رفتن به مطلب

ارسال کالا

mahdind
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده روز شنبه یک کامپیوتر کامل بدون هارد خریدم و روز یک شنبه نوع ارسالش رو به پست تغییر دادم و گفتند که فردا یعنی روز دوشنبه ارسال میشه امروز روز سه شنبه هست و هنوز در سایت معلق هست کالای من و ارسال نشده . میخواستم ببینم چه روزی ارسال میشه کالای من با تشکر در ضمن پول رو هم کامل پرداخت کردم

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، mahdind گفته است :

سلام

بنده روز شنبه یک کامپیوتر کامل بدون هارد خریدم و روز یک شنبه نوع ارسالش رو به پست تغییر دادم و گفتند که فردا یعنی روز دوشنبه ارسال میشه امروز روز سه شنبه هست و هنوز در سایت معلق هست کالای من و ارسال نشده . میخواستم ببینم چه روزی ارسال میشه کالای من با تشکر در ضمن پول رو هم کامل پرداخت کردم

با تشکر

دوست عزیز لیون ی فروشگاه بزرگه روزانه کلی ارسال توسس پست داره

تا ظهر ساعت 3 صبر کنید تا کد رهگیری رو براتون روی سایت قرار بدن

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، mahdind گفته است :

سلام

با تشکر

دوست عزیز قطعا کالاتون رو فرستادن.من فن جت فلو خریدم از لیون.چون نزدیک عید بود پست دیر میفرستاد.تا 2 روز زده بود معلق.بعد با لیون تماس گرفتم. و کد رهگیری رو بهم گفتن.شما هم میتونی تماس بگیری و کد رو بهت بگن

لینک به دیدگاه

سلام بنده هم 3 روز پیش یه موس و پد موس سفارش دادم و دیروز کالا ها به دستم رسید در صورتی که هنوز کد رهگیری برام ارسال نشده بود، با پیگیری که از لیون انجام دادم فهمیدم که بخاطر بالا بودن سفارشات و لیست ارسالشون پست کد های رهگیری رو بصورت کلی براشون ارسال میکنه. یکم صبر کنید کالا به دست ـتون میرسه.

موفق باشید :x

لینک به دیدگاه

ببخشید کد رهگیری همونی هست که توی لیست سفارشات کنار قیمت هست و ده رقمیه؟ اگه اونه که دارم و تو سایت پست هم میزنم مینویسه "اطلاعات رهگیری مرسوله هنوز به مرکز ارسال نشده است"

خیلی ممنون از پاسخ هاتون ببخشید من کمی عجله کردم برای دریافت کالا وگرنه کار لیون که درسته

لینک به دیدگاه

• 5 سال بعد...

سلام ،من هشتم یه خنک کننده سفارش دادم اما هنوز توی سایت زده آماده ارسال هیچ کد پیگیری هم برام ندادند،شماره سفارش هم176505هست

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، yaser1359 گفته است:

سلام ،من هشتم یه خنک کننده سفارش دادم اما هنوز توی سایت زده آماده ارسال هیچ کد پیگیری هم برام ندادند،شماره سفارش هم176505هست

در این تاپیک مشکل رو مطرح بفرمایید:

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...