رفتن به مطلب

مشکل عجیب فریز شدن سیستم گیمینگ من!

xXxHO3EiNxXx
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان و اساتید محترم.

بنده سیستمم رو پارسال طی یک سال خورد خورد از لیون خریدم و خودم اسمبل کردم.

بهتره اول مشخصات قطعاتم رو ذکر کنم:

M.B: MSI Z170A TOMAHAWK LGA1151 Z170 Mainboard

CPU: I5 6600K _  COOLER: DEEPCOOL CPU Cooler GAMMAXX S40

RAM: Geil Pristine Series 8GB 2400Mhz DDR4

GPU : Sapphire NITRO+ RX 470 OC 8GB GDDR5

SSD : Apacer AS330 PANTHER SSD - 120GB

HDD : Toshiba P300 2TB

PSU : POWER GREEN GP530A-EU

مشکل بنده از  حدودا از 4 ماه پیش  شروع شد. مشکل ایه که همه چیز سیستم اوکی هست نرمال کار میکنه. دما رو هم گرفتم سی پی یو توی فشار گیم های سنگین مثل بتلفیلد 1 بالای 65 نمیره. گرافک هم همینجور.

ربطی هم به ساعت گیم نداره از 1 دقیقه تا 10 ساعت تست گرفتم نه لگ و افت فریم وجود داره نه چیز دیگه ای.

اما هر از گاهی (شاید در روز چند بار و گاهی اوقات هفته ای یکبار ! ) از گیم که خارج میشم و به محیط دسکتاپ برمیگردم کامپیوتر فریز میشه و هیچ عکس العملی نداره.

تنها راه حلش قطع کردن برق از پشت پاور هستش چون دکمه ری استارت رو که میزنم کامپیوتر خاموش میشه ولی فن ها و ال ای دی هاش روشن میمونن و مانیتور به اسلیپ میره.

نرم افزاری هم چک کردم ویندوز عوض کردم درایور های مختلفم نصب کردم ولی جوابگو نبوده.

لطفا راهنمایی کنید. خدا خیرتون بده.

لینک به دیدگاه

منم همین مشکلو داشتم روزی یه بار یا دوبار همینجوری هنگ میکرد مادربورد رو بردم گارانتی درست شد. با فازمتر بزن ببین بدنه کیس برق نداره.  ببین جایی از قطعات مخصوصا مادربورد با بدنه کیس تماس نداره

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، alireza_r15 گفته است :

منم همین مشکلو داشتم روزی یه بار یا دوبار همینجوری هنگ میکرد مادربورد رو بردم گارانتی درست شد. با فازمتر بزن ببین بدنه کیس برق نداره.  ببین جایی از قطعات مخصوصا مادربورد با بدنه کیس تماس نداره

اتفاقا برق شدیدی توی کیسم هست جوری که باعث سوزش دست میشه. برای همین منظورم یه سیم ارت به لوله آب مغازم وصل کردم مشکل برقش رفع شد.

ینی مشکل از اونه؟

چجوری باید چک کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود.

احتمال داره مشکل از اس اس دی یا هارد باشه . به این صورت که بعد خروج از بازی یکیشون درست کار نمیکنه . که فقط همین کافیه تا کل سیستم  فریز بشه . یه تست با hdtune از هارد بگیرید یا  بدون هارد یه مدت تست کنید تا ببینید دوباره مشکل پا برجاست یا نه .

تو تسک منیجر رو هم چک کنید . شاید یه چیزی سیستم رو درگیر میکنه و به این حد از درگیری میرسونه که فریز بشه .

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود.

احتمال داره مشکل از اس اس دی یا هارد باشه . به این صورت که بعد خروج از بازی یکیشون درست کار نمیکنه . که فقط همین کافیه تا کل سیستم  فریز بشه . یه تست با hdtune از هارد بگیرید یا  بدون هارد یه مدت تست کنید تا ببینید دوباره مشکل پا برجاست یا نه .

تو تسک منیجر رو هم چک کنید . شاید یه چیزی سیستم رو درگیر میکنه و به این حد از درگیری میرسونه که فریز بشه .

درور بر شما.

اتفاقا سر همین شکی که داشتم هارد رو تازه تعویض کردم. با HDDTUNE هم تست کردم مشکلی ندارن هارد جدید و اس اس دی.

تسک منیجر هم چک کردم مشکلی نیست.

لینک به دیدگاه

با پاور دیگه ای تست کردین ؟

اصولا نباید هیچ برقی تو کیس باشه حالا اینی که میفرمایین دست رو میسوزونه یکم نگران کننده اس.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

با پاور دیگه ای تست کردین ؟

اصولا نباید هیچ برقی تو کیس باشه حالا اینی که میفرمایین دست رو میسوزونه یکم نگران کننده اس.

نه والا تست نکردم متاسفانه.

ینی ندارم پاور دیگه ای که تست کنم اما اینم بگم کیسم یه کیس قدیمی و فلزیه ایا اون موجب اتصالی شده؟

لینک به دیدگاه

به ترتیب:

به پاور

SSD

و کولر شما مشکوکم.

پاورت خیعلی لب مرزیه. واسه این سیستم یه 600 وات بهتره.

SSD که داری ممکنه فیرمورش آپدیت بخواد.اگر فیرمورش آپدیت شده باشه، ممکنه ضعف ذاتی داشته باشه.

و کولر در آخر، ممکنه زیادی محکم شده باشه. این البته یه حدسه.

لینک به دیدگاه

سلام، پیشنهاد من اینه سیستم رو بریزید بیرون از کیس و تست کنید (زیر برد چیز فلزی و رسانا نباشه)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1396/04/21, 21:46:20، ARMIN گفته است :

به ترتیب:

به پاور

SSD

و کولر شما مشکوکم.

پاورت خیعلی لب مرزیه. واسه این سیستم یه 600 وات بهتره.

SSD که داری ممکنه فیرمورش آپدیت بخواد.اگر فیرمورش آپدیت شده باشه، ممکنه ضعف ذاتی داشته باشه.

و کولر در آخر، ممکنه زیادی محکم شده باشه. این البته یه حدسه.

به پیشنهاد شما و یکی از دوستان یه پاور گرین 750 oc+ evo گرفتم.

تست کنیم ببینیم چی میشه.

دمای سی پی یوم هم تحت فشار بازی بتلفیلد 1 مود کانکوئست و تنظیمات اولترا بالای 70 درجه نمیره اونم توی محیطی که 30 درجه دمای اتاقه. آیا عادی هست؟

در ضمن پاور قبلیم گذاشتم برای فروش کسی خواست بگه

ویرایش شده توسط xXxHO3EiNxXx
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...