رفتن به مطلب

AMD پردازنده های Threadripper را با خنک کننده مایع AiO باندل می کند

Recommended Posts

596cd0fa3ce13_AMDtoIncludeAIOLiquidCoolerswithRyzenThreadripperProcessors(1).thumb.jpg.b6666a68dfc99e8a28298e4a9c5ff7ac.jpg

در حرکتی که می تواند موقعیت ارزش خرید پردازنده های رقیب Core X را حتی بیش از پیش با خطر رو به رو کند، گفته می شود AMD قصد دارد دو پردازنده جدید سری Threadripper خود را به همراه خنک کننده های مایع AiO عرضه کند. در حالی که این کمپانی در مراسم معارفه رسمی مدل های 1920X با 12 هسته فیزیکی / 24 رشته پردازشی و 1950X با 16 هسته فیزیکی / 32 رشته پردازشی به همراه پردازنده های سری Ryzen 3 از توان مصرفی این دو مدل چیپ خانواده Threadripper سخنی به میان نیاورد، طبق شایعات قبلی، مصرف مدل 12 هسته ای 125 وات و مدل 16 هسته ای 155 وات برآورد می شود که می توانند به همراه یک خنک کننده مایع AiO دمای کاری متعادلی داشته باشند. البته این اولین باری نیست که AMD به همراه پردازنده های خود یک خنک کننده مایع باندل می کند؛ در گذشته نیز مدل های خاصی از پردازنده های پرمصرف 8 هسته ای سری FX هم با یک خنک کننده مایع باندل می شدند.

596cd0fbbac52_AMDtoIncludeAIOLiquidCoolerswithRyzenThreadripperProcessors(2).jpg.f5111c5bc7c8006f8e2ef3a1d77ff1b5.jpg

این میزان توان مصرفی به همراه کمبود فعلی در خنک کننده های سازگار شرکت های ثالث، AMD را مجبور کرده خود دست به کار شده تا مطمئن شود خریداران ابتدایی پردازنده های Threadripper بدون خنک کننده قابل نصب بر روی سوکت جدید TR4 نخواهند ماند.

در طرف دیگر اما، سوکت جدید LGA2066 اینتل که میزبان پردازنده های سری Core X می باشد از این چنین مشکلی رنج نمی برند زیرا فضای نصب خنک کننده های آنها با سوکت قدیمی تر LGA2011v3 یکسان می باشد.

طبق گفته های منابع، پردازنده های سری Threadripper از 10ام ماه آگوست در فروشگاه های ژاپن موجود خواهند بود که می تواند به معنای عرضه از تاریخ 9ام آگوست در فروشگاه های ایالات متحده باشد.

منبع: TechPowerUp

مترجم: مجید بکائیان

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، THE-BLACK-CAPTAIN گفته است :

چقدر این TR دلبری میکنه :x

واقعا پردازنده های جدید amd دلبری میکنن.من ک دودلم ک برم سمت r5 1600x یا نه!فعلا ک برد خوبی نیومده برا ریزن و یکم قیمتا بالاس.یکم متعادل بشه انشالله میخرم

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

واقعا پردازنده های جدید amd دلبری میکنن.من ک دودلم ک برم سمت r5 1600x یا نه!فعلا ک برد خوبی نیومده برا ریزن و یکم قیمتا بالاس.یکم متعادل بشه انشالله میخرم

من دوستم 1700 گرفت با بورد B350 TOMAHAWK بسیار ازش راضی هست

لینک به دیدگاه

به نظرم این کار ای ام دی هوشمندانه هست. اگر و فقط اگر قیمت پردازنده هاش رو بالا نبره. برای خریدار جذاب خواهد بود اگر 1000 دلار بده یه پردازنده 16 هسته ای بخره که خودش کولر داشته باشه.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

شرکت ای ام دی با عرضه خنک کننده آبی همراه پردازنده های Threadripper به همه جوانب فکر کرده، واقعا که کار هوشمندانه ای هست و از طرفی بسیار جالب... اما اون چه مدل پردازنده FX بوده که با خنک کننده آبی هم عرضه شده؟ من که در بازار ایران ندیدم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Saman Taji گفته است :

شرکت ای ام دی با عرضه خنک کننده آبی همراه پردازنده های Threadripper به همه جوانب فکر کرده، واقعا که کار هوشمندانه ای هست و از طرفی بسیار جالب... اما اون چه مدل پردازنده FX بوده که با خنک کننده آبی هم عرضه شده؟ من که در بازار ایران ندیدم!

سلام

یه فروشگاه توی بازار ایران اورده بود که ماشالله از فروشگاههای نیک روزگار هستن!(فعل به شدت معکوس!!!) سبز سیستم ! به قمیت خونش باباش میداد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام

یه فروشگاه توی بازار ایران اورده بود که ماشالله از فروشگاههای نیک روزگار هستن!(فعل به شدت معکوس!!!) سبز سیستم ! به قمیت خونش باباش میداد

سلام بر فرجام عزیز!

باو مدلش چی بوده؟ سبز سیستم؟! من که تا حالا نشنیده بودم... اما چند میداد این مدل رو؟

لینک به دیدگاه

دستش درد نکنه ولی ای کاش به جای واتر کولر  یک ایر درست و حسابی به جاش باندل می کرد.

لینک به دیدگاه

ARCTIC announced Liquid Freezer cooling compatibility with Ryzen Threadripper’s TR4 socket

Source :ARCTIC/VIDEOCARD

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...