رفتن به مطلب

یک مشکل با کارت gtx 1050ti

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید 

من اخیرا کارت gtx 1050ti خریداری کردم که پشتش پورت های dvi و hdmi داره ولی مانیتور من فقط پورت vga داره

در نتیجه تبدیل vga-dvi رو پشت کارت زدم و با کابل vga متصل کردم ماینتور رو به کارت و متوجه شدم مانیتورم کارت رو ساپورت نمیکنه

اما وقتی از ‌تبدیل hdmi-vga استفاده کردم (یعنی به صورت hdmi به کارت وصل کردم و vga به مانیتور) مانیتورم ساپورت کرد کارت رو

خواستم بدونم تا موقعی که مانیتور جدید با پورت های dvi یا hdmi تهیه کنم اسیبی به کارت میرسه یا در کل به مشکلی بر میخورم یا نه

ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز hdmi که از dvi بهتره، سرعت انتقال هر دو برابر هست ولی امتیازی که hdmi داره اینه که همراه تصویر میتونه صدا رو هم انتقال بده برای همینه که در  لوازم تصویری جدید از hdmi استفاده میشه 

در مورد آسیبی که گفتین نگران نباشید تا هر وقت خواستین میتونید ازش استفاده کنین و هیچ آسیبی نمی بینه ولی اینو در نظر داشته باشید که استفاده از تبدیل کیفیت تصاویر دریافتی رو کمی کاهش میده 

لینک به دیدگاه

یه تبدیل hdmi به vga خریداری کنید

وقتی متصل میکنید صدای سیستمتون از hdmi تامین میشه

باید از تو تنطیمات صدا منتقلش کنید به پورتهای پشت مادربورد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...