رفتن به مطلب

فروش amd rx480 8gig سافایر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام، متشکرم، ممنون میشم  بفرمایید کدوم شهر تشریف دارین و تلگرام لطف کنین

لینک به دیدگاه

جناب اول قبول میکنین با وجود واسطه چون یک دونه ارسال بیشتر نداشتین مشکلی ندارین، بعد که واسطه ای که کاملا معتبر در مشهد خدمتتون معرفی میکنم، میفرمائین که فقط واسطه لیون رو فقط قبول دارین، بعد که اون رو اوکی میخوایم بکنیم، هم از آخر میگین، با اینا حال نمیکنین. و حتی یک آدرس دقیق هم حاضر نشدین به ما بدین. جناب اگر حاضر به استفاده از واسطه لیون شدین، در خدمتم

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، paridash گفته است :

جناب اول قبول میکنین با وجود واسطه چون یک دونه ارسال بیشتر نداشتین مشکلی ندارین، بعد که واسطه ای که کاملا معتبر در مشهد خدمتتون معرفی میکنم، میفرمائین که فقط واسطه لیون رو فقط قبول دارین، بعد که اون رو اوکی میخوایم بکنیم، هم از آخر میگین، با اینا حال نمیکنین. و حتی یک آدرس دقیق هم حاضر نشدین به ما بدین. جناب اگر حاضر به استفاده از واسطه لیون شدین، در خدمتم

واسطه ليون مشكلي نيست دوست عزيز

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، paridash گفته است :

یکی از دلایلی که بنده بیشتر مواقع مخالف کار با واسطه هستم سرعت کم جواب مدیریت لیون هست....حق هم میدم چون درگیر کار تو بخش فروشگاهن....ادرس هم بنده دقیق دادم دوست عزیز ..و اینکه شما مشهد تشریف دارین و از یک شخص همشهری خودتون  که حتی  سابقه خرید و فروش توی فروم های لیون رو نداره درخواست دارین من قبول کنم!!!!!!!.........دوستان هر نه ای بدون دلیل نیست.......و در اخر من صاحب کالا هستم و تصمیم میگیرم به چه نحو بفروشم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز همونطور که در خصوصی اعلام کردم.......اگر واریز مراحل کار واسطه تا ساعت 5 عصر شنبه انجام شد که من کالا رو ارسال کنم در غیر اینصورت اولویت با نفر بعدی هست که در پخ و تاپیک اعلام کردن ........بدون واسطه هم دوستان هستن پیشنهاد فوری.........منتظر جواب هستیم دوست عزیز ...

در 15 ساعت قبل، paridash گفته است :

لینک به دیدگاه

سلام داداش ... قیمتی که دادید خیلی خوبه ... انشالله موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Game World گفته است :

سلام داداش ... قیمتی که دادید خیلی خوبه ... انشالله موفق باشید

دوسته عزيز ممنون .....متاسفانه مشكلاتي كه ماينينگ و افراد ماینر ایجاد کردن باعث بالا رفتن قیمت مخصوصا کارت های amd شده بنده پیشنهاد ۱۳۰۰هم داشتم برا کارت بالا ...و این یعنی چقدر بازار خرابه..همین امروز یکی از فروشنده های لیون  rogهمین مدل توی خصوصی  ۱۸۰۰قیمت داد....اگر کارت ها بزودی موجود نشن یا این ارز سقوط نداشته باشه همین وضعیت هست......شاید خیلیا بگن این وضع به نفع وارد کننده ها نیست ....متاسفانه چیزی که الان شاهدش هستیم بیشتر به خاطره همین وارد کننده هاست  .....به قوله یه ماینر فیلسوف ما تو خفا کارمیکنیم .....طوری حرف میزنن انگار اینا اولین نفری بودن که فهمیدن ماینینگ چیه ........

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، YMCMB1824 گفته است :

دوسته عزيز ممنون .....متاسفانه مشكلاتي كه ماينينگ و افراد ماینر ایجاد کردن باعث بالا رفتن قیمت مخصوصا کارت های amd شده بنده پیشنهاد ۱۳۰۰هم داشتم برا کارت بالا ...و این یعنی چقدر بازار خرابه..همین امروز یکی از فروشنده های لیون  rogهمین مدل توی خصوصی  ۱۸۰۰قیمت داد....اگر کارت ها بزودی موجود نشن یا این ارز سقوط نداشته باشه همین وضعیت هست......شاید خیلیا بگن این وضع به نفع وارد کننده ها نیست ....متاسفانه چیزی که الان شاهدش هستیم بیشتر به خاطره همین وارد کننده هاست  .....به قوله یه ماینر فیلسوف ما تو خفا کارمیکنیم ?.....طوری حرف میزنن انگار اینا اولین نفری بودن که فهمیدن ماینینگ چیه ........

منظور کاربرای فروم هست 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...