رفتن به مطلب

درخواست مشاوره خرید موس تسکوtm 754 ga

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . موسم امروز داغون شد . به خاطر همین فوری از دوستم  یه موس گیمینگ تسکو خریدم ( البته مال یه نفر دیگه بود که می خواست واسش بفروشه )به دوستم  گفتم تا بعد از ظهر تست می زنم اگه اوکی بود می خرم ازت . الان من میرم تو سایت ها نگاه می کنم این موس رو  نهایت ۳۰ هزار تومن قیمت گذاشتن . ایشون میگه چون ۳۲۰۰ dpi  هست ۲۵۰ هزار تومن قیمتشه !!! حالا جالبه تو نت هم سرچ کردم دیدم نوشته dpi این موس قابل تنظیم تا ۳۲۰۰ هست از ۸۰۰ تا ۳۲۰۰

دوستان سوالم اینه اگه ۳۲۰۰ دی پی آی باشه آیا قیمتش بیش تر میشه یا نه ؟  اگه بله چقدر ؟ اگه این طوره چرا تو این سایتا همش قیمتش رو  ۲۸ تا ۳۰ هزار هست ؟!!O.o

https://fafait.net/product/mouse/tsco-gaming-tm-754-ga

ویرایش شده توسط sharjI
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز همچین حرفی درست نیست  این موس دست دوم شاید 15 تومان ارزش داشته باشه در کل tsco تو عمرش موس با این قیمت نزده  شما موس پس بدید و بودجتونو مشخص کنید دوستان راهنمایی می کنن

3200dpi ربطی به قیمت نداره 

مطمئن هستید دوستتونه یا کلاه بردار

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، unhappy گفته است :

سلام دوست عزیز همچین حرفی درست نیست  این موس دست دوم شاید 15 تومان ارزش داشته باشه در کل tsco تو عمرش موس با این قیمت نزده  شما موس پس بدید و بودجتونو مشخص کنید دوستان راهنمایی می کنن

3200dpi ربطی به قیمت نداره 

مطمئن هستید دوستتونه یا کلاه بردار

,والله من خودمم تعجب کردم از همین که مارکش تسکو هست !!! چند سال قبل خودم یه کیس تسکو خریدم 30 هزار تومن !!

حالا شرکت دیگه ای بود قبول داشتم ولی این که تسکو باشه  مارکش و قیمتش هم این قدر باشه شوکه شدم . گفتم شاید آدم شده جنس خوب ساخته !بازم خوب بود گفتم تا بعد از ظهر نظرمو می گم در مورد خریدش!

راستش دست دوم نیست.  تو جعبه بود و پلمپ حتی این کارت گارانتی بیخودش هم داشت !!:3_grin:

ویرایش شده توسط sharjI
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...