بريز دور..

من پيشنهادم اينه بري رو پلتفرم رايزن براي اين كار به طور وحشتناكي قوي تر هست كافيه بنچمارك هاي Cinebench اين دو پردازنده رو مقايسه كني تقريبا رايزن دو برابر كيبي ليك اسكورش هست.

سيستم پيشنهادي من اينه:

Cpu: Ryzen 1700

Main: msi b350 tomahawk

cooler: CoolerMaster MasterLiquid 140

كولر هم ١٤٠ از يك برند با كيفيت مثل كولرمستر براي اين سيستم كفايت ميكنه 

درود

تا جایی که اطلاع دارم کولرهای مایعی که هم اکنون در بازار داخلیه جز برای مادربورد کراسهر با رایزن سازگار نیست و با توجه به تجربه های دوستان کولر همراه پردازنده کارایی قابل قبولی داره.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

تا جایی که اطلاع دارم کولرهای مایعی که هم اکنون در بازار داخلیه جز برای مادربورد کراسهر با رایزن سازگار نیست و با توجه به تجربه های دوستان کولر همراه پردازنده کارایی قابل قبولی داره.

Deep Cool Captain EX و MasterLiquid معمولي از جمله واتركولر هاي رايزن ساپورت موجود در بازار هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از نظر من حتي كولر هاي استوك اينتل هم براي پردازنده هاي غير K مناسب هستند ولي براي كارهاي پردازشي و زير لود بودن هاي طولاني كه تو كارهاي رندرينگ خيلي طبيعيه وجود يك واتركولر حداقا ١٤٠ يا ١٢٠ حداقل از نظر نويز خيلي خيلي خيلي خيلي خوبه.

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

حاجی من کامپیوترو روشن میکنم با فن استوک اینتل دما رو 60 هست !! توی لود که بالای 80 میره .

در در 1396/04/10, 23:58:10، Ali Alborz گفته است :

Deep Cool Captain EX و MasterLiquid معمولي از جمله واتركولر هاي رايزن ساپورت موجود در بازار هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از نظر من حتي كولر هاي استوك اينتل هم براي پردازنده هاي غير K مناسب هستند ولي براي كارهاي پردازشي و زير لود بودن هاي طولاني كه تو كارهاي رندرينگ خيلي طبيعيه وجود يك واتركولر حداقا ١٤٠ يا ١٢٠ حداقل از نظر نويز خيلي خيلي خيلي خيلي خوبه.

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

بله درسته و پوزش می خوام

دیپکول رو اطلاع نداشتم و کولرمستر رو هم شنیده بودم ولی مطمئن نبودم. البته این پلتفرم رو ازنزدیک نیازموده ام و به داده های عملیش مسلط نیستم و گفتم بر اساس تجربه های دوستان.

کاش دوستانی  که رایزن دارند کم لطفی نکنندو تجربههاشونرو همرسان کنند.

تا این لحظه جزیک نفر  کسی همراهی نکرده.

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

حاجی من کامپیوترو روشن میکنم با فن استوک اینتل دما رو 60 هست !! توی لود که بالای 80 میره .

بستگي داره كلاك و ولتاژ پردازنده رو چطور ست كرديد، بعضي از مادربرد ها اوركلاك اتوماتيك دارند چك كنيد كه غير فعال باشند، از طرفي هم فصل تابستان هست و دماي محيط بالا اين دما با كولر استوك زياد غير طبيعي نيست، به هر حال كه من به كولر استوك اعتقادي ندارم بعضي از دوستان براشون دماي بالاي پردازنده اهميتي نداره و خريد واتركولر رو خرج بيهوده ميدونن، بستگي به خودتون داره به طور خلاصه اگر ميخوايد سيستم پايدارتر و با عمر بيشتري داشته باشيد واتركولر بخريد اگر نه كه جناب بهمنيان فرمودند كولر استوك هم قابل قبوله (شما فكر كن AMD كولر غير قابل قبول بزار همراه پردازنده هاش) بحث اصلا قابل قبول بودن نيست برميگرده به خواسته و كاربري مصرف كننده. به شخصه از اونجا كه كار من تدوين و گرافيك هست و اكثرا رندرهاي حساس و طولاني دارم از هيچ چيز و خرجي كه سيستمم رو پايدارتر كنه دريغ نميكنم، چرا؟ چون به هيچ وجه دوست ندارم وسط رندرگيري با بلو اسكرين مواجه بشم و تمام زحمتم به باد بره و از طرفي هم پروژه رو به موقع اماده نكنم و دست كارفرما ندم. تو سيستم هاي رندرينگ و تدوين مهمترين بخش پايداري سيستم هست و بس.

و از همين اصل مجموعه هايي مثل مازستا دارن استفاده ميكنن و پول هاي خوبي هم بابت همين اسمبل (مثلاً) فكر شده و مهندسي شدشون از خريدار ميگيرن.

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

حاجی تازه داون کلاک هم کردم اورکلاک کجا بود ! کولر و پنکه روشن کنی هم تازه میره رو  55 شدیدا هم دنبال کولر خوب هستم چون بودجم محدود هست منتظر یه کولر خوب دسته دو میگردم که متاسفانه  فروش رفتن

لینک به دیدگاه

برای رندر سراغ RYZEN برو ، بهتره فکر فرکانس بالاتر رم هم باشی . RYZEN به خوبی از فرکانس رم بهره می بره و توی نرم افزار های اینچنینی هم فرکانس رم مهمه . راستی برای خرید فکر حداقل 16 گیگ رم باش پس رم های 4 گیگ رو کلا بزار کنار و توی فکر 2 تا 8 یا 4 تا 8 باش یا اصلا برو سراغ رم 16 گیگ .

اگر نیاز به Nvidia Cuda داری کارت 780Ti به صورت دسته 2 با قیمتی در حدود 800 تومن یک انتخاب خوبه . بهتره کلا سراغ سری GTX 1000 نری چون به بودجه شما نمی خوره ( مجبوری پایین رده بگیری که جالب نیست ) . اگر هم Nvidia Cuda نمی خوای میتونی بری سراغ  RX570 که فعلا به دلیل ماینینگ در دسترس نیست . اما احتمالا به زودی میشه با قیمت خوب توی بازار پیدا کرد .

SSD نقش مهمی داره اما بهتره سراغ حجم بالاتر بری تا با پرشدن SSD سرعت افت نکنه . برای فن هم فعلا دست نگه دار . دما محیط به شدت در دمای سیستم تاثیر داره اول با فن استوک یه تست بکن اگر دما راضی کننده نبود برو سراغ یه فن بدرد بخور . CPU های سری RYZEN مصرف کمی دارن و CPU هشت هسته ای 1700فقط 65 وات مصرف داره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...