رفتن به مطلب

راهنمایی برای gpu vpu .... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Recommended Posts

سلام دوستان من در حال حاضر این سیستم را دارم

cpu core i3-4160 //// vga = asus rx 470 strix 4gb //// maiboard h81m-c   bios 3501 ///// 8gb ra //// monitor 60 hz //// windows 7 

ولی مشکل داذرم برای بازی overwatch - rainbow 6 - battlefield    . دوستان این اولین گرافیک  amd هست که میگیرم ولی اصلا راضی نیستم ... خواهش میکنم منو کمک کنید که باید کنم چه  کاری انجام بدم تا بتونم راحت بازی کنم ....

خسته شدم انقدر با تنظیمات ور رفتم .... تو سایت سابورت amd  هم که   میمیرن جواب بدن ..... من حاظرم مبلقی پرداخت  که 1 ادم حرفه ای منو نجات بده ..... عاجزانه میگم کمک میخوام چون گیمر حرفه ای هستم که بخاطر اینکه

سیستم  گرفتم تا دیگه گیم نت نرم الان همش rank تو بازیا داره کم میشه .....  merc

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، narimanjason گفته است :

cpu core i3-4160 //// vga = asus rx 470 strix 4gb //// maiboard h81m-c   bios 3501 ///// 8gb ra //// monitor 60 hz //// windows 7 

ولی مشکل داذرم برای بازی overwatch - rainbow 6 - battlefield    . دوستان این اولین گرافیک  amd هست که میگیرم ولی اصلا راضی نیستم ... خواهش میکنم منو کمک کنید که باید کنم چه  کاری انجام بدم تا بتونم راحت بازی کنم ....

خسته شدم انقدر با تنظیمات ور رفتم .... تو سایت سابورت amd  هم که   میمیرن جواب بدن ..... من حاظرم مبلقی پرداخت  که 1 ادم حرفه ای منو نجات بده ..... عاجزانه میگم کمک میخوام چون گیمر حرفه ای هستم که بخاطر اینکه

داداش مشکلت چیه ؟ بگو حل میشه ایشالا

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، narimanjason گفته است :

سلام

داداش شما علاج مشکلت رو نمیدونی چیه و مشکلت رو هم نمیگی اونوقت میگی از کارت amd ناراضیم ؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سی پی یو شما واسه بازیهای آنلاین مناسب  نیست، همون بازیهای افلاین به زور کفاف میده ، حداقل یه i5 معمولی بگیرید ، مشکلی از بابت گرافیک وجود نداره ، گرافیک خوبیه ، و همیشه مشکلتونو بیان کنید ، الان افت فریم دارید ؟ یا سیستم تیک میزنه و ...؟

لینک به دیدگاه

vga = asus rx 470 strix 4gb این کارت اصلا قدرت نداره 1400 تو لیون گذاشته  - فکر کن gtx 960 رو بری 1300 بخری

بعضی از این دوستانی که تو کار قطعات کامپیوتر هستن با باباشون  قهر میکنن میان قیمت قطعه ها رو میبرن بالا :1_grinning:

لینک به دیدگاه

این کارت فقط یکم از 970 ضعیف تره. این پردازنده هم براش گلوگاهه به خاطر همین افت فریم داری. حد اقل یه 4440 لازم داری تا گلوگاه نشه

لینک به دیدگاه

نقل قول

سیستم  گرفتم تا دیگه گیم نت نرم الان همش rank تو بازیا داره کم میشه .....  

دوست عزيز اگه دارى و ميخواى ارتقا بدى كوچ كن به سمت 1151 و يه سيستم رده متوسط مثلا با پردازنده i5 6400 + B250 + 16g 2400 ببند و همين كارت رو بزار روش حالشو ببر و يا اينكه نميتونى و در توانت نيست بهترين راه اينكه جديدترين نسخه ويندوز 10 كه  64bit باشه (بهتره اينتر پرايس يا پرو) رو نصب كنى به همراه جديدترين آبديتهاى درايوهات خصوصاً كارت گرافيك اونوقت ميبينى يه تغييراتى وجود داره...

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سی پی یو شما واسه بازیهای آنلاین مناسب  نیست، همون بازیهای افلاین به زور کفاف میده ، حداقل یه i5 معمولی بگیرید ، مشکلی از بابت گرافیک وجود نداره ، گرافیک خوبیه ، و همیشه مشکلتونو بیان کنید ، الان افت فریم دارید ؟ یا سیستم تیک میزنه و ...؟

man nemitoonam farsi type konam sorry .,... man fps drop mishe  toogame ... ghablanb man 750ti dashtam vaghean eshgh mikardam aa vaghti ino gereftam injoori shode .... darzemn amd dar moghabele intel ta ghabl az inke update 17.7.2 ro bedeh hich harfi vase zadan nadasht alan 1kochooloo reghabateshoon bishtar shode .... in nazare shakhsie mane .... man too bazie overwatch alaan laag ziadi daram

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، eddy گفته است :

دوست عزيز اگه دارى و ميخواى ارتقا بدى كوچ كن به سمت 1151 و يه سيستم رده متوسط مثلا با پردازنده i5 6400 + B250 + 16g 2400 ببند و همين كارت رو بزار روش حالشو ببر و يا اينكه نميتونى و در توانت نيست بهترين راه اينكه جديدترين نسخه ويندوز 10 كه  64bit باشه (بهتره اينتر پرايس يا پرو) رو نصب كنى به همراه جديدترين آبديتهاى درايوهات خصوصاً كارت گرافيك اونوقت ميبينى يه تغييراتى وجود داره...

merc dooste man mamnoon na dar tavanam hast faghat nemidoonam chi begiram ... windows 10 ro ke rikhtam enghaadr error saffhe abi ro midad ke restore ham neishod fix ham nemishod hafteiee  4 bar windows mirikhrtam 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، koala گفته است :

داداش مشکلت چیه ؟ بگو حل میشه ایشالا

dadasham merc az tavajoh ... man hey ;lag mikhore systemam .. frame ham miofte paieeen too bazi 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، narimanjason گفته است :

man nemitoonam farsi type konam sorry .,... man fps drop mishe  toogame ... ghablanb man 750ti dashtam vaghean eshgh mikardam aa vaghti ino gereftam injoori shode .... darzemn amd dar moghabele intel ta ghabl az inke update 17.7.2 ro bedeh hich harfi vase zadan nadasht alan 1kochooloo reghabateshoon bishtar shode .... in nazare shakhsie mane .... man too bazie overwatch alaan laag ziadi daram

نرم افزار MSI AFTER BURN نصب کن و تو بازی ببین ایا لود سی پی یو 100% هستش یا لود گرافیک کمتر از 99% ، اون وقت سی پی یو گلوگاه شده و احتمال زیاد همینه مشکل شما ، اگه اینجوری بود باید یه I5 4460 بگیرید

لینک به دیدگاه

msi after burner راه حل مشکلته. دانلودش کن ببین گرافیک تو بازیها چقدر تو لود میره همجنین سی پی یو ...

دمای قطعات مخصوصا سی پی یو رو چک کن

تو تنظیمات power setting گزینه high performance رو کلیک بزن

اگر دمای سی پی یو تون بالا باشه ممکنه افت فریم داشته باشید این چند نکته رو بررسی کن ایشالا حل میشه اگه نشد بگو

لینک به دیدگاه

بازی‌هایی که این دوستمون می‌خوان انجام بدن اکثرا CPU محور هستن و به CPU قوی نیاز دارن

بنابراین باید بازی‌های دیگه ای رو هم تست کنین ببینین توی اون‌ها هم این مشکل رو دارین یا خیر ( با همین شدت)

پردازنده گلوگاه هست، کارت گرافیک معطل پردازنده می‌مونه و وقتی اون نمی‌تونه توانایی خودش رو نشون بده، در نتیجه کار این هم لنگ میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...