رفتن به مطلب

خریدار کارت ها 1080 یا 1070 یا 980ti

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خریدار فوری کارت های فوق می باشم. کارت اک بکارم نمیاد . دنبال کارت خوش قیمت هستم . برند هم زیاد مهم نیست. فقط کارت 980ti را با حافظه 6 گیگ را خریدارم.در ضمن قیمت نو کارت 980ti تو بازار ۱۶۵۰ تا ۱۷۰۰ پس قیمت فضایی ندید.

لطفا قیمت و مشخصات کارت خود را پخ کنید یا تلگرام.

09198832566

ویرایش شده توسط miladnuranii
لینک به دیدگاه

سلام میلاد جان . من یه پیشنهاد خوب برات دارم. شما میتونی با همین بودجه که داری کارت گرافیک  ASUS RX580 STRIX که نسخه 8گیگابایتی به قیمت 1.860.000تومان و نسخه 4گیگابایتی 1.450.000 رو تهیه کنی . بنظر من این کارت گرافیک که در سال 2017 از شرکت AMD معرفی شد میشه گفت در حد 1070 هستش و یقینا از گرافیک 1060 و 980ti خیلی پرفورمنس بهتری داره . حتما به حرفم دقت کن . درسته من خودم کارت گرافک Nvida دارم ولی چرا بهت این کارت رو پیشنهاد کردم چون با این بودجه ای که داری میتونی یه کارت نو در حد 1070 بگیری ! حتمااا ASUS RX580 STRIX 8G بگیر .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ICehearT گفته است :

سلام میلاد جان . من یه پیشنهاد خوب برات دارم. شما میتونی با همین بودجه که داری کارت گرافیک  ASUS RX580 STRIX که نسخه 8گیگابایتی به قیمت 1.860.000تومان و نسخه 4گیگابایتی 1.450.000 رو تهیه کنی . بنظر من این کارت گرافیک که در سال 2017 از شرکت AMD معرفی شد میشه گفت در حد 1070 هستش و یقینا از گرافیک 1060 و 980ti خیلی پرفورمنس بهتری داره . حتما به حرفم دقت کن . درسته من خودم کارت گرافک Nvida دارم ولی چرا بهت این کارت رو پیشنهاد کردم چون با این بودجه ای که داری میتونی یه کارت نو در حد 1070 بگیری ! حتمااا ASUS RX580 STRIX 8G بگیر .

سلام با تشکر از پیشنهاد شما ولی خودم یک ماه پیش یه کارت rx 480 8gb داشتم که فروختم چون تو رندرینگ از کارت های انویدیا عملکرد پایین تری داشت بخاطر همین دنبال کارت انویدیا می گردم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، miladnuranii گفته است :

سلام با تشکر از پیشنهاد شما ولی خودم یک ماه پیش یه کارت rx 480 8gb داشتم که فروختم چون تو رندرینگ از کارت های انویدیا عملکرد پایین تری داشت بخاطر همین دنبال کارت انویدیا می گردم.

آره اون RX480  بود ولی  شما تست های 580 رو ببین . در ضمن برند شرکت خیلی مهمه . این که شما میتونی بخری ASUS STRIX هستش . خیلی با نسخه استوک یا فوندرز ادیشن فرق میکنه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...