رفتن به مطلب

مشکل سیستم در ویندوز و بازی

FMAHDI
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من چند ماهیه که با سیستمم مشکل دارم ولی تا الان هر کاری کردم به نتیجه ای نرسیدم امیدوارم کسی باشه که بتونه کمکم کنه.

من چند ماه پیش یک سیستم متوسط داشتم و ازش راضی بودم و هیچ مشکلی نداشت تا اینکه یه روز دیدم وقتی باهاش pes 17 بازی میکنم یه لگ ریزی میزنه.این لگ زدن خیلی آزار دهنده نبود ، با اینکه روی این بازی خیلی حساسم ولی بیخیالش شدم ولی این مشکل یواش یواش بزرگ تر شد و به جاهای دیگه هم سرایت کرد.

اولش که لگ های pes بیشتر شد من سعی کردم با چندتا کار ساده مثل ویروس کشی و اپدیت کردن درایور و تعویض ویندوز مشکلو حل کنم که تاثیر نداشت.رفتم یه مادربرد و سی پی یو قویتر خریدم ولی بازم فرقی نکرد.همینطور که من با روش های مختلف سعی میکردم مشکلو حل کنم اوضاع کامپیوتر بدتر میشد حتی به جایی رسید که یه فیلم ساده میخواستم ببینم یا نشون نمیداد یا چند دقیقه باید صبر میکردم که بازش کنه.یعنی حتی همون آرم ویندوز که اولش میاد هم لگ میزنه.

یه سری از مشکلات مقطعی بودن و بعد یه مدت حل شدن.الان در حال حاضرمشکل هایی که باقی مونده یکی همون تیک زدن اول باز شدن ویندوزه ، یکی مشکل بازی pes هستش یکی هم اینکه بازی های دیگه  اوایل که بازی میکنم خوبه و مشکلی نداره ولی مثلا بعد یکی دو هفته شروع میکنه به تیک زدن.

تا الان چندین و چند روش رو امتحان کردم،تمامی قطعات رو با قطعات سیستم دوستام تعویض کردم به جز مادربرد و سی پی یو که همونطور که گفتم خودم یکی دیگه خریده بودم .

دوتا نکته در مورد pes هست یکی اینه که فریم بازی روی شصت ثابته و حتی مواقعی هم که لگ میزنه فریمش پایین نمیاد ونکته بعدی هم اینه که تا همین چند وقت پیش بازی رو راحت نصب میکردم و بازی میکردم ولی الان باید حتما بعد نصب بازی کرک از اینترنت دانلود کنم و بریزم توی محل نصب بازی

اینم مشخصات سیستممه

motherboard:asus970 pro gaming/aura

cpu:amd fx 6300

graphic card:asus gtx 550 ti

H.D.D:western digital black 1T

POWER:green 480W

RAM:2g giel*2    +     2g kingeston

رم مجموعا 6 گیگ

ویرایش شده توسط fmahdi
لینک به دیدگاه

دوست عزیز سلام پاور دوستتون که باهاش سیستمو امتحان کردید چی بود و چه مدت کارکرد داشت؟پاور خودتون چقدر کارکرد داره؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، fmahdi گفته است :

سلام من چند ماهیه که با سیستمم مشکل دارم ولی تا الان هر کاری کردم به نتیجه ای نرسیدم امیدوارم کسی باشه که بتونه کمکم کنه.

من چند ماه پیش یک سیستم متوسط داشتم و ازش راضی بودم و هیچ مشکلی نداشت تا اینکه یه روز دیدم وقتی باهاش pes 17 بازی میکنم یه لگ ریزی میزنه.این لگ زدن خیلی آزار دهنده نبود ، با اینکه روی این بازی خیلی حساسم ولی بیخیالش شدم ولی این مشکل یواش یواش بزرگ تر شد و به جاهای دیگه هم سرایت کرد.

اولش که لگ های pes بیشتر شد من سعی کردم با چندتا کار ساده مثل ویروس کشی و اپدیت کردن درایور و تعویض ویندوز مشکلو حل کنم که تاثیر نداشت.رفتم یه مادربرد و سی پی یو قویتر خریدم ولی بازم فرقی نکرد.همینطور که من با روش های مختلف سعی میکردم مشکلو حل کنم اوضاع کامپیوتر بدتر میشد حتی به جایی رسید که یه فیلم ساده میخواستم ببینم یا نشون نمیداد یا چند دقیقه باید صبر میکردم که بازش کنه.یعنی حتی همون آرم ویندوز که اولش میاد هم لگ میزنه.

یه سری از مشکلات مقطعی بودن و بعد یه مدت حل شدن.الان در حال حاضرمشکل هایی که باقی مونده یکی همون تیک زدن اول باز شدن ویندوزه ، یکی مشکل بازی pes هستش یکی هم اینکه بازی های دیگه  اوایل که بازی میکنم خوبه و مشکلی نداره ولی مثلا بعد یکی دو هفته شروع میکنه به تیک زدن.

تا الان چندین و چند روش رو امتحان کردم،تمامی قطعات رو با قطعات سیستم دوستام تعویض کردم به جز مادربرد و سی پی یو که همونطور که گفتم خودم یکی دیگه خریده بودم .

اینم مشخصات سیستممه

motherboard:asus970 pro gaming/aura

cpu:amd fx 6300

graphic card:asus gtx 550 ti

H.D.D:western digital black 1T

POWER:green 480W

RAM:2g giel*2    +     2g kingeston

رم مجموعا 6 گیگ

شما به نظرم لول از سلامت هاردت مطمعن شو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...