رفتن به مطلب

کیس زیر 200 هزار

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من میخواستم ی سیستم ببندم که سر کیس گیر کردم 
چن تا سوال کولینگ خود کیس چقدر مهمه؟چون این سیستم قراره صبح روشن شه شب خاموش شه(شایدم نشه و بمونه برای دانلود خخخ)

و اینکه ممکنه به خاطر مرغوب نبودن کیس برای مادربرد مشکلی پیش بیاد؟منظورم به خاطر وزن گرافیک یا خنک کننده ی سی پی یو هست؟

در کل اگه تجربه خوبی یا بدی دارین بگین تا بقیه دوستان هم مطلع بشن

کیس خوب که مشکلاتیکه من گفتم رو نداشته باشه برای زیر 200 تومن هست یا باید بودجه رو افزایش بدم؟خودم رسیدم به این دو تا

http://lioncomputer.ir/product/8384/کیس+گرین+ایکس+2+جگوار+ورژن+2/

http://lioncomputer.ir/product/7312/کیس+دیپ+کول+KENDOMEN/

ممنون

ویرایش شده توسط NIMANIMAX72
لینک به دیدگاه

سلام

کولینگ کیس بسته به قطعاتتون هست یه موقع یکی مثل من یه کارت رفرنس داره که گرما زیادی تولید میکنه پس باید یه کیس خیلی خنک با تهویه مناسب بگیره

اما در مورد کیس هایی که انتخاب کردید من خودم کندومن دارم و کیس بسیار خوب و جاداری هست و مزیت بزرگش اینه که 5 فن داره دوتا بالا دووتا جلو کیس و یکی عقب که قشنگ میتونه گرما حاصل از قطعات رو ببرهه بیرون

بنظرم کندومن انتخاب خیلی خوبی هست ;)

لینک به دیدگاه

به نظر من به کیس Z4 گرین هم یه نگاهی بنداز هم جاداره هم تهویه خوب داره قیمتشم حدود ۲۱۵ تومن هست.

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان
سوال اصلی من اون دوتا بود که پرسیدم امکان اسیب دیدن مادربرد بر اثر وزن کارت گرافیک و کولر سی پی یو چقدره؟موقع بستن سیستم چون مغازه دار خودش انجام میده به چی باید دفت کنم که مطمین شم مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

کیس دوکاس 2 یا 3 هم خیلی خوب هست . 

5تا هم فن میخوره . قیمتشم حدود 200 تا 210 تومن هست .

لینک به دیدگاه

من خودم به شخصه معتقدم کیس های گرین کولینگ خوبی ندارند

چون فن هاشون همه کم قدرت و به علت کت و کلفت بودن اصن ایر فلو ندارن

اما برای دوستم مدل +Z2 گرین رو بستم خیلی حال کردم باهاش - دقیقا 195 خریدم

http://lioncomputer.ir/product/9118/کیس+گرین+زد+2+پلاس+هیرو/

دلیل خوب بودن این کیس : 

1 - ارتفاع مناسب از زمین به علت داشتن پایه های بلند

2 - داشتن قاب روی پاور و هارد و جدا کردن کامل این قسمت

3 - قابلیت نصب لیکویید روی سقف و قسمت جلو سایز 240mm

4 - داشتن 5 عدد فن روی کیس با دور مناسب و کم صدا و زیبا که به علت فاصله کم فن با توری محافظ گرد و غبار و نوع توری جریان هوای بسیار مناسبی داره( توری مغناطیسی هست و خیلی راحت جدا میشه)

5 - جنس بدنه خوب و داشتن دو عدد یو اس بی 2 و دو عدد یو اس بی 3 روی سقف + کنترل سرعت فن

6 - به علت بزرگ بودن پنل بغل، تقریبا 65 تا 70 در صد داخل کیس مشخصه - نمای بسیار زیبا

7 - به علت قرار گرفتن هارد دیسک در کنار پاور، فضای بسیار زیادی در اختیار کارت گرافیک قرار میگیره، حتی بزرگترین مدل های گرافیک به راحتی توش جا میشن

من خودم گرین x3+ viper داشتم اصن راضی نبودم و به خودم گفتم دیگه کیس گرین نمیگیرم اما از این کیس خیلی خوشم اومد

پیشنهاد میکنم اینو بگیری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...