رفتن به مطلب

HD5750 مشکل در FIFA11

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام.سیستم من اینه:

MONITOR: LG 17

VGA:XFX HD5750 1GIG

CPU:AMD ATHLON64X2 5000

RAM:2GIG 800

من این کارت گرافیک رو جدیدا خریدم و کل دلیلم برای ارتقا کامپیوتر بازی کردن FIFA11 بود که حالا باهاش به مشکل برخوردم.توی بازی مرتب بازی گیر می ده و تصویر پرش داره.حتی موقعی که رزولوشن رو تا 1024*768 پایین می آرم.البته اینو بگم که که من قبلا 9400GT داشتم و با اون هم دقیقا همین مشکل رو داشتم.با آپگرید کردن کارت گرافیک مشکلم خیلی کمرنگ تر شد اما هنوز آزار دهنده هست و نمیشه درست بازی کرد.

این رو هم بگم که من با همین سیستم در رزولوشن 1280*1024 (بالاترین رزولوشن مانیتورم) و بالاترین تنظیمات گرافیکی در بازی MAFIA II و DIRT3 بنچمارک گرفتم که AVG FPS اومد روی 38.5 ....با توجه به این مسیله بعید می دونم مشکل من در FIFA11 سخت افزاری باشه ، به هر حال هرچی باشه FIFA11 از MAFIA II سبکتر هست .

لطفا کمک کنید.خیلی خیلی ممنونم/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

دوست عزیز تنظیمت فیفا رو به شکل زیر تقییر دهید اگه بازم مشکل داشت بگید راه بعدی رو بگم .

487nbus8yhcqaaid3ifn.jpg

لینک به دیدگاه

از چه ویندوزی استفاده میکنی؟ اگر از ویندوز 7 استفاده میکنی مشکلت کارت گرافیک نیست و به احتمال زیاد رم کم میاری .

لینک به دیدگاه

خیلی متشکر از اظهار نظر همه.

تمام مواردی رو که گفتم توی ویندوز سون انجام دادم.

حالا رفتم توی ایکس پی و FIFA11 رو روی آخرین گرافیک بازی کردم ، بنچمارک MAFIA II هم به 44.1 رسید.

با این تفاسیر به نظر شما باید قیم سون رو بزنم ؟ به نظرتون مشکل از کجاست ؟ از درایور کارت گرافیک نیست؟

درباره رم هم فکر نمی کنم که کم بیاره ، چون در هنگام اجرای بازی ها RAM USAGE بیشتر از 900MB نمیشه.

خیلی خیلی ممنونم

لینک به دیدگاه

مطمئنا از 900 بیشتره . من موقعی که دارم فیلم نگاه میکنم حدود 1200 مگ از رم اشغال میشه . ولی برای اطمینان به آخرین ورژن درایور گرافیک آپدیت کن . شاید درست شد . ولی به احتمال زیاد همون رم کم آوردنه .

لینک به دیدگاه

با تشکر از همه دوستان.

می خواستم سوال کنم که اگه من رمم رو به 3gig ازتقا بدم ؛ آیا تفاوت چندانی با وضعیت فعلی خواهد داشت؟یعنی فریم ریت بالاتری می گیرم؟مثلا در این حالت که فریم MAFIA2 روی 44.1 هست به چند می رسه تقریبا؟

MER30

لینک به دیدگاه

یک رم 2 گیگ دیگه مشابه رم قبلی خودتون تهیه کنید . و روی سیستم نصب کنید. به این ترتیب هم رم 2 برابر میشه و هم اینکه رم ها به صورت dual channel خواهد بود که باز هم بر روی افزایش سرعت سیستم تاثیر می گذارد.

البته برای اینکه از 4 گیگ رم بطور کامل استفاده شود باید ویندوز رو به 64 بیت تبدیل کنید

برای راهنمایی بهتر مدل مادر برد رو هم مشخص کنید.

لینک به دیدگاه

یک رم 2 گیگ دیگه مشابه رم قبلی خودتون تهیه کنید . و روی سیستم نصب کنید. به این ترتیب هم رم 2 برابر میشه و هم اینکه رم ها به صورت dual channel خواهد بود که باز هم بر روی افزایش سرعت سیستم تاثیر می گذارد.

البته برای اینکه از 4 گیگ رم بطور کامل استفاده شود باید ویندوز رو به 64 بیت تبدیل کنید

برای راهنمایی بهتر مدل مادر برد رو هم مشخص کنید.

با تشکر از نظر شما دوست عزیز ؛ اما جسارتا من جواب سوالم رو نگرفتم ، می خواستم بدونم که آیا افزایش رم ، افزایش فریم ریت رو در بر خواهد داشت یا نه؟

خیلی ممنونم.

لینک به دیدگاه

در صورتیکه دست گاه شما از نظر رم ضعیف باشه سیستم در کل کند میشه و مشکل ایجاد میشه .

ولی وقتی رم 4 گیگ باشه این میزان از رم برای os و بازی کافی هست و با افزایش رم به بیش از این مقدار ، عملا هیچ تاثیری در fps وجود نخواهد داشت.

شما اگر مطمئن هستید که ردر هنگام بازی رم کم میاد ، نتیجتا افزایش رم به پرفورمنس سیستم و سرعت بازی کمک میکنه ولی اگر مشکل رم ندارید، با اضافه کردن رم به fps بیشتر نمی رسید.

همانطور که آقا حامد گفت ، من هم فکر میکنم 2 گیگ رم برای شما در هنگام بازی کافی نیست.

لینک شما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببینید موقعی که سیستم رم کم میاره یعنی اطلاعات مورد نیاز یک برنامه بیشتر از مقدار فضای خالی حجم رم شماست بهمین دلیل مقداری از اطلاعات به اجبار بر روی هارد باقی مانده و موقه ای که برنامه به اون اطلاعات باقی مانده برای پردازش احتیاج پیدا میکنه چون سرعت کپی دیتا از هارد به رم پاین هست عمل پردازش با وقفه روبه روشده که همین باعث افت فریم شما میشه .

اگه مشکل شما کمبود حافظه ی رم باشه باید با ارتقاع مشکلتون برطرف بشه .

با تشکر @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این لینک رو نگاه کنید الان پیدا کردم. دقیقا مشکل شما را داشته اند .

لینک شما

با استفاده از این نرم افزرا مشکل حل شده است

game booster

لینک به دیدگاه

با تشکر از همه دوستان.

اگه اجازه بدید یکم تجربی تر بحث کنیم.

سیستم من این بود

CPU:AMD ATHLON64X2 5000

VGA:HD5750 1GIG

RAM:2GIG DDR2 800

و سستم یکی از دوستانم اینه:

CPU:INTEL E7500

VGA:GTS250 1GIG

RAM:4GIG DDR3

من دربازی DIRT3 به مقدار متوسط 39.8 فریم می گیرم ؛ اما دوستم نزدیک به 65 فریم می گیره.

حالا می خواستم ببینم علت تفاوت این فریم در چیه؟

اونچه که مسلمه کارت گرافیک من از کارت گرافیک اون قویتره. سی پی یو E7500 هم بعید می دونم که اونقدر از AMD 5000 قویتر باشه که این اختلاف رو سبب بشه؛آیا این اختلاف رو رم سبب میشه؟

لینک به دیدگاه

اگر هر دو از ویندوز 7 استفاده میکنید بیشترین دلیل این اختلاف میتونه رم باشه . ولی 7500 از اون مدل amd قویتره و اون هم دلیل اختلاف هست . هر دو مورد دخالت دارن .اگر کارت گرافیک هر دو 5750 بود اختلاف بیشتر میشد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

به احتمال بسیار زیاد مادربورد شما am2 هست و گذرگاه PCI_EX 16 ورژن 1 داره البته این رو هم بگم که مادربورد های AM2 یک گلوگاه برای کارت گرافیک به حساب میان . مخصوصا اگه گرافیک آنبرد داشته باشن .

شما مدل مادربوردتون رو ذکر بفرمایید تا بشه بهتر راهنمایی کرد .

لینک به دیدگاه

درود :

به احتمال بسیار زیاد مادربورد شما am2 هست و گذرگاه PCI_EX 16 ورژن 1 داره البته این رو هم بگم که مادربورد های AM2 یک گلوگاه برای کارت گرافیک به حساب میان . مخصوصا اگه گرافیک آنبرد داشته باشن .

شما مدل مادربوردتون رو ذکر بفرمایید تا بشه بهتر راهنمایی کرد .

ممونم از توجهت عزیز

مین من ASUS M2N-X هست.اما متاسفانه از چیزایی که فرمودید من سر رشته ندارم و هیچی نمی فهمم...

لینک به دیدگاه

همونطوری که آقا محمد گفت مادربورد شما سوکت AM2 هست و Pci-ex ورژن 1 . کارت گرافیک شما pch-ex ورژن 2 رو پشتیبانی میکنه . وقتی شما اون رو روی ورژن 1 نصب میکنید سرعتش نصف میشه . نتیجه میگیریم که شما اگر میخوای از تمام قدرت کارتت استفاده کنی باید تغییرات اساسی تو مادربورد و رم سیستمت بدی . اگر فقط میخوای باهاش بازی رو اجرا کنی همون ارتقای رم کافیه . مادربورد شما حداکثر از 4 گیگ رم پشتیبانی میکنه که برای شما کافیه . 2 ماژول 2 گیگ روش بذاری میتونی بازیها رو اجرا کنی . البته تو بازیهای سنگین سیستمت کم میاره . این هم لینک مادربورد :

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NX/#specifications

لینک به دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان و تشکر از همگی.

امروز بازی GTA IV رو نصب کردم ؛ افتضاح بود.فریمم امود روی 17 .تازه TXTURE QUALITE رو نتونستم روی HIGH بگذارم.بازی مرتب پرش داشت و اصلا نمی تونستم بازی کنم.راستی این رو هم بگم که توی بازی MAFIA II هم با وجود اینکه فریم خوبی می گیرم ، اما بازی لگ داره و پرش های البته خیلی خفیف داره ، ممکنه این ها هم بخاطر رم باشه؟

این بنچ بازی GTA IV رو می گذارم.شاید به دوستان کمکی کنه که مشکل من رو تشخیص بدن.

http://up.iranblog.com/images/zt383k565myaiw5rzjuf.png

خیلی ممنونم

لینک به دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان و تشکر از همگی.

امروز بازی GTA IV رو نصب کردم ؛ افتضاح بود.فریمم امود روی 17 .تازه TXTURE QUALITE رو نتونستم روی HIGH بگذارم.بازی مرتب پرش داشت و اصلا نمی تونستم بازی کنم.راستی این رو هم بگم که توی بازی MAFIA II هم با وجود اینکه فریم خوبی می گیرم ، اما بازی لگ داره و پرش های البته خیلی خفیف داره ، ممکنه این ها هم بخاطر رم باشه؟

این بنچ بازی GTA IV رو می گذارم.شاید به دوستان کمکی کنه که مشکل من رو تشخیص بدن.

http://up.iranblog.c...myaiw5rzjuf.png

خیلی ممنونم

سی پی یو و رم شما برای iv کم هستش در ضمن شما مادربردت خیلی قدیمی هست بدشم چیپست مینت اینویدیا هست.که کلا پیشنهاد نمیشه رو چیپ اینویدیا کارت amd بست. اونم 520 که خیلی قدیمیه این هم میتونه غیر از اینکه ماربردت pci ex1 هست تو کارایی کارت گرافیکت تاثیر بزاره:o

لینک به دیدگاه

با تشکر ازهمه دوستان که در این بحث شرکت کردن.

به عنوان نتیجه گیری کلام آخر رو میگم.

سیستم من از نظر مین ، سی پی یو و رم ضعیفه.اما متاسفانه من بودجه ارتقا کلی رو ندارم.از طرفی کامپیوتر رو هم برای نهایت تا 6 ماه دیگه می خوام.بعدش می خورم به کنکور و ...

با این تفاسیر به نظر شما این خوبه که من رمم رو به 4 گیگ ارتقا بدم و سی پی یو هم تا 2.8 یا 2.9 اور کنم؟یعنی این تغییرات تا 6 ماه دیگه به من جواب می ده؟شما پیشنهاد بهتری دارین؟

خیلی خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

به نظر من شما با خرید رم ddr 2 فقط 50 60 هزار تومن رو داری میریزی دور عزیز

لینک به دیدگاه

به نظر من شما با خرید رم ddr 2 فقط 50 60 هزار تومن رو داری میریزی دور عزیز

کی همچین قیمتی داده؟ رم DDR2 مناسب الان حدود 35 تا 36 هزار تومان هست . فعلا و در حال حاضر کم خرج ترین کاری که میتونید انجام بدید همینه . ولی انتظار معجزه نداشته باشید . سیستم شما تو خیلی از بازیها ممکنه اونطوری که شما انتظار دارید عمل نکنه . برای اورکلاک هم توصیه میکنم با احتیاط عمل کنید .

لینک به دیدگاه

کی همچین قیمتی داده؟ رم DDR2 مناسب الان حدود 35 تا 36 هزار تومان هست . فعلا و در حال حاضر کم خرج ترین کاری که میتونید انجام بدید همینه . ولی انتظار معجزه نداشته باشید . سیستم شما تو خیلی از بازیها ممکنه اونطوری که شما انتظار دارید عمل نکنه . برای اورکلاک هم توصیه میکنم با احتیاط عمل کنید .

من منظورم 2 تا رم ddr 2 بود....

لینک به دیدگاه

من منظورم 2 تا رم ddr 2 بود....

چون ایشون 2 گیگ داشتن و 2 گیگ دیگه احتیاجشون بود من فکر کردم شما 2 گیگ منظورته . :o

لینک به دیدگاه

چون ایشون 2 گیگ داشتن و 2 گیگ دیگه احتیاجشون بود من فکر کردم شما 2 گیگ منظورته . :o

مادربرد ایشون کلا 2 تا اسلات رم داره که ایشون الان 2 تا 1 gb دارن اگر بخوان 4 gb کنن پس 2 تا رم میخوان دیگهI%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...