رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک 4870

اشتراک گذاری

Recommended Posts

کسی نیست ؟؟؟ نخری ضرر کردینا!!!!! Shame%20On%20You.gif@};-

ویرایش شده توسط xx1051xx
لینک به دیدگاه

........

ویرایش شده توسط xx1051xx
لینک به دیدگاه

............

ویرایش شده توسط xx1051xx
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز منم 4870 دارم اما میدونی چیه خیلی حرارت داره برا همینه بچه ها زیر بار نمیرن در ضمن مصرف برقش 200 میدونستی ؟

در حالی که 5770 چند فریم از این کارت عقبه اما حرارتش نصف این کارته در ضمن مصرف برقش 110 حالا ببین اونی که میتونه 5770 رو دست دوم 115 یا 120 برداره میاد 4870 رو که D11 رو هم ساپورت نمیکنه 130 برداره

البته من خودم 140 خریدم اما الان فهمیدم اشتباه کردم پس اگه کسی حتی 115 هم میخاد بفروش بره.

البته نظر منو بخایی میگم نگهش دار مگه میخایی چیکار کنی ماشاءالله کارتش هر بازی رو میکشه نمیخای که کارای رندری انجام بدی.

با همین بساز و قانع باش و الا که همونی که گفتم

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز منم 4870 دارم اما میدونی چیه خیلی حرارت داره برا همینه بچه ها زیر بار نمیرن در ضمن مصرف برقش 200 میدونستی ؟

در حالی که 5770 چند فریم از این کارت عقبه اما حرارتش نصف این کارته در ضمن مصرف برقش 110 حالا ببین اونی که میتونه 5770 رو دست دوم 115 یا 120 برداره میاد 4870 رو که D11 رو هم ساپورت نمیکنه 130 برداره

البته من خودم 140 خریدم اما الان فهمیدم اشتباه کردم پس اگه کسی حتی 115 هم میخاد بفروش بره.

البته نظر منو بخایی میگم نگهش دار مگه میخایی چیکار کنی ماشاءالله کارتش هر بازی رو میکشه نمیخای که کارای رندری انجام بدی.

با همین بساز و قانع باش و الا که همونی که گفتم

نه داداش من من این قیمت نمیتونم بدم بعدشم من هیچ عجله ندارم ...کارتمم 3 ماه کار کردس در ضمن نو در حد اک ...مشکلی نیست ...تازشم قیمت 125 یا 130 قیمت بالایی برا کارت مورد نظر نیست ...از نظر گرما هم فکر کنم زیاد غیر عادی نباشه ...بازم ممنون از راهنماییتون....و الا همینه که گفتممممم

ویرایش شده توسط xx1051xx
لینک به دیدگاه

...............کسی هست ؟

ویرایش شده توسط xx1051xx
لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

عزیز 120هزینه ارسال با شما هستم.

در ضمن عزیز دل برادر کارت شما 10 ماه گارانتی داره نه یک سال و نه ماه یعنی تا 9/2012 ;)

ویرایش شده توسط enginner
لینک به دیدگاه

-------------------------

ویرایش شده توسط xx1051xx
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...