رفتن به مطلب

HD5750 مشکل در FIFA11

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ولی بازم شما اگر حتی رم رو هم 4gb بکنی شاید تو بعضی بازی ها تفاوتی ببینی ولی تو بعضی ها نه مثلا همین dirt 3 شما اگر رم رو هم 4 gb کنی بازم cpu شما تقریبا 70% از cpu لازمی هم که برای این بازی پیشنهاد شده ضعیف تره!Shame%20On%20You.gif

لینک به دیدگاه

اش

به نظر من شما با خرید رم ddr 2 فقط 50 60 هزار تومن رو داری میریزی دور عزیز

داداش من که گفتم بودجه ندارم،ما درباره خوب و خوب تر صحبت می کنیم که من فعلا دستم به اون خوب تره نمی رسه.ممنون از نظرت

به نظر من شما با خرید رم ddr 2 فقط 50 60 هزار تومن رو داری میریزی دور عزیز

برار رم من دو گیگ هست ؛ یک دونه دو گیگ ؛ پس فقط می خوام یک دو گیگ دیگه بگیرم.ممنون از توجهت.

کی همچین قیمتی داده؟ رم DDR2 مناسب الان حدود 35 تا 36 هزار تومان هست . فعلا و در حال حاضر کم خرج ترین کاری که میتونید انجام بدید همینه . ولی انتظار معجزه نداشته باشید . سیستم شما تو خیلی از بازیها ممکنه اونطوری که شما انتظار دارید عمل نکنه . برای اورکلاک هم توصیه میکنم با احتیاط عمل کنید .

من که الان مشکل جدی ندارم ، MAFIA II و BROTHERHOOD از سنگین ترین بازی های این روزها هستند که من راحت اجراشون می کنم، فقط چند تا لگ کوچیک داره که من می خوام اونا رو برطرف کنم برار.خیلی خیلی ممنونم

من منظورم 2 تا رم ddr 2 بود....

:o =D> ;) من یه دوگیگ دارم و می خوام فقط یه دو گیگ دیگه بگیرم عزیز

مادربرد ایشون کلا 2 تا اسلات رم داره که ایشون الان 2 تا 1 gb دارن اگر بخوان 4 gb کنن پس 2 تا رم میخوان دیگه

:) :wacko: :blink:

ولی بازم شما اگر حتی رم رو هم 4gb بکنی شاید تو بعضی بازی ها تفاوتی ببینی ولی تو بعضی ها نه مثلا همین dirt 3 شما اگر رم رو هم 4 gb کنی بازم cpu شما تقریبا 70% از cpu لازمی هم که برای این بازی پیشنهاد شده ضعیف تره

اما من که در DIRT3 مشکلی ندارم دارم 40 تا فریم می گیرم و بازی بدون مشکل در حال اجراست عزیز

لینک به دیدگاه

خوب درباره رم اشتباه کردم پوزش

در کل نظر من اینه که شما اصلا صبر کن کلا عوض کن همرو عوض کن با 2 gb رم اضافه هم 40 فریم 70 تا نمیشه. میشه؟Shame%20On%20You.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما چاره ای جز این کار نداری! سی پی یو رو تا 3 اور کن اگه کولر داری تا 3.3

یه رم 2 گیگ هم بنداز روش! تو همون XP هم فعلا بازی کن!

لینک به دیدگاه

این سی پی یو اصلا برای اورکلاک مناسب نیست.اصلا دست به این کار نزنید.مشکلی که در فیفا11دارید احتمال زیاد مربوط به کرک بازی است چون اشخاص دیگری هم چنین مشکلی داشتند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

دوست عزیز مشکل شما کاملا به مادربورد مربوط میشه

بنده حدود سه سال پیش یدونه از این مادربورد های m2n از برند آزروک داشتم که از همون چیپست انویدیا 520 استفاده میکرد که حتی از یک گرافیک 8400 هم تمام بهره را نمیبرد و تو بازی ها کاملا مشکل داشتم .

شما همون مادربورد رو بفروشید و یه مادربورد دست دو am2+ گیر بیارید مشکلتون کامل حل میشه :o

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...