رفتن به مطلب

مشکل در اجرای GTA IV

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

بنده GTA IV رو از نت دانلود کردم و نصبش کردم. کرکش رو هم ریختم. برنامه Game for Windows Live رو هم نصب کردم. اما وقتی بازی رو اجرا میکنم یه صفحه Command مشکی میاد (بدون متن) و سریع میره و بازی اجرا نمیشه.
توی نت هم سرچ کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن اما راه حلی پیدا نکردم.

البته نسخه EFLC به خوبی اجرا میشه و مشکلی نداره. فقط مشکل نسخه اصلی GTA IV هست.

ویندوز هم 10 نسخه 64 بیتی هست.
ممنون میشم کمکم کنید <3

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوست عزیز. یه گروهی هست به اسم Prophet که نسخه های خاصی از بازی ها رو میده که معمولا تمامی آپدیت ها رو دارن و دی ال سی هم اگر داشته باشه به همراه بازی قرار میدن. 
من هم برای جی تی ای IV خیلی مشکلات تو ویندوزهای ۸ و ۱۰ داشتم. تا اینکه یه نسخه از این بازی که برای گروه پرافت بود رو پیدا کردم. این نسخه نیازی به نرم افزار گیم فور ویندوز نداره و تو یه ستاپ هم خود بازی رو داره و هم نسخه EFLS  رو هم نصب می کنه. بازی هیچ کمبود و یا سانسوری نداره و کامل کامل تو ویندوز ۱۰ هم نصب و بازی شده. من لینک تورنتش رو پیدا کردم و دانلود کردم. شما هم با یه سرچ ساده میتونی از گوگل این نسخه رو پیدا کنی و دانلودش کنی و حالش رو ببری. برا یه عمر خیال خودتو راحت می کنی با این نسخه.

لینک به دیدگاه

در در 1396/06/04, 16:23:39، HiKa گفته است :

کسی نیست کمک کنه؟! :/

این هم لینکی هست که بازی های این گروه رو میتونی توش پیدا کنی . جی تی ای هم با یه سرچ میشه یافت:
https://pcgames-download.com/category/prophet/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...