رفتن به مطلب

تبدیل فایل iso

MOHAMMAD TITANZ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان گل لیونی

یه بازی دانلود کردم . اکسترت کردم حالا یه فایل ایزو با فرمت elbu.VDCmount بدست اومده تو هر برنامه ای اضافه اش می کنم تو تبدیلش مشکل داره .( البته کار با برنامه ها رو خوب بلد نیستم ‎)

مراحل رو اگر امکان داره تصویری یا تشریحی یه توضیحی بدید .

متشکر

لینک به دیدگاه

یه نکته ای رو اضافه کنم .

می خوام این فایل ایزو رو به فایل قابل نصب تبدیل کنم .

لینک به دیدگاه

همون تستش رو کامل بلد نیستم .

راه انجام این کار در deamon tools چطوره؟

لینک به دیدگاه

daemon یه درایو مجازی میسازه که باهاش میتونی مثلا همه iso هارو باهاش باز کنی. کافیه اون فایلتونو اجرا کنین این نرم افزار انگار دیویدی رامه و فایل ایزو انگار روی سیدی رایت شده و از توی درایو مجازی میتونین برین داخلش

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MOHAMMAD TITANZ گفته است :

یه نکته ای رو اضافه کنم .

می خوام این فایل ایزو رو به فایل قابل نصب تبدیل کنم .

درود

اصولا بهترین نرم‌افزار برای کار با فایل‌های ISO نرم افزارUltraISO هست و بس

هیچ فایل ISOیی قابل تبدیل به فایل نصب نیست! چرا!؟ چون فایل ISO مانند یک DVD و CD هست که شما باید محتویات اون رو ببینید و در صورتی که بتونید برای اون فایل نصب توسط نرم‌افزارهای مختلفی نظیر InstallShield و ... درست کنید.

در صورتی‌که بخواین فایل‌هاتون رو که داخل این ایمیج ISO هستن تبدیل به یک فایل کنین (EXE) و اون‌ها رو - مثل فایل‌های دانلودی بازی‌ها - پک کنین،‌ می‌تونین با نصب نرم‌افزار WinRAR، روی اون فایل‌ها راست‌کلیک کنین، بعد گزینه Add To Archive رو بزنین،‌ سپس از قسمت Archiving Options تیک Create SFX Archive رو بزنین و اوکی کنین

اینطور شما یک فایل جامع از محتویات ISO دارین که به صورت فایل EXE هست و در سیستم‌های مختلف بدون نیاز به WinRAR قابل استفاده هست.

(این نرم افزار امکانات مختلفی داره که برای آشنایی با اون‌ها می‌تونین از گوگل استفاده کنین)

لینک به دیدگاه

داداش چرا از راه سخت میری با winrar یه راست کلیک کنی رو iso بعد extract here رو بزنی خودش اکسترکت میکنه دگیه این همه سختی:14_relaxed:

در 23 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

در صورتی‌که بخواین فایل‌هاتون رو که داخل این ایمیج ISO هستن تبدیل به یک فایل کنین (EXE) و اون‌ها رو - مثل فایل‌های دانلودی بازی‌ها - پک کنین،‌ می‌تونین با نصب نرم‌افزار WinRAR، روی اون فایل‌ها راست‌کلیک کنین، بعد گزینه Add To Archive رو بزنین،‌ سپس از قسمت Archiving Options تیک Create SFX Archive رو بزنین و اوکی کنین

اینطور شما یک فایل جامع از محتویات ISO دارین که به صورت فایل EXE هست و در سیستم‌های مختلف بدون نیاز به WinRAR قابل استفاده هست.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

داداش چرا از راه سخت میری با winrar یه راست کلیک کنی رو iso بعد extract here رو بزنی خودش اکسترکت میکنه دگیه این همه سختی:14_relaxed:

قربان اکسترکت کردن کجا و چیزی که ایشون فرمودن کجا!

اکسترکت کردن نیازی نداره چون ممکنه فایلهای مخفی یا بوت و ... توی اون ISO وجود داشته باشن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...