رفتن به مطلب

کمکـــــ: مشکل با لپ تاپ

Rog1990
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان من یک لپ تاپ اچ پی دارم ک چن وقتیه موقعی ک میخاد بالا بیاد قبل اینکه به ویندوز برسه به لوگو ولکام یه 15-10 دقیقه لود یا هنگ داره و بعد مدت زمان دراز میره تو ویندوزو با ویندوز مشکلی نیست و فقط همون اول ک مینویسهpress F2 to bios(مثلا) وایمیسه اگه کلید f2 رو هم اونجا بزنی باز یه 10 دقیقه طول میکشه تا لود کنه بره تو بایوس!!!

کسی از دوستان همچین مشکلی داشته؟؟؟

منون میشم کمکم کنین

لازم ب ذکره:ویندوز عوض کردم بازم درست نشد 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکل مشابه رو با لپتاپی که باطری اش (باطری اصلی که برق لپتاپ رو تامین میکنه نه بایوس ) خراب بوده داشتم .

با سیستم دسکتاپی هم که باطری بایوس خالی شده بود هم همین مورد پیش اومده بود . ولی انقدر طول نمیکشید .

اصولا مشکل دیر شروع به بوت کردن یا ورود به بایوس ، به درایو های متصل به سیستم ،اعم از هارد و odd و غیره برمیگرده .

لینک به دیدگاه

سلام با نرم افزار hd tune  از سر برگ health یه شات بزار ببینیم وضعیت هارد چه جوریاست ؟موقعی که ویندوز عوض میکنید فقط درایو C فرمت میشه بقیه درایوها ویروسی هستن برای همین اگه صدبار هم ویندوز عوض کنید  باز لپ تاپ ویروسی هستش  چون فقط درایو C  فرمت کردید 

لینک به دیدگاه

سلام. بنده هم با لپ تابم یه مشکل شبیه شما داشتم فقط یکم تفاوت داشت.

اینجوری بود که روشن میکردی میومد قشنگ همه چی لود ویندوز تموم میشد عک بک گروند دکستاپ میومد بعد تا 2 ساعت همینجوری میموند!!!! بعد اگه خاموش میکردی و میزاشتی باترش تموم بشه و .... اصن دوباره روشن میکردی همون میومد . بعد باتریو در اوردم مستقیم زدم به برق درست شد.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، nasabam گفته است :

سلام با نرم افزار hd tune  از سر برگ health یه شات بزار ببینیم وضعیت هارد چه جوریاست ؟موقعی که ویندوز عوض میکنید فقط درایو C فرمت میشه بقیه درایوها ویروسی هستن برای همین اگه صدبار هم ویندوز عوض کنید  باز لپ تاپ ویروسی هستش  چون فقط درایو C  فرمت کردید 

من کل درایو رو دیلیت کردم بعد از نو پارتیشن بندی کردم بازم پابرجا بود

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

سلام. بنده هم با لپ تابم یه مشکل شبیه شما داشتم فقط یکم تفاوت داشت.

اینجوری بود که روشن میکردی میومد قشنگ همه چی لود ویندوز تموم میشد عک بک گروند دکستاپ میومد بعد تا 2 ساعت همینجوری میموند!!!! بعد اگه خاموش میکردی و میزاشتی باترش تموم بشه و .... اصن دوباره روشن میکردی همون میومد . بعد باتریو در اوردم مستقیم زدم به برق درست شد.

پس باید یه بار بدون باطری و مستقیم هم چک کنم

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/16, 13:26:43، David Beckham7 گفته است :

پس باید یه بار بدون باطری و مستقیم هم چک کنم

اره. اگه دیدی درست شد دوحالت داره

• 1-باتریو بزاری سرجاش درست باشه همه چیز
  • 2- باتری خرابه و بزاری سرجاش دوباره خراب میشه.
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...