رفتن به مطلب

افت ناگهاني پرفورمنس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من به تازگي يك مانيتور 4k خريدم (benq bl2711u) يك روز حدودا باهاش كار كردم تو بازي هاي battlfield 4 و cod modern warfare remastered با تنظيمات ultra به رواني بازي ميكردم و 60 فريم را ميگرفتم بعد به مدت ٤ روز رفتم مسافرت و وقتي برگشتم توي هيچ كدام از بازي هاي بالا ديگر ٦٠ فريم نمي گرفتم و fps حدود 40-45 بود . من دو عدد 1080ti در حالت sli دارم.  الآن كه فريم مناسب ندارم درصد استفاده ي هر كدام از gpu ها در بتلفيلد 4 حدود 50 تا 60 درصد است (با اين درصد كم استفاده اين fps كم زياد عجيب نيست به نظر من)و cod mwr كه اصلا sli ساپورت نمي كنه .ولي قبلا با همون يك عدد gpu هم خوب و روان بود ولي الآن روان نيست و درصد استفاده ي اون gpu كه كار مي كنه حدود 40 تا 45 درصد هست . خلاصه قبلا اينطور نبود . دوستان لطفا كمك كنيد. 

لینک به دیدگاه

سلام عزیز..یادت باشه توی call of duty remaster حتما باید از توی درایور حالت sli رو خاموش کنی وگرنه به شکل عجیبی کارتت خیلی کمتر فریم میده..این یکی از مشکلات این بازیه متاسفانه

توی بنچمارک ها هم دیده شده بود این مسئله

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام عزیز..یادت باشه توی call of duty remaster حتما باید از توی درایور حالت sli رو خاموش کنی وگرنه به شکل عجیبی کارتت خیلی کمتر فریم میده..این یکی از مشکلات این بازیه متاسفانه

توی بنچمارک ها هم دیده شده بود این مسئله

ممنون , قبلا با همين تنظيمات خوب بود نمي دونم چرا يهو اينطور شد 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ابزار های جانبی از جمله g-sync در مواقعی فریم رو میکاهه . اونا رو هم غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید .

لینک به دیدگاه

خوب خدا رو شكر مشكل حل شد .ويندوز را آپديت كردم اول بعد رفتم تو bf4 اولش مشكل پا بر جا بود بعد فهميدم بازي از حالت fullscreen وارد حالت borderless شده بود كه با برگرداندن بازي به fullscreen مشكل رفع شد و cod mwr هم درست شد . ممنون از همگي.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...