رفتن به مطلب

مشکل در بالا آمدن سیستم

Daniel110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

با سلام به دوستان عزیز ،
بنده یک گرافیک داشتم که آرتیفکت داشت ، ریبال شد و حل شد . از سه روز پیش که تعمیر تموم شد تا دیروز عالی کار می کرد ، تا اینکه از دیروز ، هنگام روشن شدن (قبل از رسیدن به صفحه پسورد) صفحه آبی میشه و خط های سفید روی صفحه میان (کدِ بلو اسکرین : page fault in nonpaged area )
اول به گرافیک شک کردم ، رفتم و تست گرفتم و کاملا درست بود،
از طرفی دیگه ، بدونِ گرافیک و با گرافیک داخلی پردازنده سیستم به راحتی بالا میاد ،
الآن هم که شکم روی ویندوزه و می خوام عوضش کنم

ممنون میشم دوستان کمکم کنن
سیستم :
gtx 580
i5 4440
8 gb ram
green 750 OC

لینک به دیدگاه

سلام .گرافیکو تست کامل بگیر 

فقط تست روشن شدن نگیر

تست بالا اومدن کافی نیست وقتی رم کرافیک خراب باشه تو لود بره خودشو نشون میده  .بعضی وقتها

اگه همه چی کرافیک بایک سیستم دیگه حین بازی  حتی بازی قدیمی که خداقل 200مگ از رم گرافیک بخاد. اگه  اوکی بود 

حتما ویندوز عوض کن .چون پاک کردن درایو  دوباره زدنش نتحه کمی داره کلا ویندوز عوض کنی تداخل که داشته کلی پاک بشه

لینک به دیدگاه

سلام .
الآن دارم ویندوز می ریزم
گرافیک هم تست نصب ویندوز گرفته شده

لینک به دیدگاه

گفتم تست بازی باید بگیری فقط 

گرافیک  قبلا خریدم بایک سیستم بالانیومد با سیستم دیگه راه راه .و بعضی وقتها بزور بالااومد

توسیستمهای مختلف هنگان لود ویندوز درصد متفاوتی از رم گرافیم اشغال میشه هنکام لود ویندوز . 

واسه همین گفتم  بایک سیستم دیگه تست بازی بگیری فبلش که الکی ویندوز عوض نکنی .الان ممکنه با ویندوز خالی بالابیاد چون برنامه ودرایوهات کمه 

بعد که تست بازی بگیری نشون بده خودشو 

حالا که زخمت ویندوز عوض کردنو کشیدی برو جلو پناه برخدا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...