رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید سیستم تا بودجه 16 میلیون برای بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عرض می کنم خدمت دوستان گلم ... یکی از فامیل های ما قصد خرید سیستم تا بودجه 16 میلیون داره ... میخواستم پیشنهادات خودتون رو بفرمایید 

قطعات مورد نیاز :

Monitor 2K or 4K

Mainboard

Processor

Memory

VGA

Power

HDD 2TB

SSD 512GB

ODD

Cpu Cooler

Case

Gaming Mouse

Gaming Keyboard

Gaming Headset

قصد ایشون فقط گیم هست نه چیز دیگه 

خیلی ممنون

ویرایش شده توسط Game World
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Game World گفته است :

سلام عرض می کنم خدمت دوستان گلم ... یکی از فامیل های ما قصد خرید سیستم تا بودجه 12 میلیون داره ... میخواستم پیشنهادات خودتون رو بفرمایید 

ببخشید من گیج شدم بودجه ۱۶میلیونه یا ۱۲ میلیون

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

ببخشید من گیج شدم بودجه ۱۶میلیونه یا ۱۲ میلیون

16 میلیون من اشتباه زده بودم

لینک به دیدگاه

یکم الان قطعات گرونتر از حد معمول شده . مخصوصا رم و کارت گرافیک . ولی اگه الان میخواد بخره ؛

سی پی یو 7700K

مادربرد ماکسیموس 9 کد یا فورمولا

رم 32 گیگابایت جی اسکیل 3200

گرافیک 1080ti استریکس ایسوس اورکلاک ادیشن

پاور 750 کولر مستر

اس اس دی 960 pro 256 gig

کیس کولر مستر مستر 5

هارد رو بالاتر هم میتونه برداره مثلا 4 ترابایت توشیبا X300

ماوس و کیبورد هم چون خودم استیل سریز دارم همون رو پیشنهاد میدم

قیمتاش

1.1250

2.1700

3.1550

4.3950

5.480

6.650

7.800

8.480

9.1000

اینا میشه حدود 12 میلیون . 4 میلیون هم میتونه یه مانیتور 4K ایسوس برداره به انتخاب خودش 

حالا قیمتای روزش رو دقیق ندارم . ولی اگه اضافه موند یه هدست گیمینگ هم کولر مستر یا ایسوس میتونه بخره .

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، sepehrariaee گفته است :

یکم الان قطعات گرونتر از حد معمول شده . مخصوصا رم و کارت گرافیک . ولی اگه الان میخواد بخره ؛

سی پی یو 7700K

مادربرد ماکسیموس 9 کد یا فورمولا

رم 32 گیگابایت جی اسکیل 3200

گرافیک 1080ti استریکس ایسوس اورکلاک ادیشن

پاور 750 کولر مستر

اس اس دی 960 pro 256 gig

کیس کولر مستر مستر 5

هارد رو بالاتر هم میتونه برداره مثلا 4 ترابایت توشیبا X300

ماوس و کیبورد هم چون خودم استیل سریز دارم همون رو پیشنهاد میدم

قیمتاش

1.1250

2.1700

3.1550

4.3950

5.480

6.650

7.800

8.480

9.1000

اینا میشه حدود 12 میلیون . 4 میلیون هم میتونه یه مانیتور 4K ایسوس برداره به انتخاب خودش 

حالا قیمتای روزش رو دقیق ندارم . ولی اگه اضافه موند یه هدست گیمینگ هم کولر مستر یا ایسوس میتونه بخره .

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

از نظرخریدن پردازنده ی 7700k برای سیستمی با این بودجه کاملا اشتباه هست.

نظر من:

CPU: Intel i7-7800X : 1.710

هسته ها : 6 رشته ها: 12

MB: ASUS ROG STRIX X299-E GAMING: 1.610

RAM: Gskill Trident Z RGB 32GB 8GBx4 3200Mhz CL16 DDR4: 1.700

VGA: ASUS ROG STRIX GTX1080TI GAMING: 3.900

SSD: Samsung 960 Evo 500GB : 920

HDD: WD Blue 3TB 64MB Buffer: 380

CASE: Cooler Master HAF-X Case: 800

یا

Cooler Master Cosmos II : 1.400

Keyboard: Corsair STRAFE RGB Mechanical Gaming :750

Mouse: Corsair SCIMITAR RGB MOBA/MMO Black Gaming: 400

Headset: ASUS STRIX 2.0 Gaming : 370

Power : Corsair CX850M 80 PLUS : 600

یا

Corsair HX1000i 80Plus Platinum : 1.100

Monitor: ASUS MG279Q 4ms 144Hz 2K Free-Sync Gaming IPS: 2.720

یا

BenQ BL3200PT 2K 32inch : 3.700

مادربورد و گرافیک و رم و ماوس و کیبوردی که نوشتم همه قابلیت RGB Back lite با قابلیت سینک دارن.

برای کیستون هم میتونید فن های RGB تهیه کنید که با RGB Header میشه کنترلشون کرد.

لینک به دیدگاه

به نظر من چند ماه صبر کنه برای i7 8700k بهترین کاره. قدرتش خیلی بیشتر از i7 7700k هست. اشتباهه که الان بره سر 7700k .

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

به نظر من چند ماه صبر کنه برای i7 8700k بهترین کاره. قدرتش خیلی بشتر از i7 7700k هست. اشتباهه که الان بره سر 7700k . قیمتشم ۵درصد با 7700k فاصله داره. شایعه کرده بودن که نزدیک ۴۵۰ دلاره ولی اون دلاره امریکا نبود و فرق بین این دو cpu نزدیک ۵ درصده قیمتشون.

وقتی همین الان میتونه 7800 بخره برای چی برا 8700 صبر کنه؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، XFXForce گفته است :

وقتی همین الان میتونه 7800 بخره برای چی برا 8700 صبر کنه؟

بعضی اوقات یه چیزایی میگین ادم شاخ در میاره.

برای اینکه 8700k هم قیمت 7700k عه. حالت تک هسته هم خیلی بهتر از 7800  و 7700k عه.:|

مادربردشم قیمتش بین z270 و x299 عه. نزدیکای z270.

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

هنوز که نیومده و چن ماه دیگه میاد و مطمن باشید اون اولم که میاد تا چن ماه قیمتش رو خیلی پرت میگن مثل قیمت core i9 های الان؛

به شخصه هم بعید میدونم از نظر کارایی به 7800 برسه، چون د ر اینصورت محصولی رو که  خودش تازه داده (7800) رو ارزش خریدش رو از بین میبره چون همونطور که گفتید ارزون تر هست، پس نمیاد با محصول جدید خودش رقابت کنه.

مسلما از نظر قدرت بین 7700 و 7800 قرار میگیره، اما در اینکه بعد از اینکه اومد و قیمتش ثابت و مناسب شد ارزش خرید بالایی داره شکی نیست

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، XFXForce گفته است :

مسلما از نظر قدرت بین 7700 و 7800 قرار میگیره

درسته حالت مولتی کور بین این ۲ سی پی یو یا شاید بالاتر از i7 7800x قرار داره. ولی ظرفیت اورکلاکش حتی بیشتر از 7700k هس و حالت تک هسته قوی تری داره. و نسبت به 7700k  قدرت بیشتری تو گیم داره.

قیمت i7 7800x هم الان ۱.۷۵۰ تومنه.

از نظر من کلاس کاری خانگی مثل i7 7700k و i7 8700k  برای گیم مناسب تره.

کلاس کاری استریم و ورک استیشن مثل i7 7800x هم مادربرد گرون تری داره و هم نسبت به کلاس خانگی برای گیم ارزش خرید کمتری داره.

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، XFXForce گفته است :

مسلما از نظر قدرت بین 7700 و 7800 قرار میگیره

دوست عزیز احتمالا حتی حالت مولتی کور هم از i7 7800 جلو بزنه به دلیل فرکانس کاری بالاتر و هسته برابر.

تنها چیزی که از ارزش i7 7800x کم نمیکنه تعداد چنل رم و مقدار pcie lanes هست. 

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

درسته حالت مولتی کور بین این ۲ سی پی یو یا شاید بالاتر از i7 7800x قرار داره. ولی ظرفیت اورکلاکش حتی بیشتر از 7700k هس و حالت تک هسته قوی تری داره. و نسبت به 7700k  قدرت بیشتری تو گیم داره.

قیمت i7 7800x هم الان ۱.۷۵۰ تومنه.

از نظر من کلاس کاری خانگی مثل i7 7700k و i7 8700k  برای گیم مناسب تره.

کلاس کاری استریم و ورک استیشن مثل i7 7800x هم مادربرد گرون تری داره و هم نسبت به کلاس خانگی برای گیم ارزش خرید کمتری داره.

حرف شما درست ولی توی همه بازی ها i7 7700k نهایت 50 درصد لود میشه و دیگه cpu قوی تر از اون تاثیر چشمگیری نداره توی فریم بازی

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Game World گفته است :

حرف شما درست ولی توی همه بازی ها i7 7700k نهایت 50 درصد لود میشه

داداش فامیلت سیستم ۱۶ میلیونی رو واسه ۱ سال میخواد نگه داره یا عمری؟ من واسم مهم نیس که چه مدلی بخره فقط هم خواستم اطلاع رسانی کنم. درضمن با گرافیک gtx1080ti فقط ۵۰ درصد میره زیر لود؟؟!!

موفق.

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ar_prv گفته است :

داداش فامیلت سیستم ۱۶ میلیونی رو واسه ۱ سال میخواد نگه داره یا عمری؟ من واسم مهم نیس که چه مدلی بخره فقط هم خواستم اطلاع رسانی کنم. درضمن با گرافیک gtx1080ti فقط ۵۰ درصد میره زیر لود؟؟!!

موفق.

چرا شما زود ناراحت میشید .... 

در رزولوشن 2k همین حدود هاست فکر کنم ...

اون سی پی یو که شما گفتید توی فریم چقد فرق داره با 7800x؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Game World گفته است :

اون سی پی یو که شما گفتید توی فریم چقد فرق داره با 7800x؟

اون cpu چند ماه دیگه میاد بازار و قیمتش متعادل میشه. قیمتشم از ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن کمتره از i7 7800x. فریم ریت هم بهتره از i7 7800x. ولی به نظر شخصی خودم میگم ۵درصد بهتره فریم ریت که هنوز جایی نگفتن. کلاس i7 7800x مخصوص کار های ورک استیشن و استریمه و مخصوص گیم نیس ولی میشه واسه گیم استفاده کرد. ولی در مقابل i7 8700k و فقط در خصوص گیم هیچ ارزشی نداره هم ارزون تره هم فریم ریت بهتره.

در ضمن کارت گرافیک 1080ti کاملا این مدل سی پی یو هارو درگیر میکنه حالا از ۱۰۰% تا ۶۰% متغیره بستگی به بازی داره که چطور بهینه شده باشه.

من ۵ ماه پیش i7 7700  بدون k خریدم ولی الان که دارم میشنوم i7 8700 داره میاد با قیمت برابر، خیلی پشیمون شدم. من میدونم چه ضرری میبینین که دارم میگم چون خودم تجربشو دارم.

بازی ها بعدا شاید با ۶ هسته فریم ریت بهتری بدن و اینده نگرانه تره. این بزرگ ترین اشتباه ممکنه که شما الان بری 7700k  بگیری در صورتی که چند ماه دیگه 8700k  داره میاد. دلیلشم اینه که اینتل ۷ سال در کلاس بالا رده سری core i ، تعداد هسته ها ۴ تا ثابت بود. فقط هر نسل نسبت به نسل قبل 15% افزایش قدرت کلی اعمال کرده بود طی ۷ سال. ولی توی این نسل که چند ماه دیگه میاد به دلیل فشار های amd سنت ۷ سالشو شکست و سری ۶ هسته ۱۲ نخ برای بالا ردش داره عرضه میکنه. یعنی نزدیک ۵۰ تا ۷۰% افزایش قدرت نسبت به نسل قبلش. در صورتی که سنت قبلیش 15% بود. منظورم از بالارده سری استفاده خانگی و گیم عه.

منم نمیخوام کسی مثل من ضرری ببینه وگرنه اینارو نمیگفتم دوست عزیز. کل حرفامم از سایتای معتبر گفتم به انگلیسی سرچ کنین سندشون هس.

موفق باشین.

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، ar_prv گفته است :

اون cpu چند ماه دیگه میاد بازار و قیمتش متعادل میشه. قیمتشم از ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن کمتره از i7 7800x. فریم ریت هم بهتره از i7 7800x. ولی به نظر شخصی خودم میگم ۵درصد بهتره فریم ریت که هنوز جایی نگفتن. کلاس i7 7800x مخصوص کار های ورک استیشن و استریمه و مخصوص گیم نیس ولی میشه واسه گیم استفاده کرد. ولی در مقابل i7 8700k و فقط در خصوص گیم هیچ ارزشی نداره هم ارزون تره هم فریم ریت بهتره.

در ضمن کارت گرافیک 1080ti کاملا این مدل سی پی یو هارو درگیر میکنه حالا از ۱۰۰% تا ۶۰% متغیره بستگی به بازی داره که چطور بهینه شده باشه.

من ۵ ماه پیش i7 7700  بدون k خریدم ولی الان که دارم میشنوم i7 8700 داره میاد با قیمت برابر، خیلی پشیمون شدم. من میدونم چه ضرری میبینین که دارم میگم چون خودم تجربشو دارم.

بازی ها بعدا شاید با ۶ هسته فریم ریت بهتری بدن و اینده نگرانه تره. این بزرگ ترین اشتباه ممکنه که شما الان بری 7700k  بگیری در صورتی که چند ماه دیگه 8700k  داره میاد. دلیلشم اینه که اینتل ۷ سال در کلاس بالا رده سری core i ، تعداد هسته ها ۴ تا ثابت بود. فقط هر نسل نسبت به نسل قبل 15% افزایش قدرت کلی اعمال کرده بود طی ۷ سال. ولی توی این نسل که چند ماه دیگه میاد به دلیل فشار های amd سنت ۷ سالشو شکست و سری ۶ هسته ۱۲ نخ برای بالا ردش داره عرضه میکنه. یعنی نزدیک ۵۰ تا ۷۰% افزایش قدرت نسبت به نسل قبلش. در صورتی که سنت قبلیش 15% بود. منظورم از بالارده سری استفاده خانگی و گیم عه.

منم نمیخوام کسی مثل من ضرری ببینه وگرنه اینارو نمیگفتم دوست عزیز. کل حرفامم از سایتای معتبر گفتم به انگلیسی سرچ کنین سندشون هس.

موفق باشین.

خیلی لطف کردین..... شما آقایی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...