رفتن به مطلب

قصدتهیه گرافیک جدید دارید؟سریعتر اقدام کنیدقیمت کارت گرافیک ها و لب تاب های گیمینگ افزایش می یابد!!

Recommended Posts

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

6100   قیمت 500 تومن مگه جه خبره با اون پول میشه رایزن 4 هسته و 8 رشته خرید  

نه دوست عزیز

6100 قیمتش بین 405 تا 410 تومن هست

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

و در اخر لازم میدونم بگم افکتای مختلف و انتی الایزینگ فقط دید بصری بازیو زیبا میکنن که بعد مدتی از چشم میفته و بازی مهمترین لذتش گیم پلی و داستانشه و با 60 فریم بودن بازیا منکه مشکلی باهاش حس نمیکنم.

من نظر شخصیم اینه که با حداقل هزینه فعلا کنسول بهترین گزینس

به هر حال در دراز مدت هزینه تمام شده کنسول و بازی بیشتر در میاد ضمن اینکه قابلیت ارتقا هم نداره و البته فقط وسیله ای برای بازی و مالتی مدیاس!تو یه سری بازی هام که هیچی جای موس و کیبورد های حرفه ای گیمینگ رو نمیگیره

من الان یه 6700 کا بستم رو سیستم و با مادربوردی که دارم مطمئنم میتونم بدون ایجاد گلوگاه از سری 2000 که سال اینده عرضه خواهد شد هم استفاده کنم  که هم رده یا بالاتر خواهد بود از نظر پردازشی ازنسخه بعدی ps !!ولی یه ps4 proبه هیچ وجه قابلیت هیچ گونه اپدیت سخت افزاری رو نداره

در ضمن یک سری از بازی هایی که خریداری میشه قرار نیست دوباره فروخته بشه مثل فیفا که باید همیشه تو خونه باشه

نکته اخر اینکه حتی ps4 proهم چند وقت دیگه با افزایش سطح گرافیکی بازی های ساخته شده مجبوره بازی هارو با فریمی کمتر از 60 اجرا کنه که این مسئله واسه یه سری بازی ها فاجعس

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
لینک به دیدگاه

یه نکته ای که خیلی برام جالبه اینکه چرا در امریکا و اروپا حاضر هستن بابت یه بازی با دی ال اسی هاش حتی بیشتر از 100 دلار پرداخت کنن ولی تا به سخت افزار و تعویض کنسول و پرداخت هزینه 500 دلاری میرسه صداشون در میاد!!!چرا یه کنسول باید چندین سال بدون هیچ پیشرفت سخت افزاری به کار خودش ادامه بده؟؟؟!!!یه زمانی کنسول باعث پیشرفت صنعت گیم و ارتقا سخت افزار بود ولی الان عملا باعث کند شدن روند پیشرفت سخت افزاری شده چون تمام بازی ها بر اساس کنسول طراحی میشن و سازنده ها زحمت ارتقا گرافیکی رو به خودشون نمیدن و در نتیجه سخت افزار های گرافیکی اون پیشرفتی رو که باید ندارن!!

نگاهی به تاریخچه افزایش قدرت پردازش گرافیکی و روند رشد نزولیش در سیستم های کامپیوتری و کنسول ها بندازید تا متوجه حرف من بشید

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، hd5870 گفته است :

صنعت ساخت تراشه های DRAM ، کمبود حاد کلاس های مختلف حافظه های گرافیکی GDDR را تجربه میکند،که این روند میتواند باعث افزایش بی رویه قیمت کارت های گرافیکی شود.قیمت های عرضه کنندگان حافظه های گرافیکی برای قطعات مختلف در ماه آگوست 30.8 درصد افزایش یافته است .این میانگین افزایش، از رشد قیمتی 6.50 دلاری در ماه جولای تا رسیدن به قیمت 8.50 دلاری آن بدست آمده است.تامین کنندگان تراشه های حافظه گرافیکی از جمله سامسونگ و Sk Hynix ، بخش بزرگی از موجودی خود را به سرورها و تلفن های همراه معطوف ساخته اند و باعث افزایش قیمت آنها شده اند.شرکت سامسونگ بزرگترین عرضه کننده تراشه های حافظه گرافیکی است که 55 درصد از سهم بازار را در اختیار دارد.و به دنباله آن شرکت SK Hynix با داشتن 35 درصد و کپمانی میکرون با داشتن 10 درصد از سهم بازار در رتبه های بعدی قرار دارند.

منبع : Techpowerup

مترجم : محمد فتحی

درود

اقای فتحی ،یه خواهش ازتون داشتم:

لطفا این نوع خبرها  رو  ترجمه نکنید و این تیتر های جنجالی و شبهه افکن رو انتخاب نکنید.این نوع خبرها هیچ سودی برای کاربران نداره و فقط بهونه میشه واسه بیشتر تیغ زدن این  مردم بدبخت.خواهشا دشمن رو شاد نکنید.

با اینکارتون خواسته یا ناخواسته دارین اتش چپاول عزیزان نسبتا محترم واردکننده رو شعله ور میکنید.کم چپوندن که بازم میخان گرون کنن؟؟؟؟؟طنز روزگاره کارتی که تا دیروز 900ت بود الان شده 1499ت گارانتیش هم از سه سال به یک سال رسوندن!!!!!!بازارچه هم که شده جولانگاه کسانی که میخان از اب گل الود نهنگ بگیرن کارتی که 1099ت اکبندش بود امروز کارکردش رو 1500ت میزارن تو بازارچه که اونم معلوم نیست زیر ماینینگ چه بلایی سرش اومده تازه یه منت هم میزارن در حد اک! فقط ps زدم! باهاش وبگردی شده.

اخه تغییر قیمتشون هم که  اصولی  نیست!!!!واکنش فرویندگان نسبت به افزایش با سرعت نور پیش میره و کمرشکنه ولی نسبت به کاهش لاکپشتی و نامحسوسه.

این مطلب هم به گوش انسانهای شریف و متدین واردکننده برسونید که این افزایش قیمت  واسه کارتهایی که قراره بعدا تولید بشن هستش و نه کارتهایی که احتکار کردن،تا جوگیر نشوند.

در اخر اگر صلاح دونستین عنوان رو اصلاح کنید یا تاپیک رو حذف کنید گرچه جیره خواران و قلم به مزدانی در  فروم بغلی و امثالهم هستند که  این مطلب رو قران سر نیزه میکنن ولی شما از اونها نباشید.حساب لیون از اونا جداست.

تشکر بابت زحماتی که برای فروم میکشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، ***sniper*** گفته است :

درود

اقای فتحی ،یه خواهش ازتون داشتم:

لطفا این نوع خبرها  رو  ترجمه نکنید و این تیتر های جنجالی و شبهه افکن رو انتخاب نکنید.این نوع خبرها هیچ سودی برای کاربران نداره و فقط بهونه میشه واسه بیشتر تیغ زدن این  مردم بدبخت.خواهشا دشمن رو شاد نکنید.

با اینکارتون خواسته یا ناخواسته دارین اتش چپاول عزیزان نسبتا محترم واردکننده رو شعله ور میکنید.کم چپوندن که بازم میخان گرون کنن؟؟؟؟؟طنز روزگاره کارتی که تا دیروز 900ت بود الان شده 1499ت گارانتیش هم از سه سال به یک سال رسوندن!!!!!!بازارچه هم که شده جولانگاه کسانی که میخان از اب گل الود نهنگ بگیرن کارتی که 1099ت اکبندش بود امروز کارکردش رو 1500ت میزارن تو بازارچه که اونم معلوم نیست زیر ماینینگ چه بلایی سرش اومده تازه یه منت هم میزارن در حد اک! فقط ps زدم! باهاش وبگردی شده.

اخه تغییر قیمتشون هم که  اصولی  نیست!!!!واکنش فرویندگان نسبت به افزایش با سرعت نور پیش میره و کمرشکنه ولی نسبت به کاهش لاکپشتی و نامحسوسه.

این مطلب هم به گوش انسانهای شریف و متدین واردکننده برسونید که این افزایش قیمت  واسه کارتهایی که قراره بعدا تولید بشن هستش و نه کارتهایی که احتکار کردن،تا جوگیر نشوند.

در اخر اگر صلاح دونستین عنوان رو اصلاح کنید یا تاپیک رو حذف کنید گرچه جیره خواران و قلم به مزدانی در  فروم بغلی و امثالهم هستند که  این مطلب رو قران سر نیزه میکنن ولی شما از اونها نباشید.حساب لیون از اونا جداست.

تشکر بابت زحماتی که برای فروم میکشید.

درود

من خودم میدونم نباید این جور خبرا رو به این نحوه گذاشت ولی چاره ای نیست تیم خبری هست و خبر رسانی :D

تازه الان یه خبر مربوط به درایور جدید مخصوص ماین از طرف amd هست که نوشته تا 15 درصد در عملیات ماین افزایش داشته موندم چیکارش کنم >:(

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/26, 17:12:28، hd5870 گفته است :

درود

من خودم میدونم نباید این جور خبرا رو به این نحوه گذاشت ولی چاره ای نیست تیم خبری هست و خبر رسانی :D

تازه الان یه خبر مربوط به درایور جدید مخصوص ماین از طرف amd هست که نوشته تا 15 درصد در عملیات ماین افزایش داشته موندم چیکارش کنم >:(

تازه الان یه خبر مربوط به درایور جدید مخصوص ماین از طرف amd هست که نوشته تا 15 درصد در عملیات ماین افزایش داشته موندم چیکارش کنم >:(

خخخخخ  :4_joy:

لینک به دیدگاه

عزیزان باور کنید ما هیچ نیازی به همت شیطان برای گمراهی نداریم.... بی هیچ زحمتی گمراه میشیم....نمونش همین تاپیک... بجای اینکه یه بار همتی کنیم و قاطع در برابر این گرانی ها و بی انصافی ها وایسیم ، اول بحث رو عوض می کنیم و بعد به سر و کله هم می پریم که حرف خودمون رو ثابت کنیم و در آخر هم ناراحت از هم از دور خارج میشیم و آخرش هیچ؟!! اصلا این ظاهرا روال شده  برای چنین تاپیک هایی که به نا کجا آباد برن...

من خودم به شخصه مدت هاست دنبال یه گراف خوبم ولی تا قیمت و کارایی اوکی نشه خرید نمی کنم؟!! میخواستم یه سیستم تازه جمع کنم که دوباره حوصله کردم و گفتم بزارم تا وضعیت بازار ثبات پیدا کنه و اصلا معلوم بشه کدوم محصول از دیگری برتره و به صرفه تره؟! امروز اینتل یه سی پی یو میده ، فردا ای ام دی یه سی پی یو دیگه و رم و گراف و اینا هم همین طور.... درسته که این پیشرفت روز افزون تکنولوژیه ولی برای ما به چه قیمتی ؟! چرا من امروز باید اینو فورا بگیرم و فردا که یه محصول جدید اومد با ضرر بفروشم و دوباره این چرخه رو تکرار کنم؟؟؟!!!! وقتی که میبینم که قطعه ای که زیر دستمه داره کارم رو راه میندازه چرا بیخودی هی خرید و فروش کنم و ضرر کنم تا واسه یه مدت کوتاه بروز باشم که این امر در مقیاس بزرگ و جمعی ، نهایتا منجر به طغیان بازار میشه و در این بین عده ای میان و از آب گل آلود ماهی میگیرن که سودش برای اونها و ضررش برای کاربرانه؟!!

این ما کاربرانیم که باعث این نابسامانی بازار میشیم و آب در آسیاب عده ای فروشندگان بی انصاف و طمع کار میریزیم و عرصه رو برای خودمون تنگ میکنیم؟!!

یه کم بیشتر فکر کنید دوستان.... همین و موفق باشیدB|.

لینک به دیدگاه

درود

خبر را خواندم و متاثر گشتم

این خبر تنها برای انبارتکانی و فروش محصولات فعلی فروشگاه‌های آنلاین و غیرآنلاین داخلی و خارجی هست و بس.

چرا که نسل جدید گرافیک‌ها داره میاد و مجبور هستن جنس مونده شده رو آب کنن

در نتیجه چه خبری بهتر از این!؟ یه‌جور رپورتاژ آگهی هست.

البته اون افزایش قیمتی که منابع خارجی فرمودند برای این نسل و حتی نسل بعدی amd و nvidia نیست! چون اونها ساخته شدن و یکی‌شون عرضه شده و دیگری منتظر وضعیت بازار رقیب هست برای رونمایی (احتمالا)

لینک به دیدگاه

قیمت ها نه تنها بالا نخواهد رفت بلکه پایین هم خواهد آمد

بازار ایران هم که الان الکی فروشنده ها دارن قیمت بالا میدن چون اولا موجودی کم هستش به دلیل تابستون که بچه مچه ها اومدن دارن کارت گرافیک میخرن برای بازی کردن و فروشنده ها دارن سرکیسه شون میکنن

و ثانیا بار جدید نیومده کارت گرافیک ها ته کشیده

صبر کنید تا ابان ماه حداقل 500 تومن قیمت 1070 و 1080 می آد پایین..

البته بشرط اینکه دلار همین حوالی باقی باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
والا دیگه از این گرونتر حداقل تو ایران فکر نکنم بشه
چون بغیر ماینر ها همین الان هم کسی نمیره دنبال گرافیک مگر جزء اون چند درصدی ها باشه :D
اخه RX580 رو زدین  ترکوندین قیمتشو O.o
کی الان کارت میخره ؟
بعضی مواقع تبلیغات هم چاره ساز نیست
بازاریا فقط منتظر بمونن این ماینر ها بیان :P

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...