رفتن به مطلب

سوال در مورد سوکت 2011

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان و اساتید گرامی

بنده چند وقتیه فکره خرید یه سیستم2011 به ذهنم زده و طبق معمول یه سوال های عجیب غریبی هم برام ایجاد شده

اولا اینکه فرق پردازنده های زنون با آی سون چیه که در بعضی موارد حتی زنون دوبرابر گرونتر، بازم ضعیفتره؟؟(میدونم زنون رو داخل مراکزی استفاده میکنن که مصرف برق کم و گرمایش کمتر مطرح باشه، بیشتر میخام بدونم دقیقا این طنون ها توی چه کاری برتری دارن؟؟) 

ثانیا اینکه الان سری 4000،5000 و 6000 تو بازار موجوده، کدومشون بیشترین ارزش خرید رو داره؟ 

لینک به دیدگاه

زئون برای رندر و سروره و برای بازی ساخته نشده ولی در بازیم خیلیییی خوب جواب میده بهتره شما دسته دو اش رو که دوستان میارن بخری مثلا 14 هسته ای اینا میدن 2 میلیون خیلی به صرفست.

لینک به دیدگاه

البته زنون ها قوی تر و پر کاربرد تر از سری i هستن!

بستگی داره شما چه کاری بخواید انجام بدین و چه مقدار هزینه کنید!

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

درود خدمت دوستان و اساتید گرامی

بنده چند وقتیه فکره خرید یه سیستم2011 به ذهنم زده و طبق معمول یه سوال های عجیب غریبی هم برام ایجاد شده

اولا اینکه فرق پردازنده های زنون با آی سون چیه که در بعضی موارد حتی زنون دوبرابر گرونتر، بازم ضعیفتره؟؟(میدونم زنون رو داخل مراکزی استفاده میکنن که مصرف برق کم و گرمایش کمتر مطرح باشه، بیشتر میخام بدونم دقیقا این طنون ها توی چه کاری برتری دارن؟؟) 

ثانیا اینکه الان سری 4000،5000 و 6000 تو بازار موجوده، کدومشون بیشترین ارزش خرید رو داره؟ 

دوست عزیز همین الان که برای شما تایپ میکنم سه تا سیستم جلومه که یکیش ۶۷۰۰روش هست یکیش xeon 2620v4 و دیگری 6800kو توی نرم افزارهای تدوین توی یک ویدیو با ۱۹تا لایه توی ادیوس سیستم اولی رندر رو توی ۶:۲۱گرفت دومی که ۱۶هسته زعون هست توی۴:۴۸و سیستم سوم که ۱۲هسته ایه توی فقط۵۴ثانیه البته این زعون مدلهای ارزونی هست .منتهی زعون ۸۵وات هست که در مقایسه با۶۸۰۰که ۱۳۰وات هست خیلی خنکه ولی در مجموع زعون برای دوتایی بستنش خاصه و قابلیت ساپورت رمه بالای یک ترابایتی و محاسبات دقیقتر (بدون خطا)برای پردازش های طولانی مدت(در صورت استفاده از رمecc)هست و خنکتر هست ولی برای گیم تست کردم تویgtav زعون ۲۸هسته ای هم به ۶۸۰۰نرسید توی فرم دهی

ویرایش شده توسط EVGA OC
لینک به دیدگاه

در در 1396/05/31, 13:03:57، EVGA OC گفته است :

بله در بازی چون معیار فرکانس هسته هست زئون فقط هسته داره بعد فرکانسش 2.1 مثلا بعد به درد بازی نمیخوره مثل رایزن که تو بازی همش از 7700k شکست میخوره ولی دلیل بر بد بودن اون نیست قطعا و زئون رو باید اور کنی. ولی زئون مدلای خوبیم داره که تو گیم عالین مخصوصا مخصوصا سری 7000 که تو گیم میشه گفت از i7 هم برخی مدلا بهترن در حالی که قیمت 8 هسته ایش 20 دلاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی نه برداش تو ایران هست نه سیپیو و کلا هیچیش نیست.

لینک به دیدگاه

خوب پس بیخیال زعون بشم و برم سراغ ۶۸۰۰ چون زعون هم گرونه هم کاربردی نیست برای من!حتی طبق این چیزی که دوستمون گفتن تو رندرم ضعیفتر عمل‌میکنه

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

خوب پس بیخیال زعون بشم و برم سراغ ۶۸۰۰ چون زعون هم گرونه هم کاربردی نیست برای من!حتی طبق این چیزی که دوستمون گفتن تو رندرم ضعیفتر عمل‌میکنه

نه تو رندر ضعیف تر نیست الان من خودم زئون دارم E5430 فرکانس 2.7 یکم اورش کردم بنجمارک گرفتم خیلیی نزدیک i7 2600k شده میخوای عکس بدم؟ اون دوستمونم نمیدونم چجوری  گفتن اینارو اشتباه بودن.

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/31, 14:20:08، danyalbmw گفته است :

شما برید بنچمارک دوستمون که سیپیو زئونش درحد 6950k هست رو ببینید خودتون متوجه میشید.

این قیمت 6950k

http://meghdadit.com/product/45626/intel-core-i7-6950x-3.0ghz-25m-lga-2011-v3-extreme-edition-broadwell-e-cpu/پردازنده-اینتل-مدل-آی-سون-6950-ایکس-با-سوکت-2011-و-فرکانس-3-گیگاهرتز/

اینم 6900k که دوبرابر بود قدرت سیپیو ایشون.

http://meghdadit.com/product/43122/intel-core-i7-6900k-3.2ghz-lga-2011-3-broadwell-e-cpu/سی-پی-یو-اینتل-مدل-6900-کی-ال-جی-ای-2011-3-برود-ول-ای/

بعد قیمت ایشون 2 میلیون هستش خودتون حساب کنید......

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

نه تو رندر ضعیف تر نیست الان من خودم زئون دارم E5430 فرکانس 2.7 یکم اورش کردم بنجمارک گرفتم خیلیی نزدیک i7 2600k شده میخوای عکس بدم؟ اون دوستمونم نمیدونم چجوری  گفتن اینارو اشتباه بودن.

عجب!

نه خود دیده بودم تو یکی‌دیگه از تایپیکاتون

ولی جفت این سی پی یو ها خیلی قدیمین!فکر نمیکنم مقایسشون در‌نرم افزار های رندر گیری نسل جدید کار درستی باشه! صاحابه اینتل روحش به لرزه در میاد!

در 2 دقیقه قبل، SEPHIR0TH گفته است :

فقط RYZEN

چشم فقط بخاطر شما میرم یه سی پی یو رایزن میگیرم برش میدم میذارم رو مادربرد ۲۰۱۱ و انا الیه راجعون!

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

اگه بنچمارک دوست عزیزی که سیپیو میفروخت رو پیدا کنم حتما براتون قرار میدم که نسل جدید رو مقایسه کنید.!

لینک به دیدگاه

متاسفانه هرچی گشتم نبود انگار تموم شده فروش و پاک کردن .ببخشید اگه دوباره دیدم بنجمارک براتون میزارم

لینک به دیدگاه

دوستان متشکر از همه بابت راهنمایی های مفید فایدشون ولی هنوز راجب اینکه کدوم سریشون ارزش خرید بیشتری داره هیچکدوم از دوستان پاسخی ندادن

بین سری ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰ کدوم بیشترین ارزش خریدو داره؟؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/31, 15:31:53، danyalbmw گفته است :

دوستان متشکر از همه بابت راهنمایی های مفید فایدشون ولی هنوز راجب اینکه کدوم سریشون ارزش خرید بیشتری داره هیچکدوم از دوستان پاسخی ندادن

بین سری ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰ کدوم بیشترین ارزش خریدو داره؟؟

هیچکدوم!!!  شما برین سری 8000 بگیرین خیلی قیمتاش بهتره یا 2066

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...