رفتن به مطلب

آموزش های اورکلاک

sadegh12718
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بعد از گذشت 8 ماه از گشت‏و‏گذار من در اینترنت و نشریات کامپیوتری به این نتیجه رسیدم که یک مقاله‏ی جامع ، همه کس فهم،

قدم به قدم و تصویری در مورد اورکلاک (OverClock) بنوسیم که امیدوارم مفید واقع شود و البته امیدوارم که حداقل حق کپی رایت

را رعایت نمایید

http://sadegh12718.persiangig.com/document/OverClock.rar

لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...

سلام ! اقا ممنون از زحمت تون ! ولی من نمیتونم نوشته هاتون رو ببینم یا بخونم :) ! فکر میکنم چون ورد ندارم واسه اونه ! میشه لطف کنید و بصورت دیگه ای بذاریدش تا منم بتونم استفاده کنم ؟ !!

با تشکر فراوان / فرامرز

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

هادی جان ممنون من امروز میخونمش و برای کار زیر استفاده میکنیم :البته هنوز نتوستم بخونم هر وقت فرصت کردم انجام میدم و نظرمو میگم

http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=1842

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

اوركلاك تو بايوس رو يواش يواششروع ميكنيم . ولي الان آموزش برنامه ميذازم كه براي پردازنده هاي اينتل و تحت ويندوز ميباشد . كافيه چيپ كلاك جنراتور رو پيدا كنيد كه عموما تو دفترچه برد يا تو نت پيدا ميكنيد .

set fsb

آموزش بصورت تصويري هست اگر سوالي بود در خدمت سروان خودم هستم

http://www.odoc.dk/default.asp?Action=Details&Item=325

راهنما رو بزودي فارسيش ميكنم .زياده روي نكنيد هميشه با احتياط جلو بريد

setfsb23.gif

http://www13.plala.or.jp/setfsb

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام دوستان یه سوال داشتم مادربرد من MSI Z68A-G45 هستش و در حالت معمولی رم باس 1333 پشتیبانی میکنه و برای بیشتر از اون باید از طریق بایوس دستکاری بشه ولی به راحتی تا سقف 2133هم میره میخواستم بدونم اگه من بخوام به طور همیشگی DRAM رو اورکلاک کنم (چون قصد خرید رم با باس 2133 دارم)برای مادربرد مشکلی پیش میاد؟ اگر به کمتر از 2133 یعنی 1866 یا 1600 اورکلاک کنم چی؟

ممنون میشم راهنماییم کنید :)

ویرایش شده توسط iSAAC Clarke
لینک به دیدگاه

خیر عزیز مشکلی بوجود نمیاد و به راحتی میتونید استفاده کنید . 

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی.یه سوال دیگه هم داشتم برای اورکلاک کردن CPU فن حرفه ای تو مایه های 100-200 هزار تومن چیزی هست؟ چه مدلی پیشنهاد میکنید؟

ویرایش شده توسط iSAAC Clarke
لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...

سلام. دوستان پردازنده Core I5 6600 دارم به همراه مادربورد Gigabyte Z170 X UD3 . کسی هست راهنماییم کنه اوور کنم پردازنده رو. هزینش رو هم تقدیم میکنم

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، sisaco گفته است :

سلام. دوستان پردازنده Core I5 6600 دارم به همراه مادربورد Gigabyte Z170 X UD3 . کسی هست راهنماییم کنه اوور کنم پردازنده رو. هزینش رو هم تقدیم میکنم

سلام.

مشکلی داره که میخاید اور کنید؟

هدفتون از اور کردن چیه که حاضرید براش هزینه بپردازید؟؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است :

سلام.

مشکلی داره که میخاید اور کنید؟

هدفتون از اور کردن چیه که حاضرید براش هزینه بپردازید؟؟

سلام. هیچی . همینطوری :-)

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، sisaco گفته است :

سلام. هیچی . همینطوری :-)

دوست من بیشترین لذت اور کلاک اینه که خودتون انجام بدید تا ازش لذت ببرید.
وگرنه هزینه رو که میذاشتید رو سی پی یو و 6700 میخریدید که خیلی افزایش پرفرمنس شاهد بودید البته در مولتی تسک.

در کل توصیه نمیکنم که برای هیچی هزینه بدید براتون اور کنن. چون اگر بایوس رو ریست کنید همه چی به حالت اول برمیگرده یا یه مشکلی بخوره نمیتونید کاری کنید.

خودتون تو نت بگردید و تو همین فروم مطالب عالی هست بخونید و خودتون اور کنید. یه زمانی وقتی اور میکردی ممکن بود یه قطعه ای بسوزه اما الان تکنولوژی این قدر پیشرفته شده که خیلی سخت میشه سوزوند نه اینکه نشه ولی سخت شده.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، sisaco گفته است :

پردازنده‌ت که ضریب بسته‌است. رم رو می‌تونی اورکلاک کنی. 

لینک به دیدگاه

آقا من صرفا واسه اینکه ببینم چطوریه رفتم حتی یک پردازنده Core i7 6700K خریدم ! که چند تا از دوستان گفتن به درده کاری نمیخوره و اینا. منم الان پردازنده و آکبند و پلمپ میخوام تاپیکش کنم. میگن که پردازنده رو هم نمیشه اوور کرد درست درمون. 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sisaco گفته است :

آقا من صرفا واسه اینکه ببینم چطوریه رفتم حتی یک پردازنده Core i7 6700K خریدم ! که چند تا از دوستان گفتن به درده کاری نمیخوره و اینا. منم الان پردازنده و آکبند و پلمپ میخوام تاپیکش کنم. میگن که پردازنده رو هم نمیشه اوور کرد درست درمون. 

به شرط خنک کننده خوب و شانس خوب شاید بتونید راحت 400 مگاهرتز اورکلاک کنید.. 6600 اتون هم فک کنم با بورد z170 بشه اور کرد .. منتهی با تغییر ضریب نیست اور کلاک. باید فرکانس پایه رو افزایش بدید bclk رو منظورمه. ولی بازم خنک کننده احتمالا لازم هست برا اورکلاک اساسی

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sisaco گفته است :

چند تا از دوستان گفتن به درده کاری نمیخوره و اینا.
اگر منظور دوستانتون شستن ظروف و خرید نون بوده مطمعنا نمیتونه؛  اور هم کنید نمیتونه.

اصل اور با پردازنده شرو میشه!

اطلاعات نصفه نیمه ای کلا در اختیار شما گذاشتن.

سی پی یو اینتل با پسوند K قابل اور کردن هست و بدون اون خیر.

لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...

دوستان یه سوال..اورکلاک میکنیم هشریت بالاتر بره یا مصرف اش را کم می کنیم و عمر کارت گرافیک را زیاد می کنیم؟

شاپ پی اس دی سایت دوستمه اون اموزش یکی به اسم محسن را برام فرستاد... جوری که توی اون میگفت عمر گرافیک باید زیاد شه و مهم هش ریت و ماین بیشتر نبود

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/07, 11:51:24، sisaco گفته است :

پیام بده راهنماییت کنم ، هزینه اش رو هم به نفع امور تفریحی خرج کن لذتشو ببر .

لینک به دیدگاه

سلام  دوستان 

یک پردازنده مدل fx 8300  amd  دارم میخواستم اور کنم و  فرکانس به 4 گیگا هرز  برسم میخواستم بدونم ایا می تونم با فن اورجینال خودش  اینکار بکنم  اطلاعات  کاملی ندارم 

ایا میشه با نرم افزار اور درایو ای ام دی این کار از خود ویندوز کرد یا از طریق بایوس انجام داد 

لطف کنید راهنمایی کنید 

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

با سلام
دوستان یکعدد کارت HD 5570 رسیده دستم میخوام کلاک پایه رو ببرم بالا با برنامه MSI Afterburner ولی تا 700 بیشتر نمیزاره  برنامه
ایا راهی داره ؟
کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری این محدودیت رو بردارم
sad.thumb.jpg.c6475e064e6f0b244c91d30d077eca63.jpg

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در در 1397/03/13, 15:53:18، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
دوستان یکعدد کارت HD 5570 رسیده دستم میخوام کلاک پایه رو ببرم بالا با برنامه MSI Afterburner ولی تا 700 بیشتر نمیزاره  برنامه
ایا راهی داره ؟
کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری این محدودیت رو بردارم

سلام

بیشتر از اون خطری میشه دیگه ولی فکر کنم با دستکاری بایوس بتونی

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سپاس
والا نمیخوام بایوس رو دستکاری کنم
خود سافایر یه نرم افزار Trixxx داره که البته ورژن های جدیدش سازگار نیست با این کارت قدیمی
ورژن های قدیمی هم گیرم نمیاد تست بزنم متاسفانه
دوستان نظر دیگه ایی ندارن ؟

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سپاس
والا نمیخوام بایوس رو دستکاری کنم
خود سافایر یه نرم افزار Trixxx داره که البته ورژن های جدیدش سازگار نیست با این کارت قدیمی
ورژن های قدیمی هم گیرم نمیاد تست بزنم متاسفانه
دوستان نظر دیگه ایی ندارن ؟

نیاز به دستکاری بایوس نیست

با برنامه میشه اکی کرد من نسخه قدیمی trixx رو دارم یه ادرس سایت بده اپلود کنم برات  لینک بدم

راهکارهای دیگه هم هست برای اورکلاکش با MSI afterburner  میشه یه سری تنظیمات داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...