رفتن به مطلب

مشکل بالا نیومدن هارد لب تاب

evance
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
امروز داشتم با لب تاب کار میکردم ک یهو سیستم هنگ کرد و صفحه ابی اومد و ریست شد.. بعد اینکه بالا اومد حدود2ساعت کار باز هنگ کرد و وقتی ریست شد دیگه بالا نیومد و عدم شناسایی هارد میزد
هاردو باز کردم و رو سیستم خونگی ب کابل ساتا ب عنوان هارد دوم بستم ولی تو محیط ویندوز شناسایی نمیشه..
هارد سیستم رو باز کردم و هارد لب تاب رو ب عنوان هارد اصلی وصل کردم سیستم ک روشن میکنم هارد توسط ست اپ شناخته میشه تو بایوس سیستم هم شناخته میشه ولی وقتی بخوام ویندوز نصب کنم ب مرحله شناخت هارد و انتخاب داریو ک میرسه اصلا هاردی شناسایی نشده!

تو عکس هم مشخصه ظرفیت هارد0  زده..
هنگام روشن کردن هم وقتی دست رو هارد میزارم لرزش و صدای چرخش حس میشه درش..ولی صدای خاص و غیر طبیعی نداره.
ناگفته نمونه قبل این اتفاق اصلا ن کندی تو کارکرد داشتم نه هنگ ن مشکل دیرکرد کپی اطلاعات..
حالا سوالم اینه ک مشکل از pcb هارد وکیت اونه یا مشکل از هدر اصلی..امکان تعمیرش هست؟ اطلاعات شخصی زیادی دارم ک بشون نیاز دارم.. خود هارد اصلا برام  اهمیتی نداره..

IMG-20170811-WA0002.jpg

لینک به دیدگاه

مشکل احتمالا برای هد هست. اطلاعاتت برا مهمه باید بدی برای اطلاعات بکشن با دستگاه.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

مشکل احتمالا برای هد هست. اطلاعاتت برا مهمه باید بدی برای اطلاعات بکشن با دستگاه.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

اطلاعات برام مهمن..

ایراد از کیت نیست؟ چون تو ست اپ شناخته میشه.

جای معتبر و قابل اطمینان ک تخصص و تبحر کافی داره تو زمینه تعمیرات هارد سراغ دارید؟

ویرایش شده توسط evance
لینک به دیدگاه

به اصطلاح هارد زیرو - صفر - شده

با مراجعه به مراکز تعمیر هارد، طی عملیات چنددقیقه ای تا چندساعتی مشکل‌تون رو حل می‌کنن

فقط تاکید کنید که اطلاعاتش رو نیاز دارید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...