رفتن به مطلب

فرکانس رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت عزیزان.

من مادربردم : 
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-EP41T-UD3L-rev-14#ov
و سی پی یو ام :
http://ark.intel.com/products/33083/Intel-Xeon-Processor-E5450-12M-Cache-3_00-GHz-1333-MHz-FSB

هست و رم هام 2 عدد Kingstone 2GB 1333Mhz هست .

آیا رم هام الان روی باس 1333 کار میکنن یا نیاز به اور هست ؟
تا اونجایی که میدونم الان روی 1066MHZ کار میکنه چون عدد 533.3 رو به 2 ضرب کنیم عدد 1066 به دست میاد.

اسکرین شات از CPU Z = 

2.jpg

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Xps گفته است :

با سلام خدمت عزیزان.

من مادربردم : 
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-EP41T-UD3L-rev-14#ov
و سی پی یو ام :
http://ark.intel.com/products/33083/Intel-Xeon-Processor-E5450-12M-Cache-3_00-GHz-1333-MHz-FSB
هست و رم هام 2 عدد Kingstone 2GB 1333Mhz هست .

آیا رم هام الان روی باس 1333 کار میکنن یا نیاز به اور هست ؟

اسکرین شات از CPU Z = 

2.jpg

سلام

رم هاتون روی 1066 کار میکنند ، این مینبورد به صورت oc از 1333 پشایبانی می کنه ، یک گزینه برای همین امر در بایوس هست که با انتخاب اون مینبورد کمی اور میشه

لینک به دیدگاه

برید داخل تنظیبمات مادربورد و فرکانس رم رو دستی بالا ببرید.. اگه بالا نرفت ولتاژ اعمال کنید... احتمالا الان رو ولتاژ پایینتر و فرکانس پایینتر ست شدن.. بررسی کنید ولتاژ رم چقدر هست (باید کمتر از 1.5 باشه احتمالا چون ولتاژ کاری رمتون 1.5 هست) و همونو تو تنظیمات مادربورد بزنید و فرکانس رو هم بالا ببرید..

بایوس رو هم حتما آپدیت بکنید اول از همه

ویرایش شده توسط hosseinskandari
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

برید داخل تنظیبمات مادربورد و فرکانس رم رو دستی بالا ببرید.. اگه بالا نرفت ولتاژ اعمال کنید... احتمالا الان رو ولتاژ پایینتر و فرکانس پایینتر ست شدن.. بررسی کنید ولتاژ رم چقدر هست (باید کمتر از 1.5 باشه احتمالا چون ولتاژ کاری رمتون 1.5 هست) و همونو تو تنظیمات مادربورد بزنید و فرکانس رو هم بالا ببرید..

بایوس رو هم حتما آپدیت بکنید اول از همه

بایوس آپدیت هست.

من رفتم داخل تنظیمات بایوس و  گزینه System Memory Multiplayer رو انتخاب کردم و تو حالت های 4.00C و 4.00A فرکانس رو 1333 نشون میده تو بایوس بعد سیو کردم سیستم ریستارت میشه و بصورت پیاپی بوق میزنه بعد باز ریستارت میشه و تنظیمات بایوس به حالت پیشفرض برمیگرده ( بدون دس کاری ولتاژ ).

234.jpg

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

ولتاژ رم رو چک کنید ببینید رو 1.5 هست الان؟ اگه رو 1.5 نیست میتونید با خیال راحت ببریدش رو 1.5.

برید تو قسمت dram voltage و دستی بذارید رو 1.5... قبلش تو نت بگردید و مطمعن شید ولتاژ رم هاتون 1.5 ولت هست حتما

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

ولتاژ رم رو چک کنید ببینید رو 1.5 هست الان؟ اگه رو 1.5 نیست میتونید با خیال راحت ببریدش رو 1.5.

برید تو قسمت dram voltage و دستی بذارید رو 1.5... قبلش تو نت بگردید و مطمعن شید ولتاژ رم هاتون 1.5 ولت هست حتما

ولتاژ خودش روی 1.5 هست.

21.jpg

تو سایت گیگابایت گفته فقط این رم ها 1333 میشن و ماله من جز اینا نیس !

22222xc.JPG

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

دستی رو 1.5 بذارید و دوباره تست کنید..ضمنا ببنیید راه دیگه ای نیس که رمها رو ببرید رو 1333...مثلا کلاک base رو افزایش بدید.. اونجوری رم و پردازنده باهم اور میشن.. منتهی میتونید بفهمید مشکل از کجاس

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

دستی رو 1.5 بذارید و دوباره تست کنید..ضمنا ببنیید راه دیگه ای نیس که رمها رو ببرید رو 1333...مثلا کلاک base رو افزایش بدید.. اونجوری رم و پردازنده باهم اور میشن.. منتهی میتونید بفهمید مشکل از کجاس

دستی هم گذاشتم روی 1.5 باز پیاپی بوق زد و نشد . ضمنا امروز قصد افزایش رم رو داشتم چون کینگ استون پیدا نکردم اون 2 تارو دادم . 4 تا 2 گیگ هاینیکس گرفتم بعد اینکه نصبشون کردم توی بایوس فرکانس رو 800 نشون میداد با گزینه System memory multiplayer بردمش بالا شد 1066 . ولی همچنان روی 1333 بوق پیاپی میزنه.عکسه رم هارو هم میذارم.فقط یه سوال . یکی از رما با بقیه فرق داره ( جاهایی که فرق داره رو با فلش مشخص کردم ) . کسی میدونه فرقشون چیه ؟

23.jpg

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

سلام دقیقا مطمئن نیستم ولی فکر میکنم مربوط به cl باشه البته اعداد بقلیش( اون که گفتین 11 هست بقیه 10)

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام دقیقا مطمئن نیستم ولی فکر میکنم مربوط به cl باشه البته اعداد بقلیش( اون که گفتین 11 هست بقیه 10)

والا منم نمیدونم چه فرقی داره ولی رو سیستم اوکی هست و بوق نمیزنه سیستم ریت ویندوز 7 هم ازشون گرفتم اوکی بود ولی با فروشنده صحبت کردم گف فردا بیار تعویض کنم و مث اونا بدم.

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

یکشیون یه ذره تایمینگش فرق داره..

نباید انقد حساس باشه دیگه.. شما دوتاشو بذار.. اصلن یکیشو بذار ببین میتونی 1333 تنظیم کنی ؟

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

یکشیون یه ذره تایمینگش فرق داره..

نباید انقد حساس باشه دیگه.. شما دوتاشو بذار.. اصلن یکیشو بذار ببین میتونی 1333 تنظیم کنی ؟

بهتر نیس اونم مث بقیه باشه ؟ 

من تحقیق کردم اونی که فرق داره سری ساختش C هست و ماله ساله 2012 هست ولی 3 تایه بقیه مال سال 2011 هستن و سری B هستن.

خیر توو حالت دوتایی هم OC نمیشن . بوق میزنه . تو پست بالا شات عکس گذاشتم که به گفته گیگا فقط اون رما رو میشه OC کرد به 1333

لینک به دیدگاه

نه دیگه اگه دوتایی هم oc نمیشه  که مشکل از متفاوت بودنشون نیست الکی خودتونو اذیت نکنید.. اور رم پروسه حوصله بری هست.. اگر یجوری حضوری باشه با کلنجار رفتن شاید بشه جواب گرفت منتهی از فروم راهنمایی کردن سخته.

بیخیالش شید... بازم ببینید بقیه دوستان نظری ندارن در این مورد..

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hosseinskandari گفته است :

نه دیگه اگه دوتایی هم oc نمیشه  که مشکل از متفاوت بودنشون نیست الکی خودتونو اذیت نکنید.. اور رم پروسه حوصله بری هست.. اگر یجوری حضوری باشه با کلنجار رفتن شاید بشه جواب گرفت منتهی از فروم راهنمایی کردن سخته.

بیخیالش شید... بازم ببینید بقیه دوستان نظری ندارن در این مورد..

دیشب یه بار بلو اسکرین داد . امروز اون یکی رو میبرم تعویض کنم و مث اون بقیه باشه . مهم تر 1333 بودن برام رم 8 بودنه که بلواسکرین نده و درد سر ساز نباشه.

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

به نظر من اگر دست کاری نکنید بهتره چون اگر بسوزن فقط خرج الکی روی دست خودتون گذاشتید

بهتره سیستم بالاتری بخرید و برای رمها از قابلیت xmp استفاده کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، rayan54080 گفته است :

به نظر من اگر دست کاری نکنید بهتره چون اگر بسوزن فقط خرج الکی روی دست خودتون گذاشتید

بهتره سیستم بالاتری بخرید و برای رمها از قابلیت xmp استفاده کنید

موفق باشید

بیخیال 1333 شدم فقط میخوام رمم 8 بشه بلو اسکرین نده  -_-

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...