رفتن به مطلب

مشکل رزولیشن مبدل HDMI برای اکثر بازیها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عزیزان

گرافیک RX 480 دارم و از اونجایی که مانیتورم ورودی HDMI و یا DVI-D نداره مجبور شدم یه مبدل HDMI به VGA بگیرم واسش

از روزی که اینطوری کردم ( چون قبلا هم کارت گرافیک داشتم مثلا خروجی خود سی پی اینتل که 4790K باشه یا گرافیک های دیگه ای که داشتم اما کلا هیچ مبدلی به غیر از مدبل DVI به VGA استفاده نکرده بودم ) هر بازی نصب میکنم

بصورت پیش فرض وقتی روش کلیک میکنم روزلیشنش روی 1050*1680 ست میشه و صفحه مانیتور پیغام میده out of range صدای بازی میاد حالا یا باید برم فایل config بازی رو پیدا کنم و با هزار بدبختی رزولیشنش رو تغییر بدم به 900*1440 یا اینکه اگه alt+tab کار کنه بزنم و از فول اسکرین درش بیارم تا بتونم از داخل بازی رزولیشن رو تغییر بدم

حالا دوستان میدونن چطوری میشه این تنظیم پیش فرض رو تغییر داد ؟

آیا باید مبدل رو عوض کنم ؟

بی زحمت راهنمایی کنید تشکر

ویرایش شده توسط 3D-Designer
لینک به دیدگاه

سلام

من نمیدونم چطور تنظیم پیش فرض رو تغییر بدین، اما اگر این مشکل رو فقط در بازی ها دارید به شما توصیه میکنم از نرم افزار Borderless Gaming استفاده کنید... این نرم افزار این امکان رو به شما میده که بازی رو در حالت Windowed اجرا کنید اما حاشیه های پنجره رو به طور خودکار حذف میکنه تا بازی رو روان تر یا بدون مشکل اجرا کنید!

از اینجا دانلود کنید، سپس تست کنید و نتیجه رو همین جا اعلام کنید

https://github.com/Codeusa/Borderless-Gaming/releases

آخرین نسخه رو دریافت کنید، ضمن اینکه نرم افزار کاملا رایگان هست!

رزولیشن مانیتور چقدر هست راستی؟

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، Saman Taji گفته است :

سلام

من نمیدونم چطور تنظیم پیش فرض رو تغییر بدین، اما اگر این مشکل رو فقط در بازی ها دارید به شما توصیه میکنم از نرم افزار Borderless Gaming استفاده کنید... این نرم افزار این امکان رو به شما میده که بازی رو در حالت Windowed اجرا کنید اما حاشیه های پنجره رو به طور خودکار حذف میکنه تا بازی رو روان تر یا بدون مشکل اجرا کنید!

از اینجا دانلود کنید، سپس تست کنید و نتیجه رو همین جا اعلام کنید

https://github.com/Codeusa/Borderless-Gaming/releases

آخرین نسخه رو دریافت کنید، ضمن اینکه نرم افزار کاملا رایگان هست!

رزولیشن مانیتور چقدر هست راستی؟

حتما تست میکنم خبر میدم

1440 در 900

لینک به دیدگاه

نه عزیز فایده نداره

کاری که این نرم افزار میکنه اینه که اگر من مثلا crysis 3 رو اجرا میکنم بازی روی رزولیشن 1050 * 1680 اجرا میشه من باید alt+tab بزنم تا از حالت فول اسکرین دربیاد این نرم افزار برمیداره ستش میکنه و تمام صفحه میکنه حالا تو این بازی میشه alt+tab زد مثلا dark soul3 همچین قابلیتی نداره و اصلا نتونستم حتی به منوی بازی برم تا رزولیشن رو تغییر بدم فایل کانفیگشم که پیدا نکردم

لینک به دیدگاه

کابل VGA -VGAرو عوض کنید قدیمی بگیرید ( نمیدونم اصن ربطی داره یا نه ) چون من یه کابل قدیمی دارم میزنی حداکثر 1280-1024 رزولوشنشه اما کابلو عوض میکنم میره رو 2560 بعد مانیتورم نمیکشه OUT OF RANGE میده . کابل قدیمی تست کنید ببینین فکر کنم مشکلتون درستشه

لینک به دیدگاه

شما میتونید از Virtual Super Resolution استفاده کنید

برای فعال کردنش برید داخل Radeon Control Panel قسمت Display روشنش کنید و بعد بیاید روی دسکتاپ راست کلیک کنید در قسمت Screen resolution هر رزولوشنی که بازی اتوماتیک روی اون اجرا میشه رو انتخاب کنید و اپلای کنید تا داون اسکیل بشه بر روی مانیتورتون

بعد بازیو اجرا کنید و مشخصاتش رو دستی از داخل بازی تعیین کنید

لینک به دیدگاه

مانیتور جدید بگیرین

و من الله توفیق :1_grinning: 

خداییش به ذهن هیچکی نرسیده بود دیگه مگرنه میگفتن همینجا

لینک به دیدگاه

من با این تبدیل ها کار نکردم ولی اگر از نوع اکتیو خریداری نکردین احتمالا سیستم عامل قادر به شناسایی نوع مانیتور نیست. به همین دلیل روی حداکثر رزولوشن بازی هاتون اجرا میشه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود

رزولوشن اصلی مانیتورت رو - بهترین رزولوشن - روی کارت گرافیک ست کن ( همچنین مقدار هرتز اون رو )

بعد موقع اجرای بازی‌ها به راحتی اتوماتیک فول‌اسکرین میشن،‌ البته اگه تنظیمات بازی رو دستکاری نکنین و نخواید از این مانیتور فول‌اچدی بازی بگیرین!

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود

رزولوشن اصلی مانیتورت رو - بهترین رزولوشن - روی کارت گرافیک ست کن ( همچنین مقدار هرتز اون رو )

بعد موقع اجرای بازی‌ها به راحتی اتوماتیک فول‌اسکرین میشن،‌ البته اگه تنظیمات بازی رو دستکاری نکنین و نخواید از این مانیتور فول‌اچدی بازی بگیرین!

متوجه منظورتون نشدم یعنی چی ؟

خوب رزولیشن مانیتورم 900*1440 هست و الان روزلیشن دسکتاپ هم همینه ( یعنی از بخش تنظیم Display همین میزان رو ست کردم  اما بازی ها وقتی میخام اجرا بشن روی 1050*1680 اجرا میشن

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، 3D-Designer گفته است :

متوجه منظورتون نشدم یعنی چی ؟

خوب رزولیشن مانیتورم 900*1440 هست و الان روزلیشن دسکتاپ هم همینه ( یعنی از بخش تنظیم Display همین میزان رو ست کردم  اما بازی ها وقتی میخام اجرا بشن روی 1050*1680 اجرا میشن

یعنی بدون دستکاری تنظیمات روی این رزولوشن اجرا میشن؟

اتوماتیک فول اسکرین باید باشه دیگه

حتما تنظیمات مربوط به فرکانس - هرتز مانیتور رو چک کن

مدل مانیتور

و تبدیل رو هم اعلام کن

طبق چیزی که توی پست اول دیدم موقعی که مانیتور ارور اوت آو رنج میده بهترین رزولوشن رو هم مینویسه به همراه هرتز!

بهتره همون ست بشه

لینک به دیدگاه

بله بدون دستکاری
نه فول نمیشه اتوماتیک میره رو این رزپلیشن بدون هیچ دستکاری
و گرافیک نمی‌تونه پوشش بده میگه اوت او رنج

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

این روش مام یه امتحان بکن اگه میتونی!

در در 1396/04/25, 17:41:48، GRANDAM گفته است :

کابل VGA -VGAرو عوض کنید قدیمی بگیرید ( نمیدونم اصن ربطی داره یا نه ) چون من یه کابل قدیمی دارم میزنی حداکثر 1280-1024 رزولوشنشه اما کابلو عوض میکنم میره رو 2560 بعد مانیتورم نمیکشه OUT OF RANGE میده . کابل قدیمی تست کنید ببینین فکر کنم مشکلتون درستشه

لینک به دیدگاه

ارور  out of range مشکلش اینه که شما رو روزولوشن بالاتر از مانیتور تنظیم کردی.روزولوشن رو بیار پاییین

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، saman sina گفته است :

ارور  out of range مشکلش اینه که شما رو روزولوشن بالاتر از مانیتور تنظیم کردی.روزولوشن رو بیار پاییین

خب منم همینو میگم حاجی:14_relaxed:

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

از مبدل اکتیو استفاده کن حدود قیمت ۶۰ تا ۷۰ هزار تومنه

اگر کارتت display port داره از مبدل به VGA اون بخر صد در صد کار می‌کنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...