رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید دوچرخه

mojtabapes
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان راهنمایی میخوام درباره خرید دوچرخه با بودجه 1میلیون حالا 200 هزار تومن بالاتر هم بره ایراد نداره میخوام یه چیز خوب باشه -از برندهای دوچرخه اصلا هیچی نمیدونم -نمیدونم چی خوبه چی بده ممنون میشم کمک کنین

لینک به دیدگاه

براي استفاده سبك و شهري من تنه هاي ارزان قيمت مثل Cronus, Corratec, Weeler رو با لوازم سطح بالاي شيمانو پيشنهاد ميدم دوچرخه خودم هم Cronus هست با ست Shimano Deore.

تنه هاي خيلي خوب و با كيفيتي هستند طراحي استاندارد و عالي هم دارند..

براي تنه برند هايي مثل Giant, Fuji,GT و... هستند كه خب كيفيت بالاتري دارند و البته قيمت بسيار بالاتري كه براي استفاده معمولي من خريدشون رو منطقي نميدونم.

من پيشنهادم خريد تنه از برند هاي اولي كه گفتم هست كه سايز ٢٧ هم با قيمت خيلي مناسب ميتونيد توشون پيدا كنيد با تجهيزات سطح بالا..

اين دوچرخه خودم هست كه از نظر طراحي تنه واقعا حرف نداره:

IMG_5941.JPG

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

براي استفاده سبك و شهري من تنه هاي ارزان قيمت مثل Cronus, Corratec, Weeler رو با لوازم سطح بالاي شيمانو پيشنهاد ميدم دوچرخه خودم هم Cronus هست با ست Shimano Deore.

براي تنه برند هايي مثل Giant, Fuji,GT و... هستند كه خب كيفيت بالاتري دارند و البته قيمت بسيار بالاتري كه براي استفاده معمولي من خريدشون رو منطقي نميدونم.

من پيشنهادم خريد تنه از برند هاي اولي كه گفتم هست كه سايز ٢٧ هم با قيمت خيلي مناسب ميتونيد توشون پيدا كنيد با تجهيزات سطح بالا..

اين دوچرخه خودم هست كه از نظر طراحي تنه واقعا حرف نداره:

IMG_5941.JPG

ممنون از نظر شما کسی مشهد نمایندگی مطمعن سراغ داره؟؟

لینک به دیدگاه

نکته مهم در خرید دوچرخه سایز تنه هست که بر اساس قد هر شخص سایز بزرگتر کوچسکتر میشه 

مثلا سایزبندی اینجوریه S , M , L , XL که مثلا برای قد 172 تا 180 سایز M همون مدیوم  خوبه 

بعد سایز طوقه رو داریم که 26 و 27.5 و 29 هستن که هرکدوم معایب و مزایای خودشون دارن

با این بودجه از برند های معتبر چیزی نمیشه خرید  مگر دست دوم

مثلا الان جاینت رینکون دیسک 1600 حداقل هست  یا فوجی یا  اسکات و ...

البته با 900 تومن میشه جاینت رینکون LTD  گرفت  که دیگه لوازمش حداقل ها هست  

مشهد هم خیابون 17 شهریور همش دوچرخه و موتور هست

نمایندگی جاینت سر نبش چهار راه و کی تی ام و کیوب و  غیره هم هستش  تو پاساژ موتور و دوچرخه  تقریبا اواسط خیابونش

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ahmad91 گفته است :

نکته مهم در خرید دوچرخه سایز تنه هست که بر اساس قد هر شخص سایز بزرگتر کوچسکتر میشه 

مثلا سایزبندی اینجوریه S , M , L , XL که مثلا برای قد 172 تا 180 سایز M همون مدیوم  خوبه 

بعد سایز طوقه رو داریم که 26 و 27.5 و 29 هستن که هرکدوم معایب و مزایای خودشون دارن

نمایندگی جاینت سر نبش چهار راه و کی تی ام و کیوب و  غیره هم هستش  تو پاساژ موتور و دوچرخه  تقریبا اواسط خیابونش

سلام قدم 180هست ودوچرخه رو برای استفاده داخل شهر میخوام 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، mojtabapes گفته است :

ممنون از نظر شما کسی مشهد نمایندگی مطمعن سراغ داره؟؟

سلام

من خودم گیلان هستم ولی یه رفیق دارم که چند بار از مشهد دوچرخه خریده.

میگه قیمتش از همه جا پایین تر هست.

ادرسشو از دیوار پیدا کرده بود.البته کالاهاشون اک هستن و قابل اعتمادم هستن.رفیقم که خیلی ازشون راضی بود.

خواستی ادرسشو بگیرم براتون بفرستم

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، peto گفته است :

سلام

من خودم گیلان هستم ولی یه رفیق دارم که چند بار از مشهد دوچرخه خریده.

میگه قیمتش از همه جا پایین تر هست.

ادرسشو از دیوار پیدا کرده بود.البته کالاهاشون اک هستن و قابل اعتمادم هستن.رفیقم که خیلی ازشون راضی بود.

خواستی ادرسشو بگیرم براتون بفرستم

سلام ممنون میشم برام بفرستین

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/20, 11:04:03، Ali Alborz گفته است :

اين دوچرخه خودم هست كه از نظر طراحي تنه واقعا حرف نداره

منم در نظر دارم دوچرخه بخرم..هیچ اشنایی هم ندارم برای استفاده شهری می خوام

اینجور که شما گفتین تنه رو باید جدا خرید لوازم رو جدا؟!..این برند هایی که گفتین رو هم من نتوستم قیمتی ازشون توی نت پیدا کنم..حدود قیمتشون چه قدره؟!

دوچرخه  هیبرید(شهری کوهستانی) تا جایی که من فهمیدم مناسب بنده هست

سایز 27.5 مد نظر هست..بودجه خاصی هم در نظر نگرفتم هرچی کمتر بهتر ولی صد در صد تا جایی که کیفیت پایین نیاد

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/20, 16:34:26، ahmad91 گفته است :

من هم دارم اطلاعات کسب می کنم برای خرید دوچرخه

سایز تنه L برای چه رنج قدی هست؟!..در مورد سایز طوقه هم یه توضیح بدین ممنون میشم

این مدلی که گفتین برای استفاده شهری هم مناسبه؟!...ظاهرا تو دسته کوهستانی ها قرار می گیره.."با اطلاعت اندک بنده دوچرخه های شهری خیلی ساده هستن و گوهستانی ها پیچده و گرون و ترکیب این دو دسته که به هیبرید ها معروفه گزینه مناسبیه برای استفاده شهری"...درست و غلطش رو بگین که یکم اسون تر بشه انتخاب کرد

کلا برای استفاده شهری با سایز 27.5 چی پیشنهاد میدن قیمت هم جوری باشه که  به کیفیت و کارایی خللی وارد نکنه و صد البته جیب ما رو هم منهدم نکنه!!

ویرایش شده توسط A.L.I
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...